Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Ondernemingsplan voor Jeugd Speelhotel

Geplaatst op:
7 januari 2019 09:45
Categorie:
Analyse & Advies
Subcategorie:
Businessplan schrijven
Opdracht ID:
37350
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 500 tot € 5000
Locatie:
Oss, Noord-Brabant

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een freelancer voor het opstellen van een ondernemingsplan voor een jeugd speelhotel.

Ik heb door de jaren heen een erg mooi project gemaakt en wat uitgewerkt, echter heb ik niet de tijd of geld om er een ondernemingsplan voor te maken.
Mocht u een oplossing weten hoor ik dat graag.
Misschien een van uw klanten aanspreken over mijn project.

Het project is een Jeugdspeelhotel met als doelgroepen: de gewone klantjes... spelende kinderen, pleegkinderen, gehandicapten als werknemers, dagbesteding voor gehandicapte kinderen en volwassenen.

Ik zie graag een reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (6)

Jacobine Jacobine 07-01-2019
referentiesterren
20 referenties
John John 07-01-2019
referentiesterren
5 referenties
Karim Karim 07-01-2019
referentiesterren
1 referentie
Hans Hans 07-01-2019
Jesse Jesse 07-01-2019
referentiesterren
7 referenties
Marcel Marcel 08-01-2019
referentiesterren
5 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Ondenemingsplan Wasstraat
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die mij kan helpen met het schrijven van een bedrijfsplan voor onze wasstraat en was boxen    Graag zou ik in het bedrijfsplan ook een marketingplan en een financieel plan terug willen zien. Ik heb het plan nodig voor een financieringsaanvraag, en zou het graag zo snel mogelijk…
9 jun
Bedrijfsplan en Financieel Plan Opstellen (Entertainment)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het opstellen van een bedrijfsplan en een financieel plan.    Het betreft een nieuwe onderneming in de entertainment branche. Met het bedrijfsplan en financieel plan wil ik graag investeerders zoeken.     Ik zie graag een reactie en offerte tegemoet.
6 jun
Ondernemersplan voor Horeca Vergunning
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het opstellen van een ondernemingsplan.    In de Utrechtse multiculturele wijk Lombok is op de kanaalstraat vraag naar een deskundig ondernemersplan tbv een vergunning aanvraag Pilot halverwege komende maand , voor het vestigen van een eenvoudig restaurant.   …
22 mei
Ondernemingsplan Opstellen tbv Overname Cafe
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het opstellen van een ondernemingsplan tbv het overnemen van een cafe.    De doelstelling van het ondernemingsplan is het aanvragen van een lening bij de bank.  Deadline: Zo snel mogelijk.    Ik zie graag een reactie en offerte tegemoet.
22 mei
Ondernemingsplan voor Schoenenwinkel
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een ondernemingsplan voor mij kan maken. Mijn plan is om een schoenenwinkel te starten gericht op mensen met een eigen identiteit ,lekker vrolijk, beetje gekkig.    Ik ben nog in het begin stadium en ben me nog flink aan het oriënteren hoe ik dit allemaal ga aanpakken. Ik…
22 mei
Opstellen van Sisha Lounge Ondernemingsplan
Beste Freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die een uitgebreid ondernemingsplan kan schrijven voor een nieuwe onderneming.    Ik wil graag een Shisha Lounge opzetten in Sneek.    Doelstelling van het plan: Aanvragen van een vergunning en lening.  Deadline: Zo snel mogelijk.    Ik zie graag een…
20 mei
Ondernemingsplan Opstellen (Huidtherapie)
Beste freelancers,    Wij zoeken iemand die een ondernemingsplan kan schrijven voor een nieuw op te zetten huidtherapeutische onderneming.    Doelstelling: Aanvragen van een lening  Deadline: Binnen 2 weken gereed.  Budget: In overleg.    Wij zien graag een reactie en offerte tegemoet.
10 mei