Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opmaak en Vormgeving van Cursusboeken

Geplaatst op:
24 mei 2019 15:05
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
DTP
Opdracht ID:
39318
Status:
Match!
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 500 tot € 5000
Locatie:
Zwolle, Overijssel

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een freelancer voor de opmaak en vormgeving van cursusboeken.

Wij zijn een Engelse taalschool en geven in eigen beheer cursusboeken uit.
De komende jaren willen we geleidelijk al onze boeken niet alleen inhoudelijk updaten, maar ook met een nieuwe opmaak en vormgeving. Daarnaast zijn er plannen om nieuwe boeken te maken. Elk boek heeft gemiddeld 120 pagina's.

Wij komen graag in contact met een creatieve vormgever die samen met ons de komende jaren dit traject in gaat. Het is duidelijk dat we dus eerst een klik zoeken met iemand die aanvoelt welke vormgeving bij ons en onze doelgroep past, en daarnaast zorgt voor een professionele uitstraling (van zowel de cover als de inhoud).

Ook denken we dat het belangrijk is dat je ervaring hebt met lesmateriaal, en dus weet hoe dit aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk gepresenteerd moet worden.

Het ligt overigens voor de hand dat de uitstraling van de boeken, in lijn gaat komen met andere uitingen zoals brochures.

We stellen ons voor dat er eerst een proefopdracht (1 of 2 pagina's) is.

Wij zien graag een reactie, offerte en voorbeelden van je werk tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (9)

Ramon Ramon 24-05-2019
referentiesterren
15 referenties
Bjorg Bjorg 24-05-2019
referentiesterren
11 referenties
Michel Michel 24-05-2019
Angela Angela 24-05-2019
referentiesterren
2 referenties
Andrea Andrea 24-05-2019
referentiesterren
4 referenties
Nathalie Nathalie 24-05-2019
referentiesterren
3 referenties
Jedidjah Jedidjah 24-05-2019
referentiesterren
2 referenties
Esther Esther 24-05-2019
Laura Laura 24-05-2019
referentiesterren
2 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

DTP-er voor Product Guide of Catalogus (Nijkerk)
Beste freelancers,    We zijn op zoek naar een DTP-er die per direct beschikbaar is voor een leuke klus van ca. een maand.    De opdracht  Voor twee van onze watersportmerken moet een nieuwe product guide gemaakt worden. De basis template is er, het gaat vooral om het vullen van het template.  Let op: dit is precisie werk…
7 jul
DTP'er voor Jaaragenda en Familieplanner 2021
Beste freelancers,    Door toegenomen drukte zijn wij op zoek naar een dtp-er die ons gaat helpen bij het invoeren en opmaken van onze jaaragenda en familieplanner 2021.    Wij zullen zelf een deel van het werk op ons nemen, maar een groot deel willen we dit jaar uitbesteden. Simpelweg omdat we tijd te kort komen. Het gaat om het…
23 jun
Aanbesteding Opmaken voor Jeugdzorg Project
Beste freelancers,    Is er iemand die alles voor de aanbesteding naar de gemeentes kan opmaken voor een nieuw project in de jeugdzorg? Graag iemand die er ervaring in heeft.    Liefst mailen ipv bellen, zodat er dan een belafspraak kan gemaakt worden.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
11 jun
DTP'er Gezocht voor Kleine Klus (Regio Rotterdam)
Beste freelancers,    De opdracht betref het opmaken van een eenvoudige verkoopbrochure voor een kleinschalig woningbouwproject.    Wie is geïnteresseerd in deze opdracht? Ik zie graag een reactie tegemoet.
1 jun
DTP-er voor Opmaak Studieboek
Beste freelancers,    Ik zoek een DTP-er die een studieboek goed, duidelijk en strak kan opmaken én het eindproduct aanlevert in een formaat dat ingelezen kan worden in Affinity.    We leven al jaren met het 'in-Word-op-zolderkamer-opgemaakte' binnenwerk, maar ons rijbewijstheorieboek heeft dringend een professioneel…
29 mei
DTP-er voor Maandelijkse Infographic Export Onderzoek
Beste freelancers,    Maandelijks (van maart tot september dit jaar) hebben wij een onderzoek lopen met de impact van het coronavirus op de export. Samen met evofenedex organiseren wij ieder jaar Trends in Export, dit is een jaarlijks rapport met de ontwikkelingen en trends in de export.    Nu hebben wij aanvullend op dit rapport…
19 mei
DTP Werk voor Boekomslag en Binnenwerk
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelance DTP-er voor werkzaamheden aan een boek. Het gaat om een ontwerp van de omslag van het boek inclusief het binnenwerk.    Ben jij een ervaren DTP-er, dan kom ik graag met jou in contact.
28 apr