Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Ondernemingsplan Kapper aan Huis

Geplaatst op:
4 maart 2019 10:25
Categorie:
Analyse & Advies
Subcategorie:
Businessplan schrijven
Opdracht ID:
38263
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 350 tot € 400
Locatie:
Sint Pancras, Noord-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een freelancer voor het opstellen van een ondernemingsplan.

Ik wil voor mezelf beginnen als zzp-er in het kappersvak. Ik heb op dit moment een bijstandsuitkering en vrijstelling tot eind september omdat ik alleenstaande moeder ben.

Ik wil binnen nu en 2 maanden een kappersopleiding gaan doen en dan beginnen vanuit huis al tijdens mijn opleiding. Nu heb ik straks wel een kleine lening nodig van rond de 3 tot 5000 euro voor inventaris, voorraad, reclame, enz.

Of dit via de Bbz, bank of qredits zal gaan moet nog blijken maar voor alle drie heb ik een ondernemingsplan met financieel plan nodig.

Nu is dat echt iets waar ik verschrikkelijk slecht in ben dus ben ik opzoek naar iemand die dat voor mij kan schrijven uiteraard in samenwerking met mij. Het gaat dus om een redelijk simpel plan maar wel goed genoeg om een lening te krijgen.

Ik zie op internet genoeg aanbiedingen van rond de 500,- maar dat heb ik niet en aangezien ik echt heel klein start is mijn vraag: Kan dit ook goedkoper? En wat zal dit mij dan gaan kosten?

Ik zie graag je reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (7)

Burak Burak 04-03-2019
referentiesterren
1 referentie
Marcel Marcel 04-03-2019
referentiesterren
5 referenties
Arjan Arjan 04-03-2019
Ewoud Ewoud 04-03-2019
referentiesterren
19 referenties
Jerrel Jerrel 04-03-2019
referentiesterren
1 referentie
Marleen Marleen 05-03-2019
Jacobine Jacobine 04-03-2019
referentiesterren
20 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Ondernemersplan voor Horeca Vergunning
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het opstellen van een ondernemingsplan.    In de Utrechtse multiculturele wijk Lombok is op de kanaalstraat vraag naar een deskundig ondernemersplan tbv een vergunning aanvraag Pilot halverwege komende maand , voor het vestigen van een eenvoudig restaurant.   …
22 mei
Ondernemingsplan Opstellen tbv Overname Cafe
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het opstellen van een ondernemingsplan tbv het overnemen van een cafe.    De doelstelling van het ondernemingsplan is het aanvragen van een lening bij de bank.  Deadline: Zo snel mogelijk.    Ik zie graag een reactie en offerte tegemoet.
22 mei
Ondernemingsplan voor Schoenenwinkel
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een ondernemingsplan voor mij kan maken. Mijn plan is om een schoenenwinkel te starten gericht op mensen met een eigen identiteit ,lekker vrolijk, beetje gekkig.    Ik ben nog in het begin stadium en ben me nog flink aan het oriënteren hoe ik dit allemaal ga aanpakken. Ik…
22 mei
Opstellen van Sisha Lounge Ondernemingsplan
Beste Freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die een uitgebreid ondernemingsplan kan schrijven voor een nieuwe onderneming.    Ik wil graag een Shisha Lounge opzetten in Sneek.    Doelstelling van het plan: Aanvragen van een vergunning en lening.  Deadline: Zo snel mogelijk.    Ik zie graag een…
20 mei
Ondernemingsplan Opstellen (Huidtherapie)
Beste freelancers,    Wij zoeken iemand die een ondernemingsplan kan schrijven voor een nieuw op te zetten huidtherapeutische onderneming.    Doelstelling: Aanvragen van een lening  Deadline: Binnen 2 weken gereed.  Budget: In overleg.    Wij zien graag een reactie en offerte tegemoet.
10 mei
Ondernemingsplan Opstellen voor Winkel
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het opstellen van een ondernemingsplan.    Ik wil een winkel in auto onderdelen starten en heb een ondernemingsplan nodig om een lening te kunnen aanvragen bij een bank.    Deadline: Zo snel mogelijk.  Budget: In overleg.    Ik zie graag een reactie…
3 mei
Ondernemingsplan Opstellen (Bewindvoerderskantoor)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een ervaren freelancer om voor mij een ondernemingsplan op te stellen.    Ik ben op het moment bezig om een bewindvoerderskantoor op te starten en hiervoor heb ik hulp nodig van een deskundige die er ervaring mee heeft.    Wie is bereid om het plan volledig te maken en te laten…
2 mei