Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Webshops & Ecommerce
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Payment Gateway Maken in Javascript

Opdracht ID: 43180

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 19-04-2020
Reacties: 7
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 21-04-2020
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wat er reeds is: Een werkende app in Javascript, html en een stukje PHP heeft updates nodig. Het programma is kort, maakt berekeningen en geeft die grafisch weer. Kennis van basiswiskunde (wisB) is een pre.

Gevraagd: Het maken van een payment gateway maken in javascript. Het gaat niet om een "boodschapenmandje" waar de betaling achteraf gebeurt. Het gaat om een frontend gateway: de betaling moet voldaan zijn om een tijdelijk wachtwoord te ontvangen waarvan de duur afhankelijk is van de betaling.  Geen creditcard transacties: enkel iDEAL en Nederlandse banken.

Perspectief: Bij goede samenwerkingen staan er meer updates te wachten die wat meer inhoudelijk-technisch van aard zijn.

Communicatie: skype en email.

Webshop developers die hebben gereageerd (7)

Rida
Rida
19-04-2020
0 referenties
Gemiddelde score
Boudewijn
Boudewijn
19-04-2020
4 referenties
Gemiddelde score
10
Menno
Menno
19-04-2020
0 referenties
Gemiddelde score
Erik
Erik
20-04-2020
7 referenties
Gemiddelde score
9.7
Bjorn
Bjorn
20-04-2020
2 referenties
Gemiddelde score
10
Arnoud
Arnoud
20-04-2020
4 referenties
Gemiddelde score
9.4
Raymond
Raymond
21-04-2020
4 referenties
Gemiddelde score
9.4
Toon meer reacties

Freelance webshop en E-commerce opdrachten

Platform Bouwen voor Telefoondiensten

Geplaatst: 19 mei
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die voor mij verschillende websites en een platform kan maken. Het gaat om het maken van een website waar klanten een afspraak kunnen maken voor een telefoon reparatie, andere is het verkoop van accessoires en groothandel in telefoononderdelen.  Ik hoor graag van jullie.

Afronden (Mobiele) Webshop in Wordpress

Geplaatst: 5 mei
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die ons per direct kan helpen bij het afronden van onze webshop (www.livinspas.com). Deze shop staat al in grote delen goed, maar behoeft nog op een aantal punten verbeteringen, te beginnen met de mobiele shop. Dit deel heb ik al bijlage aan de opdracht toegevoegd. Mocht de samenwerking goed verlopen, dan zouden wij bij de andere punten ook graag door…

SDK Koppelen met Webshop

Geplaatst: 29 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het ontwikkelen van een webshop voor de gezondheidszorg. Website expertise hebben we reeds. We zoeken een freelancer met expertise op gebied van: APIs, JavaScript web apps development, Safari op iOS en Chrome op Android, DataBases. Kortom de achterkant van de webshop. SDK voor specifieke applicatie is reeds in ons bezit. Interesse? Reageer…

Fatal Error op Webshop Oplossen

Geplaatst: 28 apr
Beste freelancers, Onze webshop geeft een fatal error (Uncaught error) aan. Wij zijn op zoek naar iemand die Nederlands spreekt en ons kan helpen om dit probleem op korte termijn op te lossen. Daarnaast blijft wordpress "hangen" wanneer je een pagina wilt bewerken. Het systeem is continue in een laad status. Het is de bedoeling dat de webshop weer zichtbaar is en klanten producten kunnen…

Wix Design Aanpassen

Geplaatst: 19 apr
Beste freelancers, Wie kan mij helpen met een aanpassing van een Wix webshop. Het betreft hier aanpassingen op het gebied van categorieën. Ik hoor graag van jullie.

Hulp bij Webshop in Orde Maken

Geplaatst: 12 apr
Beste freelancers, Vanwege mijn drukte heb ik niet de tijd en ruimte mijn webshop in orde te maken. Ik weet echt niet waar ik moet beginnen, daarom ben ik op zoek naar een freelancer die mij kan helpen. Vanuit "PayPro" doe ik aan affiliate. Het gaat om verkopen van bestaande producten (andermans producten). Ik zoek een serieus en betrouwbaar iemand om mij hiermee te helpen. Mijn voorstel…

Spa Producten Webshop Afronden

Geplaatst: 11 apr
Beste freelancers, Wij zijn een webshop voor spa's en spa-producten. We zijn op zoek naar een ontwikkelaar die voor ons wat aanpassingen in de shop kan maken en de mobiele webshop verder uit te werken. We zoeken iemand met kennis en ervaring die deze wijzigingen zo snel mogelijk kan doorvoeren. We komen in overleg graag tot een totaalprijs. We zien graag een reactie tegemoet.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht