Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Webtekstschrijver
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Online Tekstschrijver Kunst & Design voor Website en Socials

Opdracht ID: 49326

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 01-11-2021
Reacties: 5
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 12-11-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar iemand die goed is in communicatie en strategie en ook affiniteit heeft met kunst en (interieur)design.

Ik ben drie jaar geleden aan de kunstacademie afgestudeerd en maak abstracte/grafische schilderijen, zeefdrukken en ben bezig met mij te ontwikkelen op het terrein van surface pattern design. Ik ben (fulltime) kunstenaar. Voor de verkoop van mijn werk zijn Instagram, webteksten en nieuwsbrieven belangrijk, tegelijk kost het schrijven hiervan mij in verhouding te veel energie. 

Ik zoek dus iemand om een lange termijn samenwerking mee aan te gaan. Iemand met wie ik kan sparren, met zakelijke/ strategische ideeën en inzicht heeft. Daarnaast iemand die goed is in Engels en er natuurlijk plezier in heeft om teksten te schijven. De toekomstplannen zijn om meer online te gaan verkopen ipv via een galerie. Naast schilderen wil ik me richten op kleine oplagen en pattern design voor behang. Het is de bedoeling dat door deze samenwerking mijn omzet groeit.

Het aantal uren is in overleg, ik denk nu aan twee dagdelen per maand. 
Kan jij me daarmee helpen? Reageer dan nu en vergeet niet je portfolio mee te sturen.

Freelance content schrijvers die hebben gereageerd (5)

Ilja
Ilja
01-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Kristel
Kristel
01-11-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Henrieke
Henrieke
01-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Rik
Rik
01-11-2021
3 referenties
Gemiddelde score
10
Daniyal
Daniyal
01-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance tekstschrijver opdrachten

Tekstschrijver website

Geplaatst: 2 jun
Beste freelancers,  Ik ben op zoek naar een tekst schrijver voor mijn website. Dit kan in grote lijnen een vertaling zijn van een andere website (vanuit de fabrikant). Dus wanneer jij een Engelstalige website kan vertalen in het Nederlands, ben je ook van harte welkom.  

Schrijver inspirerende SEO teksten

Geplaatst: 28 apr
Beste freelancers, Voor mijn webshop in beddengoed waar kennis en persoonlijk advies kernwaardes zijn, ben ik op zoek naar iemand die inspirerende SEO teksten schrijft. Hierbij is het wel belangrijk dat de tekst ook echt aansluit bij waar mensen naar op zoek zijn. Een producttekst moet alle belangrijke informatie bevatten welke de gebruiker wil weten over het product. Het is daarbij goed om telkens…

Native Engelish Webtext schrijver gezocht

Geplaatst: 16 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een native english copywriter die een tekst die ik heb geschreven voor op een (binnenkort te lanceren) website. de website gaat over persoonlijke ontwikkeling en wellzijns-management. de tekst moet van het Engels naar beter Engels worden geschreven. En niet alleen goed Engels, de tekst moet ook zodanig worden opgeschreven dat het fijn leest en dat de mensen op…

Freelance Copywriter voor Product Beschrijvingen

Geplaatst: 13 mrt
Beste freelancers, Ik zoek een copywriter die voor mijn website de producten beschrijving kan schrijven en om de site er beter uit te laten zien door meer informatie te geven op te homepage. Ik hoor graag van jullie.

Copywriter voor Herschrijven van Webpagina

Geplaatst: 16 feb
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance copywriter voor het herschrijven van de webpagina. De tekst op de pagina kan duidelijker en de opbouw kan verbeterd worden. Over ons Wij zijn een online marketing bureau voor de overheid. Wij hebben honderden projecten uitgevoerd voor tientallen gemeenten, non-profit organisaties en overheden. Interesse? Dan hoor ik graag van je.

(SEO) Tekstschrijver Gezocht

Geplaatst: 28 feb
Beste freelancers, Ik ben op korte termijn op zoek naar een SEO tekstschrijver. De opdracht betreft: 1) het schrijven van teksten (van minimaal 500 woorden) 2) voor 5 verschillende websites/klanten 3) je krijgt de SEO keywords waar je moet letten van ons door Ik maak graag een prijsafspraak o.b.v. een fixed prijs per tekst/pagina.

Tekst Correctie Website

Geplaatst: 5 jan
Beste freelancers, Voor mijn nieuwe website zou ik graag de teksten willen laten controleren op spelling en zinsopbouw. Bij interesse kan ik een link doorsturen. Ik zie jullie reacties graag tegemoet.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht