Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

PHP/Javascript Werkzaamheden voor Game App

Geplaatst op:
8 januari 2019 09:25
Categorie:
Websites & Applicaties
Subcategorie:
Apps
Opdracht ID:
37386
Status:
Gepauzeerd
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 500 tot € 5000
Locatie:
Amsterdam, Noord-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een app ontwikkelaar die naast werk of studie voor mij wekelijk ruim 8 tot 16 uur werk kan verrichten.

Je hebt een passie voor software ontwikkeling en wil je hierin professioneel verder ontwikkelen. Je kunt zelfstandig werken en kunt minimaal 1 x per maand met mij afspreken voor overleg. Overig contact kan via skype of via email. Je werkt planmatig en secuur.

Werkzaamheden:
Je zult mij helpen met de voorbereidingen treffen voor het lanceren van app/game die overigens ook nog moet worden ontwikkelen. Zowel voor het de voorbereidingen wat betreft de online werkzaamheden en het ontwikkelen van de app moet je in aanmerkingen komen. Wij zullen wekelijks contact houden en verder werken aan het project.

De markt ligt in dating/games. Hieromheen zijn verschillende werkzaamheden die te maken hebben met het programmeren van software en scripts voor marketing / financiële doeleinden. Dit heeft betrekking op het automatiseren van processen om het werk en inkomen momenteel lucratiever te maken van neven activiteiten.

De app:
De app is volledig uitgeschreven en voor 80% ontworpen tot in de kleinste details. Ik ben hier zeer trots op en ik zal deze beelden dan ook delen met een kandidaat die aan de voorwaarden voldoet.

Competenties:
 
  • PHP en werken met bestaande frameworks zoals laravel. (Zeer vaardig)
  • Javascript. (Zeer vaardig)
  • Kennis van Adobe Photoshop. (Minimaal)
  • HTML/CSS responsive kennis van bij bootstrap. (Minimaal)
  • Ervaring met appdevelopment voor App store of interesse om dit te ontwikkelen.
  • Werken op Unix server / VPS
  • Een passie voor games! 

Je woont bij voorkeur in Amsterdam of in de regio daarvan.

Mijn achtergrond:
Multimedia / Bedrijfskunde. Op dit moment ondernemer klaar voor nieuwe uitdaging (startup). Ik adviseer help mensen om uit de sleur te stappen van het 9 tot 5. Nu dat ik eruit ben pak ik een oude passie van mij op en dat is het ontwikkelen van een semi/game app.

Ik heb jarenlang een software bedrijf gerund en dit uiteindelijk verkocht. Vervolgens ben ik datingcoach geweest. In deze periode heb ik altijd aan een game gewerkt dit is echter nooit gelukt. Wel ben ik uit de sleur ontsnapt. Ik ben erg tevreden maar mis toch dat succes van die game waar ik al zoveel tijd in heb geinvesteerd.

Nu wil ik de markt dating/games betreden en ik ben op zoek naar een freelance / collega werkend of studerend met ondernemende mindset die met mij deze uitdaging aan wilt gaan voor minimaal 6 maanden.

Link naar mijn websites kan ik toesturen.

Het budget: €500 - €1500 per maand. Afhankelijk van de wens kan over de uitbetaling worden gesproken. Dit zou in contanten kunnen of per factuur met BTW.

Periode: Minimaal 6 maanden.

Ik zie graag een reactie tegemoet.
 
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (9)

Daisuke Daisuke 08-01-2019
Andy Andy 08-01-2019
referentiesterren
1 referentie
Baran Baran 08-01-2019
Gabor Gabor 08-01-2019
referentiesterren
1 referentie
Bjorn Bjorn 08-01-2019
referentiesterren
2 referenties
Jasper Jasper 08-01-2019
Joan Joan 08-01-2019
Marielle Marielle 08-01-2019
referentiesterren
1 referentie
Matje Matje 08-01-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Externe Review op Ontwikkelde iOS en Android App
Beste freelancers,    Er is in opdracht een iOS en Android app ontwikkeld, inclusief back end services, databases en eenvoudige website. Beide zijn in productie, dus in de stores.    Om te bepalen hoe het vervolg ingevuld gaat worden is er behoefte aan een externe review. Er is twijfel aan de opzet van de code: of het goed onderhoudbaar…
8 jan
Kinder Game App (iOS/Android) Ontwikkelen
Beste freelancers,    Voor mijn bedrijf wil ik een app laten ontwikkelen. Ik heb een kinderentertainment bedrijf en een app lijkt mij een ideaal middel om in contact te blijven met mijn doelgroep.    Mijn doelgroep is 5 - 12 jaar oud, deze app zal zich met name richten op de kinderen van 7-11 jaar. De app moet draaien op iPads,…
4 jan
App Ontwikkelen voor Zakelijke Markt
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een app voor de zakelijke markt zou kunnen ontwikkelen.   De app moet  beschikbaar zijn in zowel Android als iOS. De app moet beschikken over het vast leggen van locatie en tijd tijdens het gebruik er van. De app is uniek in zijn soort er zijn geen gelijkmatige apps  op de…
27-12-2018
Flutter/Dartsfor Algorithm Trading App Development
Beste freelancers,    Wij zoeken tijdelijke krachten die ons kunnen helpen met het vertalen van een app design in code voor IOS + Android app en moeten bekend zijn met Talen en Frameworks: C/C++, Flutter/Dart.    Je werkt met een internationaal team van zeer bekwame mensen. We verdelen de teams in IOS- en Android-ontwikkelaars,…
14-12-2018
App Ontwikkelaar voor Langere Termijn
Beste freelancers,    Voor mijn concept, die bijdraagt aan meer geluk en plezier in je leven ben ik op zoek naar een app bouwer om voor langere termijn een werkrelatie mee aan te gaan. Ik heb tevens klanten die ook zoekenden zijn en wil deze dan ook inbrengen.    Ik zoek iemand die creatief, flexibel en meedenkend is en waar we…
13-12-2018
Kleding App Ontwikkelen (Android/Iphone)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een APP (Android/IPhone) kan maken voor mij.     Het is de bedoeling dat mensen dagelijks een foto kunnen uploaden en deze kunnen taggen.  (bijvoorbeeld met een artikelnummer). Meer over de app wil ik het liefst mondeling toelichten.    Deadline: januari/februari…
10-12-2018