Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Maarten

Maarten
Over Maarten

Maarten heeft een breed competentie gebied en is gespecialiseerd in zowel PHP/Symfony-development als operations (hosting, beheer, devops en continuïteit). Hij heeft veel ervaring met het ontwikkelen van sites met veel bezoekers (high traffic) en werkt goed in multidisciplinaire teams.

Naast PHP en Symfony is hij bekend met een brede stack van o.a. MySQL, PostgreSQL, MongoDB, Redis, Varnish, Nginx, Apache, Docker, FPM, InfluxDB, Sphinx, Python en Node.js. Hij is bekend met het werken en hosten op zowel Linux als Windows server en desktop omgevingen. Natuurlijk heeft hij veel ervaring met REST API's en SOAP webservices en kan hij goed overweg met versie management in Git, Mercurial (hg) en Subversion.

Maarten heeft veel projecten gedaan waarbij het draait om samenwerking, zowel tussen partijen als binnen teams. Uiteraard is hij bekend met agile werkwijzen (scrum, kanban). Hij ziet het belang van user experience en denkt hierin graag mee.

 

Vraag Maarten direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

1
Alle beoordelingen (1 van 1)

 

Stuur een bericht

Contactgegevens:
Markei.nl
0887471000
KvK-nummer: 24483197