Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Webtekstschrijver
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Online Tekstschrijver Kunst & Design voor Website en Socials

Opdracht ID: 49326

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 01-11-2021
Reacties: 5
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 12-11-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar iemand die goed is in communicatie en strategie en ook affiniteit heeft met kunst en (interieur)design.

Ik ben drie jaar geleden aan de kunstacademie afgestudeerd en maak abstracte/grafische schilderijen, zeefdrukken en ben bezig met mij te ontwikkelen op het terrein van surface pattern design. Ik ben (fulltime) kunstenaar. Voor de verkoop van mijn werk zijn Instagram, webteksten en nieuwsbrieven belangrijk, tegelijk kost het schrijven hiervan mij in verhouding te veel energie. 

Ik zoek dus iemand om een lange termijn samenwerking mee aan te gaan. Iemand met wie ik kan sparren, met zakelijke/ strategische ideeën en inzicht heeft. Daarnaast iemand die goed is in Engels en er natuurlijk plezier in heeft om teksten te schijven. De toekomstplannen zijn om meer online te gaan verkopen ipv via een galerie. Naast schilderen wil ik me richten op kleine oplagen en pattern design voor behang. Het is de bedoeling dat door deze samenwerking mijn omzet groeit.

Het aantal uren is in overleg, ik denk nu aan twee dagdelen per maand. 
Kan jij me daarmee helpen? Reageer dan nu en vergeet niet je portfolio mee te sturen.

Freelance content schrijvers die hebben gereageerd (5)

Ilja
Ilja
01-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Kristel
Kristel
01-11-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Henrieke
Henrieke
01-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Rik
Rik
01-11-2021
3 referenties
Gemiddelde score
10
Daniyal
Daniyal
01-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance tekstschrijver opdrachten

Voor een koffiemerk op zoek naar een creatieve schrijver

Geplaatst: 07:25
Ben jij een koffieliefhebber met een passie voor schrijven? Dan zoeken wij jou! Voor ons koffiemerk zoeken we een creatieve blogschrijver. Je schrijft blogs van 500-750 woorden voor €50-75 per stuk. Affiniteit met koffie is een must, diepgaande kennis niet – die krijg je van ons (in de briefing). Interesse? Stuur ons een berichtje waarom jij denkt dat je de geschikte kandidaat bent en leg…

Tekstschrijver gezocht! Werk flexibel inzetbaar

Geplaatst: 7 mrt
Beste freelancers, Wij zijn opzoek naar een enthousiaste tekstschrijver. We hebben enorm veel opdrachten klaar liggen die jij zelf flexibel mag indelen. We betalen je marktconform. De onderwerpen zijn uiteenlopend van teksten over beroemdheden tot over het klussen aan je huis, specifieke producten en meer. Heb jij interesse? Stuur dan een PB voor een proefopdracht.

Content specialist (tekst schrijver)

Geplaatst: 1 feb
Beste freelancer We zijn op zoek naar iemand die de teksten voor op websites die we ontwikkelen kan schrijven. Onze huidige contentspecialist is gestopt en in vaste dienst gegaan ;-( De eerste opdracht zou gaan om een vraag en aanbod website/app. Het gaat om de content(tekst) voor op de website. Bij een prettige samenwerking, kan het gaan om meerdere opdrachten. Sta jij hiervoor open? Alvast bedankt.…

Interieur tekst schrijver gezocht

Geplaatst: 18 jan
Beste freelancers, Ben op spoed naar iemand die ervaring heeft om teksten te schrijven in de meubelbranche, die dus ervaring heeft met stoffen, vormen, aankleding, eigenlijk dus een interieur tekst schrijver, vooral gericht op slaapkamers en op het gebied van boxsprings.

Blog/case copywriter

Geplaatst: 6 jan
Beste Freelancers, We zijn op zoek naar iemand die elke maand een case of blog kan schrijven voor op onze website. De case kan gaan over een campagne of project die we recent hebben gedraaid, of over een interessant onderwerp waar wij bepaalde learnings of insights van hebben. Wat zijn precies je taken: 1. Je voert elke maand een kort interview met iemand die verstand heeft van de case of blog-onderwerp.…

SEO teksten schrijven voor reiswebsite (zonbestemming)

Geplaatst: 13-12-2023
Beste freelancers, Voor een reiswebsite over een zonbestemming, zoek ik een SEO tekstschrijver. Het gaat om ongeveer 70 pagina's met in totaal zo'n 35.000 woorden. Onderzoek naar de inhoud voor de teksten kan via Wikipedia, andere websites die erover geschreven hebben en ChatGPT. De teksten mogen niet worden overgenomen van ChatGPT en moeten volledig zelf geschreven zijn. Budget: €2500…

Website laten vertalen

Geplaatst: 07-10-2023
Website laten vertalen van het Nederlands, naar Engels en Duits. - Ervaren freelancer gezocht, starten aub zo spoedig mogelijk. (oktober 2023) - Deadline voor 1 november 2023 klaar.  - De opdracht mag op afstand uitgevoerd worden.   
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht