Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Fotografie

Portret Fotograaf Gezocht in de Regio Amsterdam

Opdracht ID: 49358

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 4 nov
Reacties: 8
Laatst gewijzigd: 5 nov
Status: Gesloten
Beste freelancers,

Binnenkort start ik met een eigen Coaching praktijk en om mezelf op de juiste wijze te presenteren zou ik graag een aantal professionele foto's van mijzelf willen laten maken.
Ik zoek daarom een fotograaf die samen met mij in de regio Amsterdam, op nader te bepalen locaties, een fotoshoot kan maken.
Locaties kunnen er meerdere zijn en verschillen, denk bijvoorbeeld aan een luxe hotel, mooie uitzichten, een park, binnen en buiten. Hiervoor ga ik graag in overleg met de fotograaf die ervaring heeft in de regio en wellicht mooie locaties kent.

De foto's ga ik gebruiken voor mijn personal brand op mijn socials. De wijze van oplevering (digitaal en/of bewerkt) zou ik graag bespreken alvorens we aan de slag gaan.

Ben jij de professionele fotograaf die de juiste locaties kent in de regio Amsterdam en op korte termijn beschikbaar? Reageer dan direct met portfolio!

Freelance fotografen die hebben gereageerd (8)

Feyza
Feyza
04-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Taron
Taron
04-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Adwin
Adwin
04-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Anouska
Anouska
04-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Gina
Gina
04-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Lotte
Lotte
04-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Daniel
Daniel
04-11-2021
12 referenties
Gemiddelde score
10
Paul
Paul
04-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Toon meer reacties

Freelance fotografie opdrachten

Persoonlijke Foto voor op CV van Acteur
Geplaatst: 29 nov
Beste freelancers, Ik wil graag een foto met een neutrale achtergrond die ik op mijn CV kan zetten voor het acteren. Het formaat van de foto moet 8 bij 10 zijn. Nabewerking van foto’s is vereist. Graag voorbeelden van voorgaand werk meesturen met offerte. Graag op locatie in Almere. Ik zie graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Foto's voor Eindexamen Opdracht (Beperkt Budget)
Geplaatst: 29 nov
Beste freelancers, Mijn dochter heeft een project op school voor haar eindexamen waar ze samen met haar vriendin een magazine maakt over Feminisme. Ze willen in dit magazine eigen foto's gebruiken. En het liefste willen ze ook van kleding wisselen. Budget is beperkt. Wie wil mijn dochter verder helpen? Alvast dank voor uw reactie!

Fotograaf voor Eerste Verjaardagsfeest van Kind (SPOED)
Geplaatst: 26 nov
Beste freelancers, Ik zoek een fotograaf voor het het eerste verjaardagsfeest van mijn kind. De verjaardag is aanstaande zondag op 28 november bij ons thuis in Zuid Holland. We willen graag foto's van ons kind apart en maar ook samen met ons en het zusje. Wij verwachten de fotograaf bin ons thuis rond 10:30. Interesse? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Fotograaf Gezocht voor Familie Shoot in Rotterdam
Geplaatst: 24 nov
Beste freelancers, Mijn moeder is ongeneeslijk ziek en ik zou daarom graag met het gezin een fotoshoot laten maken voor later. Ons gezin bestaat uit 4 personen daarbij kan eventueel een deel van de familie aanschuiven (in overleg). We denken zelf aan ca. 10 foto's die eventueel bewerkt opgeleverd worden (mede afhankelijk van de prijs voor bewerking).  We wonen in de omgeving…

Product en Lifestyle Fotograaf Gezocht (Amsterdam)
Geplaatst: 17 nov
Beste freelancers, Graag zouden we een fotoshoot willen inplannen voor 10 van onze producten in verschillende settings. Onze producten zijn olie, koffiebonen, eatmeal, gummies, chocolate thins, crème, zalf en zeepjes. We willen deze producten als volgt laten fotograferen ; In een hand, In de badkamer, Op nachtkastje, In een (hand-)tasje, In de auto (dashboardkastje?), In de keuken, Op…

Fotograaf voor Bruiloft Gezocht in Scheveningen
Geplaatst: 17 nov
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een fotograaf voor de bruiloft van mijn ouders in Scheveningen op 20 mei 2022. We willen graag sfeerfoto's van de ceremonie, het diner en het feest. Het is niet de bedoeling dat er een aparte 'love shoot' komt. Het zal uiteindelijk gaan om ongeveer 8 uur werk. De foto's willen we graag nabewerkt opgelverd krijgen. Heb je interesse? Dan zie ik…

Freelance Fotobewerker Gezocht
Geplaatst: 12 nov
Beste freelancers, Bewerker van foto's gezocht: ik heb een oude foto van mijn betovergrootmoeder uit 1905 toen ze een oude dame was van circa 70 jaar. Ik zou graag willen weten hoe ze er uit zou hebben gezien toen ze jong was. Wie kan een foto van een oud persoon jong maken? Ik hoor graag via een reactie op Hoofdkraan.nl. Alvast dank. Graag voorbeelden van voorgaand werk meesturen met offerte.

Toon meer