Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Analyse & Advies >
  3. Docent
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

NT2 Docent in Eindhoven en Rotterdam Gezocht

Opdracht ID: 41055

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 15-10-2019
Reacties: 1
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 27-10-2019
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn de aanbieder van hoogwaardige taal-en communicatietrainingen voor hogeropgeleiden in de regio Utrecht en verzorgen taaltrainingen voor 15 verschillende talen. Daarnaast bieden wij in-company trainingen aan door het hele land. Omdat wij ons aanbod in Eindhoven en Rotterdam uitbreiden, zijn wij op zoek naar docenten Nederlands in deze regio’s.

Wat verwachten wij van jou
  • Je verzorgt examentrainingen voor de AKV- en Taaltoets (niveau B2+). Op deze training zal je ingewerkt worden.
  • Je neemt voor in-company trainingen intakes af,
  • Verzorg je de training en schrijft een eindverslag.

Wie zoeken we
Je bent een bevlogen NT2-docent en hebt minimaal twee jaar ervaring met het lesgeven aan hoogopgeleide volwassenen. Bij voorkeur ben je NT2-gecertificeerd. Daarnaast ben je ict-vaardig, stressbestendig, betrokken bij je werk, sociaal vaardig en organiseer je je werk goed. Je bent minimaal één avond per week beschikbaar.

Ons aanbod
Een team van energieke collega’s, een dynamische werkomgeving en een bedrijf dat volledig in ontwikkeling is.

Kan jij ons helpen? Dan zien wij je reactie voorzien van CV graag tegemoet.

ZZP docenten die hebben gereageerd (1)

Inge Sylvia
Inge Sylvia
15-10-2019
3 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance docenten opdrachten

Docent (Trainer) Typevaardigheid Gezocht

Geplaatst: 24-06-2022
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een Freelance Type-coach. Twee keer per jaar volgt een grote groep vrolijke kinderen typeles bij ons. Voor de komende ronde (start eind september 2022) zijn er nog een aantal kinderen op zoek naar een enthousiaste, lieve en vrolijke type-coach die van deze 13 weken een onvergetelijke ervaring maakt. Iemand die hen 13 weken begeleidt, zowel online als 8 keer…

Wekelijks Nederlandse Les in Bergen

Geplaatst: 30-05-2022
Beste freelancers, Wie is er goed in de Nederlandse taal en kan dit goed overbrengen? Ik ben op zoek naar een freelancer die 2 uur in de week Nederlandse les kan geven. Huidige taal is Oekraïens. Liefst op locatie. Online is ook mogelijk maar voorkeur gaat uit naar op locatie in Bergen, Noord-Holland. Bij interesse hoor ik graag van je.  

Ondersteuning voor mijn Kinderboek

Geplaatst: 28-03-2022
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die ook lerares of leraar is (geweest) op een basisschool en heeft gewerkt met kinderen tussen de 6 en 10 jaar oud. Het gaat erom dat degene die ik zoek mij kan helpen met belangrijke punten in mijn komende boek. Kan je mij helpen? Dan hoor ik graag van je.

NT2-gecertificeerde Docent Gezocht voor Schakelklas

Geplaatst: 26-01-2022
Beste freelancers, De Schakelklas van onze Hoge School is een pre-bachelor opleiding voor hoog opgeleide migranten. We zoeken een docent NT2 voor 3 à 4 middagen (9-13 uur) per week gedurende een periode van (om te beginnen) 5 maanden. Uurprijs is € 50,-. Docenten krijgen naast de lesuren ook voorbereidingstijd. Voorwaarde is dat de docent NT2-gecertificeerd is. Interesse? Dan zien wij…

Student Begeleiding voor Small Business and Retail Scriptie

Geplaatst: 11-01-2022
Beste freelancers, Ik volg een opleiding Small business and retail manager. Ik zit nu in mijn laatste jaar waar mijn scriptie deze bestaat uit 2 onderdelen. Onderdeel 1 Understand & Explore the Opportunity heb ik met slag en stoten gehaald. Nu ben ik bezig met onderdeel 2 Materialize the business. Ik zoek iemand die mij kan helpen, ik zie door de bomen het bos niet meer en ben een beetje van slag.…

Cursusleider op Locatie van oa. BHV en VCA vol.

Geplaatst: 04-03-2021
Beste freelancer, Voor het uitbreiden van ons cursus assortiment zijn wij op zoek naar een spreker die cursussen zou kunnen begeleiden op locatie door heel Nederland. Het betreft ondermeer cursussen zoals BHV en VCA vol. Interesse? Reageer direct!

Coach Gezocht voor het Leren van de Nederlandse Taal

Geplaatst: 27-01-2021
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance coach/docent om mijn Nederlandse taal te verbeteren. Het gaat vooral om het maken van goede zinnen en het goed verstaanbaar zijn. Als je mij kan en wil helpen, reageer dan meteen!
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht