Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Organiseren Fotoshoot van Modeaccessoire (Lange Termijn)

Geplaatst op:
15 januari 2020 13:05
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Fotografie
Opdracht ID:
42057
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 25 tot 40 p.u.
Locatie:
Almkerk, Noord-Brabant

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een freelance medewerker(ster) of zelfstandig opererende ondernemer(ster) welke zich binnen ons project op de korte en wellicht ook (periodiek en seizoensgebonden) lange termijn bezig zal gaan houden met foto- en eventuele videoshoots voor onze collectie damesriemen (deels met bijbehorende fotomodellen). Het gaat daarbij niet alleen om alle professionele aspecten rondom de feitelijke shoots en resultaten daarvan, maar zeer zeker ook de organisatie daar omheen zoals regelen van inhuur van modellen en het regelen van de juiste kleding. Productfotografie is optioneel waarbij fotomateriaal hoofdzakelijk zal worden gebruikt voor de webshop welke momenteel in de maak is.

Over ons project valt nog te zeggen dat het product een vinding en daaruit voortvloeiende collectie damesriemen betreft en niet zo maar een product is. Het is namelijk een modeaccessoire met een speciale functionele achtergrond. Bovendien straks een product dat zich in een hoger marktsegment zal gaan begeven.

Momenteel verkeren wij in de eindfase van ons project, juist voor de in de NL en BE marktintroductie van dit nieuwe product dat gepland staat voor medio maart. Overigens zijn wij niet alleen op het gebied van vakkennis op fotografisch gebied op zoek naar assistentie. Ook op het gebied van modeontwerp en modeaccessoires zijn wij in verband met de definitieve samenstelling van de collectie nog op zoek naar een kundige freelancer/ondernemer.

Dit aangezien er voorafgaande aan een persoonlijk gesprek betreffende de wederzijdse mogelijkheden, die zoals gezegd ook voor de langere termijn gelden, het misschien allereerst wetenswaardig is om te weten of je eventueel op korte (en welke) termijn beschikbaar bent.

Wellicht kan je mij een bericht sturen met vragen die er nu al direct bij je bovenkomen. Wij zijn niet alleen benieuwd naar de termijn van je beschikbaarheid, de continuïteit van je inzet, maar ook naar het uurtarief dat je hiervoor vraagt. Uiteraard zou ik het op prijsstellen wanneer e.e.a. later kan leiden tot een persoonlijke ontmoeting alsmede daarna tot een eventuele toekomstige samenwerking.

Je reactie zie ik met belangstelling tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Anahi Anahi 15-01-2020
referentiesterren
3 referenties
Ilse Ilse 15-01-2020
Murk Murk 15-01-2020
referentiesterren
32 referenties
Robert Robert 15-01-2020
referentiesterren
4 referenties
Yvette Yvette 15-01-2020
Andre Andre 15-01-2020
referentiesterren
6 referenties
Rob Rob 15-01-2020
Lotte Lotte 15-01-2020
referentiesterren
2 referenties
Wiedjai Wiedjai 15-01-2020
referentiesterren
2 referenties
malika malika 15-01-2020

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Webshop Foto's Laten Maken (Groningen)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die A merk parfum flesjes (300 stuks) voor mijn webshop wil fotograferen op locatie in Farmsum (Groningen).    Heb je interesse in deze opdracht? Dan zie ik graag een reactie tegemoet.
24 feb
Fotograaf voor Huwelijksfeest Gezocht
Beste freelancers,    We zijn op zoek naar een fotograaf voor een feest ter eren van ons eerder voltrokken huwelijk.  Het is op een locatie, Hoog Keppel op 6-6-2020, van +- 15:00 uur - 23:00 uur.    Een leuke mix aan foto's, details, sfeerimpressie, overzicht van de verschillende gasten, groepsfoto en shoot met bruidspaar…
24 feb
Fotobewerking van Fotoshoot Kledinglijn
Beste freelancers,    Wij zijn een kleine organisatie gevestigd in de regio Den Haag met 4 ruitersport/kledingmerken. Wij hebben per merk 2 collecties per jaar en dus in totaal 8 fotoshoots per jaar. Deze foto's moeten ook nog bewerkt worden en hiervoor zijn wij op zoek naar een freelancer die ons kan helpen.    We zoeken iemand…
19 feb
Beautysalon Foto's Maken op Locatie
Beste freelancers,    We zijn op zoek naar een fotograaf die een middagje op locatie in een beautysalon, foto’s kan maken van de salon en modellen die worden opgemaakt.    Locatie: Schoonheidssalon in Rotterdam-West    We zien graag een reactie tegemoet.
17 feb
Fotografie van een Fitnessmodel (Limburg)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een professionele bodyshot fotograaf in de omgeving Limburg. Het gaat om de fotografie van een fitnessmodel, op verschillende locaties. Ik zou graag de foto's compleet bewerkt aangeleverd willen krijgen.    Ben jij een ervaren fotograaf, dan zie ik je reactie voorzien van voorbeeld materiaal,…
14 feb
Fotograaf Gezocht voor Kinderopvang (Almere)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een fotograaf die bij ons op locatie foto’s maakt van de kinderen en leidsters voor een flyer. De foto’s dienen als reclame-uiting en moeten dus op een leuke manier laten zien wat ouders kunnen verwachten, namelijk een gezellige kinderopvang met enthousiaste medewerkers en blije kinderen. …
11 feb
Fotograaf voor LinkedIn Profielfoto
Beste freelancers,    Ondanks ik niet erg actief ben op LinkedIn ga ik binnenkort mijn profiel optimaliseren en daar hoort een mooie, goede profielfoto bij. Ik ben ontevreden over mijn huidige foto. Het dient een zakelijke foto te zijn maar niet te serieus. Wellicht is een foto in kleur en een foto in zwart witachtig goed om…
10 feb