Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Modeontwerp
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Ontwerper voor Women Sports en Streetwear (Zuid Holland)

Opdracht ID: 46271

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 22-01-2021
Reacties: 4
Locatie: Zuid-Holland, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 03-02-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij hebben een start-up label voor modest women sports- en streetwear. Het merk staat voor het versterken van vrouwen om te bewegen en om helemaal zichzelf te zijn. Vrouwen supporten elkaar, met al hun verschillende visies, overtuigingen, keuzes maar ook kleuren, vormen, stijlen en lichaamstypes. 

Wij zijn op zoek naar uitbreiding van het team en zoeken een fashion designer (iemand die ook technische tekeningen kan maken) voor het ontwerpen van onze samplecollectie. Voor ons is het belangrijk dat de teamleden affiniteit hebben met de modest fashion branche en de unieke eigenschappen van het merk en de visie kunnen vertalen.  Wij geloven in: “Great things in business are never done by one person; they're done by a team of people."

Deel jij dezelfde filosofie en wil jij graag deel uitmaken van ons team? Aarzel dan vooral niet en neemt contact op met ons op. Hope to connect with you soon!

Freelance modeontwerpers die hebben gereageerd (4)

Olga
Olga
22-01-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Petra
Petra
22-01-2021
1 referenties
Gemiddelde score
8.5
Christa
Christa
22-01-2021
0 referenties
Gemiddelde score
centaine
centaine
25-01-2021
1 referenties
Gemiddelde score
9.5

Freelance mode ontwerp opdrachten

Ontwerp baby jasje en onesie

Geplaatst: 8 nov
Hallo, Ik ben opzoek naar een freelancer die mijn idee voor een babyjasje en onesie kan uitwerken, dmv een digitaal ontwerp met alle verdere informatie die nodig is voor een fabrikant. Uiteraard sta ik ook open voor de creatieve ideeën van de ontwerper! Budget is in overleg. Ik zie graag een reactie tegemoet! Met vriendelijke groet, Jessica

Kleding ontwerper

Geplaatst: 26 okt
Hi,  Ik ben op zoek naar een kleding ontwerper die een schets kan maken van mijn visie.

Samenwerking voor islamitische Moderne Kledinglijn

Geplaatst: 26 okt
Beste freelancers, Als bedrijf zijn we momenteel op zoek naar een getalenteerde en gepassioneerde ontwerper met een diepgaand begrip van stoffen, die ons kan bijstaan in het ontwerpen van hoofddoeken en stijlvolle islamitische kledingstukken die nauw aansluiten bij de wensen en behoeften van onze doelgroep. We zijn op zoek naar iemand die niet alleen creatief is, maar ook bekwaam is in het selecteren…

Baby - kinderkleding ontwerpen (digitaal) tekenen

Geplaatst: 23 okt
Beste freelancers, Momenteel ben ik bezig met het opzetten van een eigen baby- en kinderlijn. Ik heb al ideeën in mijn hoofd van bepaalde designs voor de kledinglijn maar ik sta altijd open voor eigen creatieve ideeën. Nu ben ik opzoek naar iemand die deze voor mij kan uitwerken dmv (digitaal) tekenen/ontwerpen met alle benodigde info voor de fabrikant. Je krijgt de volledige ruimte om de…

Hoofddoeken ontwerpen

Geplaatst: 23 okt
Beste,  Ik ben opzoek naar iemand die mij kan helpen bij het ontwerpen/tekenen van hoofddoeken en een simpel logo , een naam etc en ideeën over hoe en wat heb ik al!

Designer voor mijn kledinglijn

Geplaatst: 16 okt
Budget: 50-100 per uur. Beste Freelancer, Ik ben opzoek naar designer die mij kan helpen met het ontwerpen van mijn eigen kleding lijn. Ik kom graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Teck-pack en tekeningen

Geplaatst: 22 sep
Beste freelancers,  Ik ben opzoek naar iemand die een teck pack en een duidelijke tekeningen kan ontwerpen van een basic kleding stuk.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht