Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Hans

Hans SpruijtOver Hans

Spruijt Management & Consult heeft als organisatieadviesbureau tien jaar ervaring met het leveren van oplossingen voor inrichtingsvraagstukken. Op basis van uw behoefte leveren wij interim adviseurs, projectleiders en managers. Het sociaal en cultureel domein is onze specialiteit.

Wij zijn visievertalers met een hands-on mentaliteit. Wij stropen de mouwen op en vertalen een visie in tactische en operationele oplossingen. Uiteraard verzorgen wij ook de implementatie en de operationalisatie.
Kenmerk van onze aanpak is de participatieve wijze van werken. Omdat het verbinden en creëren van draagvlak behoort tot de belangrijkste randvoorwaarden voor succes.

Onze medewerkers gaan samen met u op zoek naar uw oorspronkelijke doelen en de wijze daarop deze doelen zo effectief en efficiënt mogelijk bereikt kunnen worden.
Opdrachtgevers waarderen onze gedrevenheid, pragmatische aanpak en menselijke benadering. hierdoor bouwen we vaak zeer langdurige klantrelaties op.

 

Vraag Hans direct om offerte

Werk op locatie
Stuur deze aanvraag behalve naar Hans, ook naar andere freelancers in hetzelfde expertisegebied.


Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Geheel gratis!

Contact

Telefoon / mobiel
0612674573
KvK-nummer
Adresgegevens
IJsselburcht 3
6825 BS Arnhem
Bedrijfsnaam
Spruijt Management & Consult BV
Social Media

Stuur een bericht