Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Arnold

ArnoldOver Arnold

Ik ben al ruim 30 jaar werkzaam in de financiële en fiscale dienstverlening en heb ervaring opgedaan bij 2 accountantskantoren als assistent accountant (6 jaar) en belastingconsulent (5 jaar). Daarnaast ben ik ook in het bedrijfsleven als administrateur/boekhouder werkzaam geweest om alle kanten van het beroep te leren kennen. In 2005 heb ik de stap gewaagt om zelf een kantoor op te zetten om zo mijn eigen ideeën te kunnen uitwerken. 

Naast het opgebouwd klantenbestand van ondernemers(sters) in het mkb, waarvoor ikzelf het jaarwerk doe, ben ik in 2014 gestart om ook "freelance" opdrachten te gaan aannemen. Deze bestaan uit éénmalige opdrachten en jaarlijks terugkerende opdrachten voor jaarafsluiting en controle van middelgrote bedrijven. Mijn laaste opdracht heb ik onlangst afgesloten bij een middelgrote onderneming, die in het boekjaar 2018 is overgenomen door een grotere speler in de markt. Hiervoor was een controle gewenst van een extrerne specialist. De...

 

Vraag Arnold direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens: