Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Wim

Wim
Over Wim

Wat leuk dat je op mijn profiel terecht bent gekomen. Ik ben een marketing expert en ervaren ondernemer en kan je helpen met het businessplan, het financieel uitwerken, de strategie, de online marketing en het opzetten van de onderneming of een nieuwe activiteit. 

Ik werk onder de naam Funnelcompany, een bedrijf gespecialiseerd in het proces van lead naar klant en het effectief online verkopen door middel van "funneling". Om dat goed te doen kijk ik altijd eerst, samen met de ondernemer, naar de sterkte van de basispropositie.

In het verleden was ik initiatiefnemer van bag&buy;, de eerste verpakkingsvrije foodwinkel in NL, dat ik door middel van een crowdfundingsactie heb weten te financieren en waarmee ik het journaal heb gehaald. Ik zag een keten van winkels ontstaan maar helaas is het project gestrand. De aanloop was stroef en duurde te lang. Mensen waren er nog niet voldoende klaar voor

Als mens ben ik praktisch, doelgericht,...

 

Portfolio

bag&buy;
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Wim direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens: