Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Online programma

Opdracht ID: 53578

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 15-08-2023
Reacties: 5
Locatie: nader te bepalen
Laatst gewijzigd: 24-08-2023
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

We zijn opzoek naar een vrouw die een online programma kan bouwen voor onze modules. De modules moeten tijdelijk beschikbaar zijn, er mag niet van gekopieerd en geplakt worden en geen mogelijkheid tot screenshots zijn. Er moet ook een betaalfunctie in de website gebouwd zijn. Wij zijn nog zoekende wat mogelijk is, benieuwd wat de prijzen zijn en willen hier graag een persoonlijk gesprek over.

Wij zoeken iemand die tegen verandering kan en kan meebewegen met ons. We werken op ons gevoel en dat staat centraal. Als het niet goed voelt of niet klopt geven we niet op. Geduld is een must om te hebben.

In de toekomst worden er meer modules toegevoegd en wellicht nog artikelen of andere projecten. Het zal dus blijven groeien en ontwikkelen.

We zoeken iemand waar we de klik mee voelen om samen te groeien. We zoeken een vast persoon die onderdeel wordt van het platform.

Liefs, Eva & Sofia

Website bouwers die hebben gereageerd (5)

Judith
Judith
16-08-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Erik
Erik
15-08-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10
Jeroen
Jeroen
16-08-2023
4 referenties
Gemiddelde score
10
Marlou
Marlou
17-08-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Bryan
Bryan
22-08-2023
2 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance website opdrachten

Webflow specialist gevraagd

Geplaatst: 14 jun
Voor een startup templates/ pagina's ontwikkelen in webflow zodat er een solide basis staat welke wij zelf verder kunnen uitbouwen. Het betreft een organisatie die trainingen en diensten aanbiedt voor (persoonlijke) ontwikkeling.

wix hulp gevraagd

Geplaatst: 17 jun
hoi ik heb een wix site in editor maar op de een of andere manier heb ik iets verkeerd gedaan en nu staat het in wix studio. Wie kan mij helpen want ik mis nu heel veel van mijn blogs 400 ik hoor graag iemand die mij even te woord kan staan of belt.

Installatie windows software

Geplaatst: 12 jun
Hallo goedendag, ik heb een kassa gekocht met windows software voor mijn tabakszaak. Ik heb iemand nodig die kassa software installeert en pin aansluit. Regio Amsterdam z.s.m.

kampeerartikelen uploaden in verkoopomgeving Mirakl.

Geplaatst: 27 mei
Uploaden van artikelen op een verkoopplatform dat gebruik maakt van Mirakl. Dit kan vanuit de eigen werkplek, wij mailen de bestanden en teksten. Artistieke vrijheid en aanbevelingen zijn is zeker gewenst. Gewenst is een vaste prijs per geplaatst product (euro 25,- tot 35,-) en een variabele fee voor advies.

Shopify POS install IDeal en Socket barcodescanner

Geplaatst: 6 jun
We zijn bezig installeren van Shopify POS, we hebben alleen twee problemen. Ik ben nu momenteel gratis trial versie aan het gebruiken en ik heb gezonden retail pakket maar bij het installeren van IDeal krijg ik een melding dat het niet mogelijk is om te installeren. Volgende probleem is het koppelen van barcodescanner met POS, ik blijf hangen bij barcodescanner verbinden pagina en het gaat niet verder.…

Specialist in e-learning game

Geplaatst: 21 mei
Beste ZZP-er, Mijn collega en ik willen graag een fysieke jaaropleiding omzetten in een virtuele e-learning beleving/'game' met de volgende elementen erin: - Een e-learning beleving/game met 8x een uur of 16x een half uur spel (even kijken wat handiger is). - Deelnemers kunnen in energie met ons/elkaar verbinden en krijgen verschillende ervaringen/belevingen (dmv opdrachten). - Een energiek/lichte…

Verbeteren van Zendesk implementatie en efficientie.

Geplaatst: 21 mei
Beste freelancers, Wij zijn een internationaal opererende marktplaats in de reisindustrie, met HQ in Amsterdam. Wij zoeken iemand met ervaring met inrichting en support van ons Zendesk klantenservice omgeving, voor teams in Argentinie en Bangkok. (Suite professional) We zien graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht