Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Modeontwerp
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Ontwerper voor Women Sports en Streetwear (Zuid Holland)

Opdracht ID: 46271

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 22-01-2021
Reacties: 4
Locatie: Zuid-Holland, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 03-02-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij hebben een start-up label voor modest women sports- en streetwear. Het merk staat voor het versterken van vrouwen om te bewegen en om helemaal zichzelf te zijn. Vrouwen supporten elkaar, met al hun verschillende visies, overtuigingen, keuzes maar ook kleuren, vormen, stijlen en lichaamstypes. 

Wij zijn op zoek naar uitbreiding van het team en zoeken een fashion designer (iemand die ook technische tekeningen kan maken) voor het ontwerpen van onze samplecollectie. Voor ons is het belangrijk dat de teamleden affiniteit hebben met de modest fashion branche en de unieke eigenschappen van het merk en de visie kunnen vertalen.  Wij geloven in: “Great things in business are never done by one person; they're done by a team of people."

Deel jij dezelfde filosofie en wil jij graag deel uitmaken van ons team? Aarzel dan vooral niet en neemt contact op met ons op. Hope to connect with you soon!

Freelance modeontwerpers die hebben gereageerd (4)

Olga
Olga
22-01-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Petra
Petra
22-01-2021
1 referenties
Gemiddelde score
8.5
Christa
Christa
22-01-2021
0 referenties
Gemiddelde score
centaine
centaine
25-01-2021
1 referenties
Gemiddelde score
9.5

Freelance mode ontwerp opdrachten

Hoofddoek sample

Geplaatst: 22 jul
Ik wil graag iemand die hoofddoek sample voor mij kan maken of ontwerpen met een logo naam en steenjes, Ik heb hier onder wat voorbeelden toegevoegd. Ik hoor graag wat van jullie groetjes Muna

Ontwerp longsleeve surf

Geplaatst: 19 jul
Hii, ik zoek een creatieveling die een bedrukking voor een longsleeve zou willen maken. Heb wat foto's ter inspiratie bijgevoegd. Als het mogelijk is willen we er graag een persoonlijke touch aan geven (mogelijk bestemmingen erop alsof het een tournee shirt is of een animatie van de 6 mensen die mee gaan) Het is voor surfvakantie in portugal. Vergoeding wil ik graag overleggen, want ik heb het…

Sample maken van een tas.

Geplaatst: 18 jul
Ik ben op zoek naar iemand die een sample kan maken van een (katoenen/canvas) tas. Maak graag gebruik van iemand die mijn idee in mijn hoofd een concrete fysieke vorm kan geven.

Bikini’s voor iedereen

Geplaatst: 15 jul
Ik zoek een ontwerper die bikini’s kan ontwerpen en tekenen voor mij. het moeten bikini's zijn waar iedereen zich vongitabel in voelt. Ze moeten er mooi uitzien maar ook de steun bieden die nodig is.

Designers gezocht

Geplaatst: 15 jul
Hallo creatievelingen en mode-liefhebbers, Onlangs ben ik begonnen met het starten van een eigen kledingmerk. Voor de dames onder ons; het is tijd om de kracht van het pak te omarmen! Een goed gesneden pak is niet alleen stijlvol, maar ook een krachtig statement van zelfvertrouwen en professionaliteit. Daarom ben ik een unieke collectie aan het ontwerpen, speciaal voor vrouwen, om een statement te…

Abbaya en hoofdoek lijn

Geplaatst: 27 jun
Beste freelancers, ik wil mijn eigen abbaya en hoofddoek lijn beginnen met diverse kleuren en een fijne stof met een eigen webshop iets wat er nu nog niet is ik zoek iemand die me daarmee kan helpen met een ontwerp, leverancier en een website te maken.

Fashion designer gezocht

Geplaatst: 14 jun
Beste freelancers, Wij zijn een nieuwe brand die zich richt op ecologische en biologische verantwoorde urban streetware kleding. Alleen missen we de kennis van design. We zoelen daarom iemand die verstand heeft van de laatste mode trends en een passie heeft voor fashion design. Past dit bij jou aarzel dan niet en neem vlug contact op met ons, en wellicht kunnen we jou dan goed gebruiken in ons nog…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht