Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opmaak en Vormgeving van Cursusboeken

Geplaatst op:
24 mei 2019 15:05
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
DTP
Opdracht ID:
39318
Status:
Match!
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 500 tot € 5000
Locatie:
Zwolle, Overijssel

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een freelancer voor de opmaak en vormgeving van cursusboeken.

Wij zijn een Engelse taalschool en geven in eigen beheer cursusboeken uit.
De komende jaren willen we geleidelijk al onze boeken niet alleen inhoudelijk updaten, maar ook met een nieuwe opmaak en vormgeving. Daarnaast zijn er plannen om nieuwe boeken te maken. Elk boek heeft gemiddeld 120 pagina's.

Wij komen graag in contact met een creatieve vormgever die samen met ons de komende jaren dit traject in gaat. Het is duidelijk dat we dus eerst een klik zoeken met iemand die aanvoelt welke vormgeving bij ons en onze doelgroep past, en daarnaast zorgt voor een professionele uitstraling (van zowel de cover als de inhoud).

Ook denken we dat het belangrijk is dat je ervaring hebt met lesmateriaal, en dus weet hoe dit aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk gepresenteerd moet worden.

Het ligt overigens voor de hand dat de uitstraling van de boeken, in lijn gaat komen met andere uitingen zoals brochures.

We stellen ons voor dat er eerst een proefopdracht (1 of 2 pagina's) is.

Wij zien graag een reactie, offerte en voorbeelden van je werk tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Ramon Ramon 24-05-2019
referentiesterren
15 referenties
Bjorg Bjorg 24-05-2019
referentiesterren
5 referenties
Michel Michel 24-05-2019
Angela Angela 24-05-2019
referentiesterren
2 referenties
Amir Amir 24-05-2019
referentiesterren
1 referentie
Andrea Andrea 24-05-2019
referentiesterren
4 referenties
Nathalie Nathalie 24-05-2019
referentiesterren
1 referentie
Jedidjah Jedidjah 24-05-2019
Esther Esther 24-05-2019
Laura Laura 24-05-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Drukwerk Bestand Magazine Maken
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die mijn InDesign bestand in het profiel: magazinesAds 1v4 kan opslaan.    Ik heb eventueel het zip bestand met dit profiel, maar heb zelf het InstandPDF bestand niet om dit te kunnen gebruiken.    Liefst vandaag anders morgen vanwege een deadline. Wie kan mij helpen?
8 aug
Eenvoudige Bedrijfsflyer Maken
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die flyers kan maken voor mijn bedrijf. Het gaat alleen om het ontwerp (voor-en achterkant. Logo heb ik al moet alleen nog op de flyer incl tekst. Ik heb een beperkt budget beschikbaar.    Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.
6 aug
Hulp bij Maken van Glossy voor Bruiloft
Beste freelancers,    Ik ben een glossy aan het maken online voor mijn dochter, heb alle info paraat maar zoek iemand die het geheel mooi kan afmaken. Wie zou mij hierbij kunnen helpen en wat zijn de kosten?    Ik zie bij interesse graag een reactie tegemoet.
18 jul
DTPer Gezocht Per Direct (4 weken, Amstelveen)
Beste freelancers,    Per direct - Op zoek naar een DTPer voor opmaakwerk.  Full-time voor 4-5 weken voor max 40 euro per uur.    Werken op locatie in Amstelveen/Aalsmeer.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
3 jul
Ontwerp Banner (Spoed Vandaag Gereed)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelance DTP-er.    Wij hebben een print ready bestand nodig met daarop ons logo, een slogan en 1 regel text welke wij als groot formaat banner willen laten drukken, moet wel vandaag klaar zijn!    Dus alleen reageren als dat haalbaar is aub.  Budget is in overleg …
21 jun
DTP Werkzaamheden (Haarlem)
Beste Freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor DTP werkzaamheden, dit betreft op locatie in Haarlem en als dat echt niet lukt dan kan het eventueel via mail of ik kan verplaatsen naar jouw locatie.    Voor nu betreft het werkzaamheden voor ongeveer 1 uur. Dit gaat vooral om kip/plakwerk/lijnen trekken/tekst. Maar…
18 jun
Opmaak Brochure (20 Paginas)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelance DTP-er voor het opmaken van een brochure/boekje van 20 pagina's.    Het betreft een eenmalige opdracht.    Het design is er al in PowerPoint, het gaat alleen om het opmaken en druk klaar maken voor een vouw/niet boekje.    Wij zien graag een reactie…
12 jun