Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Ondernemingsplan Kapper aan Huis

Geplaatst op:
4 maart 2019 10:25
Categorie:
Analyse & Advies
Subcategorie:
Businessplan schrijven
Opdracht ID:
38263
Status:
In afwachting van gekozen freelancer
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 350 tot € 400
Locatie:
Sint Pancras, Noord-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een freelancer voor het opstellen van een ondernemingsplan.

Ik wil voor mezelf beginnen als zzp-er in het kappersvak. Ik heb op dit moment een bijstandsuitkering en vrijstelling tot eind september omdat ik alleenstaande moeder ben.

Ik wil binnen nu en 2 maanden een kappersopleiding gaan doen en dan beginnen vanuit huis al tijdens mijn opleiding. Nu heb ik straks wel een kleine lening nodig van rond de 3 tot 5000 euro voor inventaris, voorraad, reclame, enz.

Of dit via de Bbz, bank of qredits zal gaan moet nog blijken maar voor alle drie heb ik een ondernemingsplan met financieel plan nodig.

Nu is dat echt iets waar ik verschrikkelijk slecht in ben dus ben ik opzoek naar iemand die dat voor mij kan schrijven uiteraard in samenwerking met mij. Het gaat dus om een redelijk simpel plan maar wel goed genoeg om een lening te krijgen.

Ik zie op internet genoeg aanbiedingen van rond de 500,- maar dat heb ik niet en aangezien ik echt heel klein start is mijn vraag: Kan dit ook goedkoper? En wat zal dit mij dan gaan kosten?

Ik zie graag je reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (7)

Jacobine Jacobine 04-03-2019
referentiesterren
18 referenties
Burak Burak 04-03-2019
referentiesterren
1 referentie
Marcel Marcel 04-03-2019
referentiesterren
5 referenties
Arjan Arjan 04-03-2019
Ewoud Ewoud 04-03-2019
referentiesterren
19 referenties
Jerrel Jerrel 04-03-2019
referentiesterren
1 referentie
Marleen Marleen 05-03-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Ondernemingsplan voor Klussenbedrijf Opstellen
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij een ondernemingsplan kan opstellen.    Ik ben voornemens een klussenbedrijf te openen(via BBZ).    Doelstelling plan: Lening Aanvraag.    Wie kan mij hiermee helpen?    Ik zie graag een reactie tegemoet.
25 mrt
Ondernemingsplan voor Horeca Vergunning Aanvraag
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het opstellen van een ondernemingsplan.    Ik wil een horeca-exploitatievergunning aanvragen en heb een ondernemingsplan nodig.  Wie kan mij hier helpen?    Het liefst wil ik het voor 10 april gereed hebben.  Ik zoek voornamelijk iemand met veel ervaring. …
25 mrt
Ondernemingsplan voor Complete Schoonheidsalon
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die een ondernemingsplan kan schrijven  voor mijn toekomstige Schoonheidsalon.    Doelstelling van het plan is het aanvragen van een lening.  Deadline: Binnen 3 maanden gereed.  Budget: Is in overleg.    Ik zie graag een reactie en offerte tegemoet.
21 mrt
Ondernemingsplan Opstellen voor Kookstudio/BBQ Winkel
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij een ondernemingsplan kan opstellen.    Het bedrijf dat ik wil starten betreft een kookstudio/bbq-winkel.  Doelstelling van het plan is het aanvragen van een lening.  Ik heb geen specifieke deadline.    Ik zie graag een reactie en offerte tegemoet. …
20 mrt
Ondernemingsplan voor Kinderdagverblijf Opstellen
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die een ondernemingsplan voor een kinderdagverblijf van A tot Z  zou kunnen opstellen.    Doelstelling van dit plan: Het aantrekken van investeerders, het aanvragen van een lening en het aanvragen van een vergunning.  Deadline: Twee weken tot een maand.    Ik zie graag een…
20 mrt
Ondernemingsplan Opstellen voor Maatschappelijke Stichting
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het opstellen van een ondernemingsplan voor   mijn maatschappelijke stichting.    Ondernemingsplan is nodig voor de gemeente (vergunning), investeerders en bank (leningaanvraag)    Deadline: Zo snel mogelijk.    Ik zie graag een reactie en…
18 mrt
Ondernemingsplan voor Coffee & More Formule
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij een ondernemersplan op kan stellen voor een "coffee & more" formule.    Het moet gaan om een kleine horeca onderneming die zich bezighoudt met voornamelijk koffie, verse sappen en smoothies. daarbij serveren wij ook ontbijt en lunch. in de ochtend…
13 mrt