Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Ik ben Priscilla Bechan, 32 jaar oud en woon in Den Haag. Mijn passie is tekenen en ontwerpen. Al vanaf kinds af aan teken ik. Na jaren in de detailhandel heb ik het roer omgegooid en volg ik nu de hbo studie communicatie en multimedia design. Ik heb nog niet veel om te laten zien. Maar creativiteit zit van mijn tenen tot in mijn haarpuntjes.

Ik teken graag van alles, op papier en digitaal. Ik heb kennis van Photoshop, Illustrator, InDesign en een beetje van After Effects. Samen met uw ideeën en mijn creativiteit creëren we prachtige illustraties, logo's en designs.

Portfolio

logo-s.jpg

Logo's

Voor een Freelance opdracht heb ik verschillende zwart/wit logo's gemaakt.
1stepagina.jpg

Illustratie

elephant.jpg

Illustratie

stumpy.jpg

illustratie

Uitgevoerde opdrachten

Logo voor Ballonnendecoratie Maken
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een logo voor mij wilt ontwerpen voor mijn ballonnendecoraties.  Ik ben pas begonnen met het maken van professionele ballonnenbogen/pilaren etc.    Ik wil graag Mijn naam in het logo gaan gebruiken. En daarbij wil ik dat de slogan ""Making it on my own"…
Assendelft 27 mei

Vraag Priscilla direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden