Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Andy

Andy Egwumba

Proactief software ontwikkelaar. Websites & Mobile Apps.

Locatie: Arnhem
|
Actief sinds: 24-08-2017
|
Uurtarief: € 30
|
Profiel bekeken: 261 keer
|
KvK-nummer: 116/5852/3343 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Runite

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Hallo!

Vanaf jongs af aan programmeer ik al met passie.
Deze passie heb ik sinds een aantal jaar omgezet in een serieuze business.

Wat u van mij mag verwachten:
- Kennis
- Nazorg
- Werk op maat
- Proactief
- Ervaring

Wat ik onder andere voor u kan doen:
- Ontwikkelen van websites en webshops in CMS naar keuze.
- Ontwikkelen van mobiele applicaties i.c.m. een online beheersysteem.
- Designen van websites, flyers, brochures etc.
- Ontwikkelen van API's voor uw systeem.
- Hulp met hosting
- Hulp met het opzetten van websites (Bijv: Wordpress)
- Adviseren

Mijn kennisgebieden:
PHP, Swift, Java, JavaScript, jQuery, AJAX, HTML, CSS

Portfolio

hfdkrn_vitgym.png

VitGym

VitGym kwam in 2016 met het idee om een "online sportschool" te ontwikkelen. Het idee is om personen thuis de mogelijkheid te geven om actief bezig te zijn. Op het platform kunnen gebruikers zich aanmelden om content als workout videos, trainingsschemas, voedingsschemas te verkopen. Andere gebruikers kunnen deze weer kopen d.m.v. credits die zij op het platform kunnen aanschaffen. Het platform moest in zijn geheel beheerd kunnen worden door VitGym zelf en zal in de toekomst in verschillende talen beschikbaar moeten zijn. Zij hebben gekozen voor EasyCMS omdat deze het beheren van verschillende talen en domeinen vereenvoudigd.
hrdkrn_mi.png

Meetinginvestors B.V.

MeetingInvestors.com is een internationaal investeringsplatform. Investeerders kunnen hier een zakelijk profiel op aanmaken en fundraisers kunnen er een projecten op plaatsen. Fundraisers kunnen via dit platform op zoek naar investeringen voor hun projecten. Investeerders kunnen daarentegen op zoek gaan naar projecten om te investeren. Het platform heeft een chat applicatie waardoor fundraisers en investeerders informeel met elkaar in contact kunnen komen. EasyCMS is gebruikt om de website te beheren.
hfdkrn_eyoba.png

Automatiseren verzendingen - Eyoba

Eyoba was erg veel tijd kwijt aan het maken van labels voor verzendingen. Deze moesten per order handmatig worden aangemaakt. Om dit op te lossen heb ik voor Eyoba een plugin geschreven voor hun Magento webshop. Nu hoeven zij alleen nog maar de orders te selecteren die zij willen verzenden en de daarbij behorende vervoerder. De orders worden automatisch naar de vervoerder gestuurd en de labels krijgen zij in PDF formaat terug. Door dit te automatiseren kost het hen nog maar 5 minuten per dag.
hfdkrn_rchtnkrm.png

Rechtenkrom

Rechtenkrom is een online platform waar mensen juridische en fiscale hulp kunnen vinden. Freelancers kunnen hier hun diensten op aanbieden. Voor Rechtenkrom was het belangrijk dat het gebruiksvriendelijk op alle devices zou zijn. Om dit te bereiken hebben wij voor de mobile first approach gekozen.
hrdgngl.png

Hair Design Eagle

Hair Design Eagle is een lokale Arnhemse kapper. Zij hadden nog geen website en wilden graag gevonden worden op het internet. Voor Hair Design Eagle hebben wij een website in Wordpress gerealiseerd. Dit maakte het erg eenvoudig voor hen om de content op de website te beheren.

Vraag Andy direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden