Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Specificaties

Status
Gesloten
Geplaatst op
14 oktober 2020 17:05

Budget
€ 350 tot 1000
Locatie
Amsterdam, Noord-Holland
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Analyse & Advies
Subcategorie
Businessplan schrijven
Opdracht ID
45117

Ondernemingsplan voor Nieuwe Horeca Onderneming

350 tot 1000 Amsterdam, Noord-Holland (5) reacties
Status
Gesloten
Geplaatst op
14 oktober 2020 17:05
Categorie
Analyse & Advies
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Plaats een opdracht
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Reageer op de opdracht

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik zoek een freelancer die voor mij een ondernemingsplan kan opstellen inclusief financieel plan. Het ondernemingsplan is uitsluitend bedoeld voor de verhuurder om hem te informeren over het concept wat we gaan doen.

We gaan een horecazaak starten; het betreft een pastabar in Amsterdam. Ik zou daarom graag met een freelancer in contact komen uit de omgeving van Amsterdam. Na een persoonlijk kennismakingsgesprek wil ik daarna met je aan de slag.

Ben jij de juiste persoon voor deze opdracht? Reageer dan snel.
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (5)

Ewoud
14-10-2020
Arjen
14-10-2020
John
14-10-2020
Miranda
14-10-2020
Gerrit Jan
14-10-2020

Specificaties

Status
Gesloten
Geplaatst op
14 oktober 2020 17:05

Budget
€ 350 tot 1000
Locatie
Amsterdam, Noord-Holland
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Analyse & Advies
Subcategorie
Businessplan schrijven
Opdracht ID
45117

Opdrachten in dezelfde categorie

Bedrijfsplan voor Visvijver in Frankrijk
Beste freelancers,    Ik wil een visvijver beginnen specifiek voor karpervissers. Liefst in Nederland of België, maar na onderzoek is noord-oost Frankrijk waarschijnlijk de beste optie. Mijn eigen budget is zeer ruim maar ik heb nog investeerders nodig of een bank voor de verdere financiering.    Ik ben daarom op zoek naar…
27 nov
Businessplan voor Project Pommes
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het schrijven van een businessplan. Ik wil een bedrijf beginnen in het verwerken van aardappels tot friet en chips (vanaf pootgoed tot de friet op het bord). Het businessplan is vereist voor de financieringsaanvraag.    Als je mij kan helpen zie ik je offerte met totaalprijs…
23 nov
Ondernemingsplan voor Lunchroom met Dagbesteding
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het maken van een ondernemingsplan met financieel plan. Het ondernemingsplan is nodig voor het opstarten van een lunchroom met een dagbesteding voor mensen met een lichte beperking.    Ik hoor graag wie hier ervaring mee heeft.
23 nov
Ondernemingsplan voor Autoverhuurbedrijf
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het schrijven van een mooi ondernemingsplan. Ik wil een lening aanvragen voor het starten van een autoverhuurbedrijf.     Ik hoop snel op een reactie met wat het mij gaat kosten en wat ik moet aanleveren.
23 nov
Professioneel Ondernemingsplan voor Beauty Branche
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die een financieel plan voor mij kan opstellen. Het gaat om een ondernemingsplan voor de beauty branche.    Bij interesse zie ik jullie offertes graag tegemoet.
20 nov
Financieel Plan voor een Zorgboerderij
Beste freelancers,    Opdracht: Voor het opstarten van een zorgboerderij heb ik hulp nodig met het maken van een financieel plan.    Het zou fijn zijn als iemand het financiële gedeelte van het ondernemersplan wil schrijven tegen een vast bedrag.    Ik ben benieuwd naar de reacties en de prijs.
16 nov
Ondernemingsplan voor Tabakshop Den Haag
Beste freelancers,    Ik wil graag een ondernemingsplan laten opstellen voor onze tabakshop die ik ga openen in Den Haag. Ik heb het plan nodig voor een vergunning van de verhuur organisatie (Vestia) van ons pand, ik heb dit dus niet nodig voor financiering. De juiste freelancer heeft dus kennis om deze vergunning te krijgen.   …
12 nov
Toon meer