Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Professioneel In-en Outro voor Youtube Kanaal

Geplaatst op:
9 augustus 2017 14:05
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Film & Video
Opdracht ID:
30513
Status:
Match!
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 100 tot € 1000
Locatie:
Den Haag, Zuid-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Sinds kort heb ik een eigen Twitch stream. De graphics voor o.a. Twitch, Youtube, Facebook en dergelijke heb ik zelf gemaakt en ben ik erg tevreden mee.

Ik upload elke week een video met highlights van de stream op mijn youtube kanaal en ook dat wil ik zo professioneel mogelijk aanpakken. Daarom zoek ik iemand die een in-en outro kan maken. Een intro van ongeveer 5 seconden en een outro van ongeveer 10 seconden.
Het hoeft niet mega ingewikkeld, het moet er vooral clean uitzien.

Denk jij dat je degene bent die me hierbij kan helpen? Dan hoor ik dat graag! Als de samenwerking bevalt wil ik wellicht nog meer hulp voor andere zaken, maar dat zien we tezijnertijd wel. Bij interesse kan ik je mijn Twitch en Youtube kanaal toesturen.

ALvast bedankt voor jullie reacties.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (7)

Kim Kim 09-08-2017
referentiesterren
4 referenties
Niels Niels 09-08-2017
Paulo Paulo 09-08-2017
referentiesterren
3 referenties
Vera Vera 09-08-2017
Lenie Lenie 09-08-2017
referentiesterren
4 referenties
Kim Kim 10-08-2017
referentiesterren
1 referentie
Thijs Thijs 11-08-2017

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Videograaf Gezocht voor Bruiloft in Warmond
Beste freelancers,    Op zaterdag 2 september gaan wij trouwen. Wij zoeken een videograaf die deze dag van 15.30-19.30 kan filmen.    Ons budget is rond 500 euro. We zullen in Warmond trouwen.    Wie wil ons helpen?
11 aug
Video Producer van 7 Korte Video's
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een Video Producer voor een opdracht in het weekend.    In a nutshell: maak een serie korte filmpjes waarin de kijker eerst hartelijk verwelkomt wordt bij een bedrijf en vervolgens een (korte) digitale rondleiding krijgt.    Aanleiding en introductie  Wij willen de mismatch…
10 aug
Videograaf voor Bruiloft (Haarlem, 8 september 2017)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een videograaf die onze bruiloft op 08-09-2017 (regio Haarlem) kan vastleggen.    Het gaat om ongeveer 6 uur. Wij zouden graag een mooie opname willen van de gehele ceremonie + een clip met een impressie van de hele dag.    Budget is ca. 375 euro. Wij zijn benieuwd wat jullie…
9 aug
Videograaf voor Trouwceremonie Gezocht (23 sept - 2/3 Uur)
Beste freelancers,    Op zaterdag 23 september 2017 trouwen wij in Warmond ( vlak bij Leiden). We zoeken iemand die van 12 tot 14.30 de ceremonie vastlegt op video.    Nabewerking niet nodig.    We denken aan een bedrag van 150 euro.
7 aug
Animatievideo voor Bedrijfsplatform Laten Maken
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar iemand die voor ons een animatie video kan maken waarin wij uitleggen wat voor oplossingen ons product levert en hoe ons platform eruit ziet. Wij leveren hoogwaardige en slimme producten voor de zorg.     In overleg maken wij een verhaallijn met de belangrijke punten die naar…
3 aug
Cameraman Branded Content Opnames
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een cameraman met ervaring en eigen materiaal voor de opnames van branded content televisie.    Opnames vinden plaats in geheel Nederland waarin twee opnames op diverse locatie gerealiseerd dienen te worden. (dagdeel per opnamelocatie)    Opname locatie's en data daarvan…
2 aug