Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Gerrit Jan

Gerrit Jan de Roo
Over Gerrit Jan

Met Businessplan.NU help ik kleine startende ondernemers die een business- of ondernemingsplan nodig hebben voor een financieringsaanvraag bij een bank of een investeerder of die zelf meer inzicht willen krijgen in de toekomstige bedrijfsvoering. Met een ondernemingsplan van Businessplan.NU komen startende ondernemers beslagen ten ijs. 

Elk ondernemingsplan ziet er anders uit. Het type en de karakteristieken van het bedrijf bepalen waar de accenten komen te liggen, waar dieper op de materie moet worden ingegaan en of sommige onderdelen misschien weggelaten kunnen worden. Een goed businessplan is maatwerk.

Voor actieve ondernemers kan ik de business doorlichten en marketing- en jaarplannen maken, zodat zij meer grip krijgen op hun onderneming. 

In Businessplan.NU heb ik 35 jaar aan kennis en ervaring met het maken en uitvoeren van plannen op het gebied van business development, marketing, communicatie en product management gebundeld voor het schrijven van uitstekende ondernemingsplannen, marketingplannen en jaarplannen op...

 

Vraag Gerrit Jan direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens:
McPro
0651579296
KvK-nummer: 33306050
Herenmarkt 11-2
1013 EC Amsterdam