Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opmaak en Vormgeving van Cursusboeken

Geplaatst op:
24 mei 2019 15:05
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
DTP
Opdracht ID:
39318
Status:
Gepauzeerd
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 500 tot € 5000
Locatie:
Zwolle, Overijssel

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een freelancer voor de opmaak en vormgeving van cursusboeken.

Wij zijn een Engelse taalschool en geven in eigen beheer cursusboeken uit.
De komende jaren willen we geleidelijk al onze boeken niet alleen inhoudelijk updaten, maar ook met een nieuwe opmaak en vormgeving. Daarnaast zijn er plannen om nieuwe boeken te maken. Elk boek heeft gemiddeld 120 pagina's.

Wij komen graag in contact met een creatieve vormgever die samen met ons de komende jaren dit traject in gaat. Het is duidelijk dat we dus eerst een klik zoeken met iemand die aanvoelt welke vormgeving bij ons en onze doelgroep past, en daarnaast zorgt voor een professionele uitstraling (van zowel de cover als de inhoud).

Ook denken we dat het belangrijk is dat je ervaring hebt met lesmateriaal, en dus weet hoe dit aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk gepresenteerd moet worden.

Het ligt overigens voor de hand dat de uitstraling van de boeken, in lijn gaat komen met andere uitingen zoals brochures.

We stellen ons voor dat er eerst een proefopdracht (1 of 2 pagina's) is.

Wij zien graag een reactie, offerte en voorbeelden van je werk tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Angela Angela 24-05-2019
referentiesterren
2 referenties
Ramon Ramon 24-05-2019
referentiesterren
13 referenties
Amir Amir 24-05-2019
Bjorg Bjorg 24-05-2019
referentiesterren
5 referenties
Michel Michel 24-05-2019
Andrea Andrea 24-05-2019
referentiesterren
3 referenties
Nathalie Nathalie 24-05-2019
referentiesterren
1 referentie
Jedidjah Jedidjah 24-05-2019
Esther Esther 24-05-2019
Laura Laura 24-05-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Opmaak Brochure (20 Paginas)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelance DTP-er voor het opmaken van een brochure/boekje van 20 pagina's.    Het betreft een eenmalige opdracht.    Het design is er al in PowerPoint, het gaat alleen om het opmaken en druk klaar maken voor een vouw/niet boekje.    Wij zien graag een reactie…
12 jun
Landkaarten Bewerken voor Website
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelancer voor het bewerken van landkaarten.    Voor onze website zouden we graag bestaande gekleurde landkaarten van Azie, Europa, het Midden oosten en Afrika laten bewerken.    De bewerking bestaat uit het vervangen van de huidige kleuren door een grijstint en de grenslijnen…
11 jun
Hulp Gezocht bij Word Layout Aanpassing
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een Word expert die mij kan helpen met het volgende:    Ik heb problemen om de lay-out van een rapport in Word aan te passen; koppen, bladzijdes e.d.. (het zijn ongeveer 11 bladzijdes.)    Wie wil hier tegen betaling naar kijken?    Ik zie graag een spoedige reactie tegemoet.
6 jun
PDF Document omzetten in Word (Spoed)
Beste freelancers,    Ik ben met spoed op zoek naar een freelancer die een PDF document kan omzetten in Word en  later weer terug in PDF.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
5 jun
Gezocht DTP-er
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een DTP-er voor de opmaak van onder andere boeken en point of sale materiaal.    Wij zien graag een reactie tegemoet.
13 mei
DTP-er voor Verpakkingen en 3D Mockups
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een creatieve en flexibele DTP-er die ons op een flexibele basis kan helpen met de opmaak van voornamelijk verpakkingen en 3D mockups.    Wij zijn een bedrijf met een merk in 100% katoenen dames hygiene (website link kunnen wij toesturen).    Het zal gaan om ongeveer 2 tot 6…
10 mei