Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Online Financieel Systeem Bouwen

Opdracht ID: 53251

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 20-06-2023
Reacties: 4
Locatie: Gorinchem, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 22-06-2023
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben opzoek naar een programmeur die een online 'financiëel-systeem' kan bouwen. Ik ben productieleider van diverse theatergezelschappen - en ik heb allemaal begrotingen die ik moet beheren. Dit wil ik graag overzichtelijk en online doen.

Het doel van het systeem is als volgt:

- Stap 1 > project aanmaken > bijvoorbeeld Theatervoorstelling Peper en Zout

Stap 2 > Ik kan allemaal kostenposten aanmaken in dit project (verdeeld in hoofd en sub kostensoorten). Bijvoorbeeld: Personeel (hoofdkostensoort) en verdelen in Sub (Regie, zangdocent, dansdocent, decorontwerp etc.). Deze kostensoorten kan ik zelf aanmaken en per kostensoort kan ik een budget invullen.

Stap 3 > Als ik alle kostensoorten gemaakt heb, heb ik de begroting eigen digitaal er in staan. Belangrijk is om te zien in 1 overzicht welk budget er is per HOOFD kostensoort (dus al het personeel bij elkaar opgeteld) en wat het budget is per Sub Kostensoort (dus bijvoorbeeld regie, dansdocent etc.)

Stap 4A > Het verwerken van verwachten kosten. Het liefste zou ik een sub-kostensoort willen 'openklappen' en hier mijn verwachten kosten inzetten. Dus bijvoorbeeld: Maart 2000, April 2500, Mei 3000, Juni 1500 etc.

Stap 4B > Het verwerken van facturen. Ik zou graag elke factuur er apart in willen zetten. Dus mocht ik een factuur van de regisseur krijgen voor maart, dan wil ik deze apart uploaden. Een omschrijving toevoegen etc. Als ik dan een Subkosten soort openklap, is deze verdeeld in twee delen. Bovenstedeel = geboekte kosten. Hier komen alle facturen. En het onderste gedeelde = alle verwachten kosten. Wanneer er dan een factuur binnen gekomen is - wil ik deze graag wegstrepen tegen een verwachten kost. Zodat niet de factuur EN de verwachten kosten meegenomen worden in het totaal.

Stap 4C > Bij het toevoegen van de factuur wil ik deze graag kunnen versturen naar een boekhouder. Elk project heeft zijn eigen boekhouder/penningmeester. Ik wil de factuur uploaden, gegevens invullen zoals (bedrag, leverancier, kostensoort, omschrijving) en dan op verzenden klikken. Vervolgens moet de boekhouder/penningmeester een mail krijgen met mijn ingevulde gegevens en als bijlage de factuur, zodat deze betaald kan worden.

Stap 5 > In het totaal overzicht (van stap 3) moet ik dan zien:
Kolom 1 = budget
Kolom 2 = verwachten kosten
Kolom 3 = geboekte kosten
Kolom 4 = rest

--_--

Ik heb erg goed voor ogen hoe het er uit moet zijn. Ik heb ooit een semi voorbeeld gebouwd in excel. Die kan ik altijd sturen.

Budget: € 1250,- eenmalig excl. btw
Deadline: ASAP

Website bouwers die hebben gereageerd (4)

Jos
Jos
20-06-2023
5 referenties
Gemiddelde score
9.8
Sidney
Sidney
20-06-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Jeroen
Jeroen
21-06-2023
4 referenties
Gemiddelde score
10
Tom
Tom
22-06-2023
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance website opdrachten

Webflow specialist gevraagd

Geplaatst: 14 jun
Voor een startup templates/ pagina's ontwikkelen in webflow zodat er een solide basis staat welke wij zelf verder kunnen uitbouwen. Het betreft een organisatie die trainingen en diensten aanbiedt voor (persoonlijke) ontwikkeling.

Installatie windows software

Geplaatst: 12 jun
Hallo goedendag, ik heb een kassa gekocht met windows software voor mijn tabakszaak. Ik heb iemand nodig die kassa software installeert en pin aansluit. Regio Amsterdam z.s.m.

kampeerartikelen uploaden in verkoopomgeving Mirakl.

Geplaatst: 27 mei
Uploaden van artikelen op een verkoopplatform dat gebruik maakt van Mirakl. Dit kan vanuit de eigen werkplek, wij mailen de bestanden en teksten. Artistieke vrijheid en aanbevelingen zijn is zeker gewenst. Gewenst is een vaste prijs per geplaatst product (euro 25,- tot 35,-) en een variabele fee voor advies.

Shopify POS install IDeal en Socket barcodescanner

Geplaatst: 6 jun
We zijn bezig installeren van Shopify POS, we hebben alleen twee problemen. Ik ben nu momenteel gratis trial versie aan het gebruiken en ik heb gezonden retail pakket maar bij het installeren van IDeal krijg ik een melding dat het niet mogelijk is om te installeren. Volgende probleem is het koppelen van barcodescanner met POS, ik blijf hangen bij barcodescanner verbinden pagina en het gaat niet verder.…

Specialist in e-learning game

Geplaatst: 21 mei
Beste ZZP-er, Mijn collega en ik willen graag een fysieke jaaropleiding omzetten in een virtuele e-learning beleving/'game' met de volgende elementen erin: - Een e-learning beleving/game met 8x een uur of 16x een half uur spel (even kijken wat handiger is). - Deelnemers kunnen in energie met ons/elkaar verbinden en krijgen verschillende ervaringen/belevingen (dmv opdrachten). - Een energiek/lichte…

Verbeteren van Zendesk implementatie en efficientie.

Geplaatst: 21 mei
Beste freelancers, Wij zijn een internationaal opererende marktplaats in de reisindustrie, met HQ in Amsterdam. Wij zoeken iemand met ervaring met inrichting en support van ons Zendesk klantenservice omgeving, voor teams in Argentinie en Bangkok. (Suite professional) We zien graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

SEO optimalisatie

Geplaatst: 21 mei
Seo lokaal taxibedrijf budget €500
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht