Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Ondernemingsplan voor Overname Fairtrade Cadeau Winkel

Geplaatst op:
31 december 2018 13:45
Categorie:
Analyse & Advies
Subcategorie:
Businessplan schrijven
Opdracht ID:
37289
Status:
Match!
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 100 tot € 500
Locatie:
Alkmaar, Noord-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar iemand die een ondernemingsplan voor mij zou kunnen opstellen.

Ik heb de kans gekregen om een bestaande winkel over te nemen. Het gaat om een fairtrade cadeau winkel met duurzame cadeaus in het centrum van Alkmaar. Het is een franchise formule met een V.O.F. constructie.

De keten heeft in totaal 17 winkels door heel Nederland, de winkel in Alkmaar is open sinds juni en er zit veel potentie in.

Omdat ik zelf geen eigen vermogen heb, ben ik in gesprek met een investeerder om de franchise fee te kunnen bekostigen, maar hier is uiteraard wel een degelijk ondernemersplan voor nodig. Zelf heb ik hier absoluut geen ervaring mee, ik heb wel wat hulp gehad maar ik vind het erg lastig om mijn ideeën goed en helder op papier te krijgen, en ben dus op zoek naar iemand die mijn ideeën kan vertalen naar een goed plan.

Ik zie graag een reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (8)

Jacobine Jacobine 31-12-2018
referentiesterren
20 referenties
Svetlana Svetlana 31-12-2018
referentiesterren
8 referenties
Burak Burak 31-12-2018
referentiesterren
1 referentie
Wim Wim 31-12-2018
Jesse Jesse 31-12-2018
referentiesterren
7 referenties
John John 01-01-2019
referentiesterren
5 referenties
Ewoud Ewoud 02-01-2019
referentiesterren
19 referenties
Marcel Marcel 03-01-2019
referentiesterren
5 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Ondenemingsplan Wasstraat
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die mij kan helpen met het schrijven van een bedrijfsplan voor onze wasstraat en was boxen    Graag zou ik in het bedrijfsplan ook een marketingplan en een financieel plan terug willen zien. Ik heb het plan nodig voor een financieringsaanvraag, en zou het graag zo snel mogelijk…
9 jun
Bedrijfsplan en Financieel Plan Opstellen (Entertainment)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het opstellen van een bedrijfsplan en een financieel plan.    Het betreft een nieuwe onderneming in de entertainment branche. Met het bedrijfsplan en financieel plan wil ik graag investeerders zoeken.     Ik zie graag een reactie en offerte tegemoet.
6 jun
Ondernemersplan voor Horeca Vergunning
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het opstellen van een ondernemingsplan.    In de Utrechtse multiculturele wijk Lombok is op de kanaalstraat vraag naar een deskundig ondernemersplan tbv een vergunning aanvraag Pilot halverwege komende maand , voor het vestigen van een eenvoudig restaurant.   …
22 mei
Ondernemingsplan Opstellen tbv Overname Cafe
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het opstellen van een ondernemingsplan tbv het overnemen van een cafe.    De doelstelling van het ondernemingsplan is het aanvragen van een lening bij de bank.  Deadline: Zo snel mogelijk.    Ik zie graag een reactie en offerte tegemoet.
22 mei
Ondernemingsplan voor Schoenenwinkel
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een ondernemingsplan voor mij kan maken. Mijn plan is om een schoenenwinkel te starten gericht op mensen met een eigen identiteit ,lekker vrolijk, beetje gekkig.    Ik ben nog in het begin stadium en ben me nog flink aan het oriënteren hoe ik dit allemaal ga aanpakken. Ik…
22 mei
Opstellen van Sisha Lounge Ondernemingsplan
Beste Freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die een uitgebreid ondernemingsplan kan schrijven voor een nieuwe onderneming.    Ik wil graag een Shisha Lounge opzetten in Sneek.    Doelstelling van het plan: Aanvragen van een vergunning en lening.  Deadline: Zo snel mogelijk.    Ik zie graag een…
20 mei
Ondernemingsplan Opstellen (Huidtherapie)
Beste freelancers,    Wij zoeken iemand die een ondernemingsplan kan schrijven voor een nieuw op te zetten huidtherapeutische onderneming.    Doelstelling: Aanvragen van een lening  Deadline: Binnen 2 weken gereed.  Budget: In overleg.    Wij zien graag een reactie en offerte tegemoet.
10 mei