Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Online Financieel Systeem Bouwen

Opdracht ID: 53251

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 20 jun
Reacties: 4
Locatie: Gorinchem, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 22 jun
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben opzoek naar een programmeur die een online 'financiëel-systeem' kan bouwen. Ik ben productieleider van diverse theatergezelschappen - en ik heb allemaal begrotingen die ik moet beheren. Dit wil ik graag overzichtelijk en online doen.

Het doel van het systeem is als volgt:

- Stap 1 > project aanmaken > bijvoorbeeld Theatervoorstelling Peper en Zout

Stap 2 > Ik kan allemaal kostenposten aanmaken in dit project (verdeeld in hoofd en sub kostensoorten). Bijvoorbeeld: Personeel (hoofdkostensoort) en verdelen in Sub (Regie, zangdocent, dansdocent, decorontwerp etc.). Deze kostensoorten kan ik zelf aanmaken en per kostensoort kan ik een budget invullen.

Stap 3 > Als ik alle kostensoorten gemaakt heb, heb ik de begroting eigen digitaal er in staan. Belangrijk is om te zien in 1 overzicht welk budget er is per HOOFD kostensoort (dus al het personeel bij elkaar opgeteld) en wat het budget is per Sub Kostensoort (dus bijvoorbeeld regie, dansdocent etc.)

Stap 4A > Het verwerken van verwachten kosten. Het liefste zou ik een sub-kostensoort willen 'openklappen' en hier mijn verwachten kosten inzetten. Dus bijvoorbeeld: Maart 2000, April 2500, Mei 3000, Juni 1500 etc.

Stap 4B > Het verwerken van facturen. Ik zou graag elke factuur er apart in willen zetten. Dus mocht ik een factuur van de regisseur krijgen voor maart, dan wil ik deze apart uploaden. Een omschrijving toevoegen etc. Als ik dan een Subkosten soort openklap, is deze verdeeld in twee delen. Bovenstedeel = geboekte kosten. Hier komen alle facturen. En het onderste gedeelde = alle verwachten kosten. Wanneer er dan een factuur binnen gekomen is - wil ik deze graag wegstrepen tegen een verwachten kost. Zodat niet de factuur EN de verwachten kosten meegenomen worden in het totaal.

Stap 4C > Bij het toevoegen van de factuur wil ik deze graag kunnen versturen naar een boekhouder. Elk project heeft zijn eigen boekhouder/penningmeester. Ik wil de factuur uploaden, gegevens invullen zoals (bedrag, leverancier, kostensoort, omschrijving) en dan op verzenden klikken. Vervolgens moet de boekhouder/penningmeester een mail krijgen met mijn ingevulde gegevens en als bijlage de factuur, zodat deze betaald kan worden.

Stap 5 > In het totaal overzicht (van stap 3) moet ik dan zien:
Kolom 1 = budget
Kolom 2 = verwachten kosten
Kolom 3 = geboekte kosten
Kolom 4 = rest

--_--

Ik heb erg goed voor ogen hoe het er uit moet zijn. Ik heb ooit een semi voorbeeld gebouwd in excel. Die kan ik altijd sturen.

Budget: € 1250,- eenmalig excl. btw
Deadline: ASAP

Website bouwers die hebben gereageerd (4)

Jos
Jos
20-06-2023
5 referenties
Gemiddelde score
9.8
Sidney
Sidney
20-06-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Jeroen
Jeroen
21-06-2023
4 referenties
Gemiddelde score
10
Tom
Tom
22-06-2023
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance website opdrachten

App ontwikkelen afspelen audio

Geplaatst: 20 sep
Beste freelancers, Budget: tot 400 euro Ik ben op zoek naar een freelancer die kan helpen met het maken van een eenvoudige app. Het gaat om een app die de ademhaling ondersteunt door het afspelen van bepaalde audiofragmenten. Verschillende instellingen bepalen de duur van de audiofragmenten. Functionaliteit wordt aangeleverd, in de vormgeving bestaat wat ruimte. Heeft u interesse? Dan hoor ik graag…

App-ontwerpen voor Radiostation gezocht

Geplaatst: 18 sep
Beste freelancers, Wij zijn Radio 121, een landelijk radiostation dat zich met nieuwe en oude muziek richt op 40 plus. We zitten op het Mediapark in Hilversum en zenden uit via de DAB en internet, We willen verder professionaliseren en willen voor ons radiostation een app laten maken, We komen graag in contact met een app-bouwer en app-onderhouder die ons daarbij wil helpen, Mocht je ook nog goed…

Wordpress, PHP, Visual Composer development en onderhoud

Geplaatst: 29 aug
Beste freelancers, Ik host en onderhoud een aantal websites voor klanten en het portfolio wordt binnenkort uitgebreid door de overname van een aantal sites. Ik ben op zoek naar iemand die kan helpen met het overnemen van de sites en uiteindelijk een contactpersoon kan worden voor de klanten en het onderhouden van de sites. Alle sites zijn Wordpress sites, de meeste zijn gebouwd met Visual Composer,…

Shopify website bouwer

Geplaatst: 23 aug
Beste, Het bouwen van een aangeleverd website design in Shopify. Kleine webshop met 3 producten, er zijn dan ook 3 landingspagina's gewenst.

Shopify specialist

Geplaatst: 26 aug
Opzoek naar een Shopify specialist. Ik heb een complete werkende webshop, ik wil graag dat een specialist hier nog een keer na kijkt en eventuele verbeteringen doorzet.

GA4 & GTM Specialist gezocht

Geplaatst: 6 sep
Beste freelancers, Heb een reeks WooCommerce shops en daarvan meten we conversies purchases via GTM geïmplementeerd via GTM4WP plugin. Deze website conversies zijn gekoppeld aan Google Ads. Daarnaast meten we ook purchases in GA4. De data is niet overal even zuiver. Voorbeeld een webshop telt alle purchases dubbel. Ik zoek iemand die dit aan de lopende band doet en snel kan schakelen.

Azure function app

Geplaatst: 5 sep
Beste freelancers, Om de digitalisering van onze startup in de Microsoft Azure omgeving verder te realiseren, hebben we wat hulp en expertise nodig omtrent het het aanleggen communicatie tussen onze Azure SQL database op onze Azure SQL server en onze Azure Event Grid namespace. In het kort hebben we een Azure Function App nodig die zekere gepubliceerde berichten in de Event Grid Namespace in onze…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht