Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Patroon Tekenaar / Illustrator voor Kinderlijn

Geplaatst op:
14 april 2019 06:25
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Illustraties
Opdracht ID:
38824
Status:
Gepauzeerd
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 80 p.u.
Locatie:
Monnickendam / Studio op locatie, Noord-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Voor een kinderlijn voor een bestaand merk zoek ik een freelancer die patronen kan tekenen en op zeer korte termijn beschikbaar is.

Ik zie graag een reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (6)

Laura Laura 14-04-2019
Josien Josien 14-04-2019
referentiesterren
11 referenties
Priscilla Priscilla 14-04-2019
referentiesterren
3 referenties
Maria Maria 14-04-2019
referentiesterren
13 referenties
Hellen Hellen 14-04-2019
referentiesterren
2 referenties
Francisca Francisca 14-04-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Kinderboek Striptekenaar Gezocht
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een striptekenaar voor een kinderboek.  Het gaat om een strip van 32 pagina's, een cover en achterkant.    Deadline: zo snel mogelijk    Wij zien graag een reactie, portfolio en een offerte tegemoet.
17 apr
Illustrator / Tekenaar voor Kinderboek (Spoed)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een illustrator / tekenaar voor een Kinderboek.    Het gaat om het illustreren van 32 pagina's, een cover en achterkant     Deadline: Spoed, zo snel mogelijk    Wij zien graag een reactie, portfolio en een offerte tegemoet.     
16 apr
Muurbeschildering voor een Restaurant
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een tekenaar/schilder/illustrator om een muur te beschilderen in een restaurant.    Het gaat om een grote muur van 3 bij 14 meter. Wil er een soort van bergen op laten tekenen. Heb daar een voorbeeld van(zie bijlage).    De tekening moet rond 5 augustus geplaatst worden. …
16 apr
Illustrator voor Foodtruck Schetsen
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelance illustrator die een paar gekleurde schetsen kan maken van een foodtruck.    De schetsen zijn nodig om de investeerders een impressie te geven.  Een vaste prijs is gewenst.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
12 apr
Tekenaar/Ontwerper voor Geboortekaartje
Beste Freelancers,    Wij zijn op zoek naar iemand die een geboortekaartje voor ons kan tekenen/ontwerpen.  Uitgerekende datum is 16 augustus, dus er is nog geen haast bij.    Wij zien graag een reactie tegemoet.
7 apr
Illustrator voor Prentenboek
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelance illustrator.    Voor een project voor een prentenboek met een hondje dat een plasprobleem heeft zoeken we een illustrator. Eigentijds, vrolijk, grappig en speels.    Het boek wordt een co-creatie dat we met crowdfunding gaan regelen. Het verhaal wordt voor een deel…
4 apr