Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Pro-actieve App Developer Gezocht

Geplaatst op:
9 mei 2020 06:45
Categorie:
Websites & Applicaties
Subcategorie:
Apps
Opdracht ID:
43400
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
> € 2000
Locatie:
Den Haag, Zuid-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zijn per direct op zoek naar een pro-actieve developer (of team) voor het bouwen van een dynamische native Android en iPhone app. Geen kennis van beide platformen? Geen probleem! Je mag ook reageren als je maar 1 van beide kunt, want we staan er voor open om met meerdere individuele developers samen een team te vormen.

De app is een online platform waar gebruikers informatie kunnen delen, maar ook producten of diensten kunnen verkopen. Deze zijn onderverdeeld in categorieën waar de gebruiker doorheen kan browsen met filter en zoekfunctie.
De taal van de app is Nederlands, maar is wel multi-language voorbereid. De dynamische content zal via een API worden opgehaald uit een database. Naast de app is er nog een website
De website en API moeten nog gebouwd worden, maar hoeven niet perse onderdeel te zijn van deze opdracht.

Overige info over deze opdracht:
  • Non-disclosure agreement (NDA)
  • Ondersteuning Android versie 7.0 Nougat en hoger, iOS versie 12.4 en hoger
  • Gebruik Content Delivery Network (CDN)
  • Betaalfunctie (iDeal, etc.)

We kijken uit naar de reacties.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Victor Victor 09-05-2020
Victor Victor 09-05-2020
Robert Robert 09-05-2020
danny danny 09-05-2020
referentiesterren
8 referenties
Bjorn Bjorn 09-05-2020
referentiesterren
2 referenties
Roy Roy 09-05-2020
referentiesterren
3 referenties
Remco Remco 09-05-2020
Jorrit Jorrit 09-05-2020
referentiesterren
5 referenties
Eugène Eugène 09-05-2020
referentiesterren
1 referentie
Marc Marc 09-05-2020
referentiesterren
7 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

App Milestoneposter Ontwikkelen
Beste freelancers,    Voor mijn bedrijf ben ik op zoek naar iemand die mijn product in app-vorm kan bouwen van A tot Z dus inclusief de vormgeving en alle grafische aspecten, iconen et cetera. We willen de poster die we hebben ontwikkeld als kraamcadeau (milestoneposter) in een app hebben.    Voor buitenlandse partijen heb ik de…
29 mei
Android Gaming App Demo Versie Ontwikkelen
Beste freelancer,    Op dit moment ben ik op zoek naar een freelancer die een offerte op kan stellen voor het in elkaar zetten van een demo versie van een Android gaming app.    De opbouw van de demo versie: Opstart scherm Inlog scherm Aanmaken karakter (Aantal eenvoudige opties.) Je komt door middel van GPS op een kaart terecht…
25 mei
App voor Platform in Retail (Ionic, Angular & Rest API)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelancer die een hybride Ionic 4/5 Angular app kan ontwikkelen voor een nieuw te ontwikkelen platform in de retail sector. Er zal een Rest API koppeling moeten komen met bestaand CMS.    Kan je mij hierbij helpen? We zien je offerte met geschatte prijs graag tegemoet!
19 mei
App voor Taxi Bedrijf Rotterdam
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelancer die een taxi app voor ons kan ontwikkelen. Een makkelijk te gebruiken app waarmee mensen een taxi kunnen bestellen. Wij hebben al een bestaand taxi bedrijf.    Kan je mij hierbij helpen? Ik zie je offerte, met een geschatte totaalprijs, graag tegemoet.
13 mei
App voor Eenzame Ouderen Ontwikkelen
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelancer die ervaring heeft met het ontwikkelen van een app. We zijn bezig met een app te ontwikkelen zodat we de eenzaamheid voor ouderen tegen gaan. Voor meer informatie stuur gerust een berichtje.    We zien jullie offertes graag tegemoet.   
12 mei
Videochat Applicatie Ontwikkelen
Beste freelancers,    Het idee is om wat te doen voor eenzame mensen. Applicaties zoals Skype hebben als 'doel' om mensen met elkaar in contact te brengen, die elkaar AL kennen. Zo kan je bijvoorbeeld videobellen met je vrienden of oma. Eenzame mensen hebben niet altijd iemand om mee te videobellen, daar komt deze applicatie van pas. …
24 apr