Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Miranda

Miranda Bakker
Over Miranda

Mijn naam is Miranda Bakker en sinds enkele jaren (her)schrijf ik bedrijfsplannen en financiele plannen voor ondernemers op freelance basis. 

Mijn achtergrond ligt bij KPN waar ik ben begonnen als verkoper in de consumentenwinkel. Al vrij snel ben ik doorgestroomd naar het hoofdkantoor in Den Haag waar ik werkzaam ben geweest als financieel analist, data analist en uiteindelijk als coordinator/ledinggevende van de afdeling Masterdata.

Naast deze ervaring ben ik tien jaar mede-eigenaar geweest van een pensionstal in Zoeterwoude. Door verbouwplannen en uitbreidingsplannen van de pensionstal gestart met het schrijven van een bedrijfsplan en het aanvragen van vergunningen. Inmiddels doe ik dit met veel plezier voor andere ondernemers. 

Een bedrijfsplan schrijven doe je vaak om een financiering bij de bank of investeerder te krijgen. Het maken van een plan is echter meer dan een middel om een financiering rond te krijgen. Het is...

 

Portfolio

Bedrijfsplan
Loading.

Opstellen financieel plan
Loading.

Juridisch
Loading.

 

Vraag Miranda direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

1
Alle beoordelingen (1 van 1)

 

Stuur een bericht