Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Beheer & Techniek >
  3. Support
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Office 365 Tovenaar voor Uitnutten Premium Abonnement

Opdracht ID: 44571

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 25-08-2020
Reacties: 1
Locatie: Alblasserdam, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 25-08-2020
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ons bedrijf maakt gebruik van Office365 Premium abonnement. We nutten Office365 nog lang niet uit, omdat de basis nog niet ok is. We gebruiken Outlook, Word, Powerpoint en Excel. Daarnaast gebruiken we Planner (kan me voorstellen dat het te integreren valt).

We maken zowel gebruik van MacOS als van Windows 10.

Wij zoeken een stukje ondersteuning om een aantal basis zaken ingeregeld te krijgen zoals:
  • Office heeft voor iedere persoon een individuele agenda. Daarnaast maken we gebruik van agenda's op MacOS. We zoeken naar de oplossing dat al deze agenda's met elkaar gesynchroniseerd worden.
  • Op alle bedrijfsaccounts moet MFA aangezet worden.
  • Onedrive is nog niet wat we er van gedacht hadden. Wij willen een Bedrijfs OneDrive i.p.v. dat we via onze persoonlijke OneDrive mappen moeten gaan delen. Op de een of andere manier zit er een gedachtenkronkel bij ons, of niet, hoe het zou moeten werken.
  • We willen mails uit een andere systeem (Strato) gaan overzetten naar Outlook (office), zodat we Strato mailboxen kunnen gaan afbouwen
  • Handtekeningen onder onze mails als we gebruik maken van Outlook webvariant

Voordat de klus vergeven wordt, horen we graag een top 3 aan zaken die zeer handig zijn in Office365 om door ons gebruikt te worden. Niet de open deuren, maar de èchte krenten in de pap. We willen zien dat je de magic haalt uit Office365.

Wij zijn op zoek naar die specialist die snel, vakkundig, pragmatisch resultaten neerzet. Ongevraagd status updates geeft, zaken zelfstandig regelt, kort documenteert, geen moeilijke taal gebruikt bij uitleg, can-do houding hebbend. Je bent low maintenance, je zoekt je weg en je brengt het resultaat over de streep. Je weet wanneer je moet communiceren met ons.

In deze 3 dagen laat je zien dat jij diegene bent die voor de langere termijn kleine korte klusjes voor ons kan doen waar we niet naar om hoeven te kijken, waar je ons betovert met je kennis en kunde.

Aantal dagen inzet: 3 dagen. Uurtarief: 49 euro ex btw.

Support freelancers die hebben gereageerd (1)

Maarten
Maarten
25-08-2020
1 referenties
Gemiddelde score
10

Freelancer support opdrachten

Support Applicatie Specialist in Rotterdam

Geplaatst: 23 jun
Beste freelancers, Voor één van onze allerbeste opdrachtgevers in Rotterdam zoeken wij een IT freelancer (bij voorkeur een ervaren support applicatie specialist/junior netwerkbeheerder/system administrator) voor de minimale periode van één jaar. Startdatum is z.s.m. Jouw uitdaging is de volgende: Beheren en aanpassen van systemen, zodat deze goed functioneren, continu beschikbaar…

Automatiseringswerkzaamheden in Amsterdam

Geplaatst: 26 mei
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die kan helpen met automatiseringswerkzaamheden. Het gaat om het volgende:   Apple pc onderhouden netwerk upgraden printer in netwerk integreren domeinnaam regelen hosting aanvragen e-mailadressen installeren Interesse? Dan zie ik je offerte graag tegemoet.

Supporter Gezocht voor Platform over Voeding en Sport

Geplaatst: 17 feb
Beste freelancers, Voor ons jonge, snelgroeiende platform zijn wij op zoek naar een medewerker voor support; het contact per mail met onze klanten. Ons platform biedt recepten aan voor een gezondere levensstijl aan onze leden. We zoeken een freelancer voor ongeveer 10 uur in de week op locatie in Breda en/of vanaf huis. Als medewerker support is het belangrijk onze leden iedere dag online…

Beheer en Support voor Laptop Gezocht

Geplaatst: 22-10-2021
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een IT'er voor enerzijds het onderhoud van mijn Laptop en anderzijds wil optreden als contactpersoon wanneer ik problemen heb met de werking van mijn laptop. Ik werk zelf zelfstandig als administrateur en dit soort problemen zijn door mij niet op te lossen. Ben op zoek naar iemand die ook in de avonduren bereikbaar is. Ik zie graag een reactie via Hoofdkraan.nl…

Freelancer voor Centos, Direct Admin en VPS

Geplaatst: 31-03-2021
Beste freelancers, Gezocht: Centos, direct admin, VPS beheerder. Ik zoek iemand die periodiek de updates kan uitvoeren en bij problemen eventueel op nacalculatie kan helpen.   Opzetten van http/2, mailserver, dovecot, exim, mysql. Spamassasin, varnish, opcache en memcache. SSL. Graag ontvang ik een aanbieding via Hoofdkraan.nl. Werken kan steeds remote gebeuren.

Technisch Ondersteuner voor Vergaderlocatie Den Haag

Geplaatst: 21-09-2020
Beste freelancers, Wij zoeken iemand die technische ondersteuning kan bieden op locatie bij een vergaderlocatie in Den Haag Centraal Station. De technische ondersteuning heeft betrekking op met name hybride vergaderingen. Eveneens in de uren waarin geen ondersteuning gevraagd wordt is er tijd om een planningstool te bouwen in Excel of een ander systeem. We zoeken iemand die elke week beschikbaar…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht