Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Webtekstschrijver
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Online Tekstschrijver Kunst & Design voor Website en Socials

Opdracht ID: 49326

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 01-11-2021
Reacties: 5
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 12-11-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar iemand die goed is in communicatie en strategie en ook affiniteit heeft met kunst en (interieur)design.

Ik ben drie jaar geleden aan de kunstacademie afgestudeerd en maak abstracte/grafische schilderijen, zeefdrukken en ben bezig met mij te ontwikkelen op het terrein van surface pattern design. Ik ben (fulltime) kunstenaar. Voor de verkoop van mijn werk zijn Instagram, webteksten en nieuwsbrieven belangrijk, tegelijk kost het schrijven hiervan mij in verhouding te veel energie. 

Ik zoek dus iemand om een lange termijn samenwerking mee aan te gaan. Iemand met wie ik kan sparren, met zakelijke/ strategische ideeën en inzicht heeft. Daarnaast iemand die goed is in Engels en er natuurlijk plezier in heeft om teksten te schijven. De toekomstplannen zijn om meer online te gaan verkopen ipv via een galerie. Naast schilderen wil ik me richten op kleine oplagen en pattern design voor behang. Het is de bedoeling dat door deze samenwerking mijn omzet groeit.

Het aantal uren is in overleg, ik denk nu aan twee dagdelen per maand. 
Kan jij me daarmee helpen? Reageer dan nu en vergeet niet je portfolio mee te sturen.

Freelance content schrijvers die hebben gereageerd (5)

Ilja
Ilja
01-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Kristel
Kristel
01-11-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Henrieke
Henrieke
01-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Rik
Rik
01-11-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Daniyal
Daniyal
01-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance tekstschrijver opdrachten

Tekstschrijver voor Gitaren Website

Geplaatst: 27 jun
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een tekstschrijver voor mijn website. Mijn website gaat over gitaar leren spelen. Dus als iemand mooie teksten kan schrijven hoor ik het graag.  

Webteksten voor Schoonheidsspecialiste

Geplaatst: 23 jun
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die voor op mijn nieuwe website teksten kan schrijven voor de behandelingen zoals Lash lift en BIAB nagels. Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Teksten voor Natuurlijke Cosmetica Producten

Geplaatst: 27 jun
Beste freelancers, Ik zoek iemand die op een professionele wijze teksten kan schrijven voor natuurlijke cosmetica producten voor op de webshop en BOL.com. Het is ook van belang er rekening wordt gehouden met SEO.  Interesse? Dan hoor ik graag van je.

Wedding- en Eventplanner zoekt Webtekstschrijver

Geplaatst: 31 jan
Beste freelancers, Voor mijn wedding- & eventplanning website ben ik op zoek naar iemand die de teksten wil updaten/aanpassen. Het liefst ook in het Engels. Kun jij mijn website teksten naar een hoger niveau brengen? Dan zie ik graag een offerte via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Tekstschrijver voor Gitaarles Website

Geplaatst: 23 mei
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar een tekstschrijver die foutloos lange en waardevolle teksten kan schrijven voor mijn website. Tevens teksten voor mijn blog pagina. Mijn website gaat over hoe men makkelijk gitaar kan leren spelen. Ik ben de budgetten aan het vergelijken dus graag ontvang ik de standaard prijs. Alvast bedankt en hopelijk tot snel!

Webteksten voor Vloeren Website

Geplaatst: 19 mei
Beste freelancers, Ik ben een nieuwe website aan het maken. Daarbij wil ik alle teksten vernieuwen en redigeren. Ook krijg ik een nieuwe url structuur. Ik zou het fijn vinden als de tekstschrijver van dit project zelf onderzoek doet naar materie binnen de branche en relevante urls voorstelt. Over ons Wij zijn één van de weinige specialisten in Nederland op het gebied van duurzame, vloeistofdichte…

Freelance Tekstschrijver voor Stichting

Geplaatst: 3 mei
Beste freelancers, Voor onze stichting in de rijschool branche zijn wij op zoek naar een freelance tekstschrijver/scriptschrijver voor video items en artikelen die wij structureel willen plaatsen. Het betreft een opdracht voor de lange termijn waarbij wij 1 artikel per week, 1 video-item per 2 weken en een nieuwsbrief per maand willen plaatsen. Journalistieke ervaring is wel een grote pré.…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht