Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Nieuwe Website Ontwikkelen voor Autobedrijf in Breda

Opdracht ID: 49557

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 01-12-2021
Reacties: 10
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 01-12-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste lezer,

Wij zijn een autobedrijf gevestigd in Breda en ons aan het oriënteren voor een nieuwe website en zijn benieuwd of u hier eventueel iets voor ons in kan betekenen.

Om te beginnen zal ik het bedrijf kort toelichten, wij zijn een autobedrijf waarbij het uitvoeren van reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan personenauto’s de main business is. Buiten deze afdeling beschikken wij ook over een verhuurafdeling, zo verhuren wij o.a. dakdragers, dakkoffers, sneeuwkettingen etc.

Voor dat laatste willen wij op de nieuwe website een webshop hebben met geïntegreerd voorraadsysteem zoals bijv. met Woocommerce rental gerealiseerd kan worden. Uiteraard staan wij ook open voor andere programma’s als deze een passendere oplossing zouden bieden.

Op de website willen wij minimaal de volgende pagina’s hebben:
• Home.
• Garage incl. een aantal van onze diensten.
• Verhuur incl. webshop en kenteken plug-in zodat de voertuiggegevens automatisch worden ingeladen.
• Over ons.
• Klanten reviews.
• FAQ.
• Onze werkwijze.
• Contact.
• Algemene voorwaarden.

Verder willen wij ook meerdere blogs over onze verhuurartikelen en garagediensten uiteraard incl. geschikte zoekwoorden. Wij vinden het dus ook belangrijk dat de nieuwe site op SEO-gebied goed in elkaar zit zoals o.a. juiste meta description, keywoords achter de afbeeldingen, koppen gebruik, anchorteksten etc. Uiteraard is usability incl. laadtijd en minimaal functionele cookies ook van belang.

Ook willen wij dat “klanten vertellen” op iedere pagina terugkomt, programma hebben wij al in ons bezit. Sinds twee maanden hebben wij een nieuwe huisstijl en de site dient dan ook aan de hand van deze huisstijl ontworpen worden. Evenals de URL deze dient ook aangepast te worden naar de nieuwe naam, hierbij is het wel van belang dat de oudere URL’s worden doorgelinkt naar de nieuwe URL.

Voor de webshop hebben wij al enige ideeën echter lijkt het mij makkelijker deze in een gesprek toe te lichten.

Uiteraard staan wij ook open voor eventuele aanvullingen van uw kant!

Graag hoor ik of u hierin iets voor ons kan betekenen en ontvang ik daarbij ook een prijsindicatie via Hoofdkraan.nl.

Website bouwers die hebben gereageerd (10)

Jos
Jos
01-12-2021
5 referenties
Gemiddelde score
9.8
Jeroen
Jeroen
01-12-2021
4 referenties
Gemiddelde score
10
Jos
Jos
01-12-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Adem
Adem
01-12-2021
6 referenties
Gemiddelde score
10
Annemarie
Annemarie
01-12-2021
5 referenties
Gemiddelde score
10
Erik
Erik
01-12-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Marcel
Marcel
01-12-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Sander
Sander
01-12-2021
4 referenties
Gemiddelde score
10
Rik
Rik
01-12-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Kevin
Kevin
01-12-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance website opdrachten

Programma om declarabele uren bij te houden

Geplaatst: 20 jun
Het maken van een eenvoudig en overzichtelijk programma om uren te schrijven ( declarabele uren bij te houden) voor een juridisch advieskantoor van 3 personen. Functionaliteiten: uren/ tijdseenheden invoeren; omschrijving van bestede tijd invoeren, liefst met keuze uit een aantal standaardomschrijvingen; keuze uit een aantal verschillende uurtarieven per medewerker. Dit alles gaat normaal per dossier,…

Python Developer voor Integratie Dashboards

Geplaatst: 21 jun
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een Python developer voor het integreren van 3 of meer online dashboards tot 1 overzicht. Interesse? Reageer direct!

PostNL API Koppeling met Wix Website

Geplaatst: 21 jun
Beste freelancers, Opdracht: PostNL API koppeling maken met Wix website provider. Ik wil voor mijn huidige website een koppeling maken tussen de ordergegevens die binnenkomen via mijn website op het wix.com platform naar PostNL. Dit moet door middel van een API gedaan worden en het gaat alleen om de adresgegevens: https://developer.postnl.nl. Graag wil ik weten hoelang je ermee bezig bent en hoeveel…

Nextcloud Programmeur Gezocht

Geplaatst: 24 mei
Beste freelancers, Voor onze goed werkende nextcloud omgeving zoeken wij per direct een professional die ons platform kan optimaliseren. De werkzaamheden zijn op uurbasis of op projectbasis en kunnen periodiek gefactureerd worden. Bij interesse zien we je reactie graag tegemoet.

Freelance Learndash Specialist Gezocht

Geplaatst: 24 mei
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een Learndash specialist als hulplijn bij huidige en toekomstige code snippets aanvragen. Voor nu: een member uit LD group verwijderen; een X aantal dagen na aankoop Woocommerce product OF een X aantal dagen na enrollment LD group. Op te leveren als code snippet, waarbij GROUP ID = '' en DAGEN = '' ingevuld kan worden. Ik zie jullie reacties graag…

Hulp gevraagd bij Nextcloud-omgeving

Geplaatst: 14 jun
Werkzaamheden waar ik hulp bij nodig heb:  1. Nextcloud omgeving updaten van 21 naar meest recente, 2. Nextcloud omgeving optimaliseren in snelheid en gebruiksgemak. 3. Koppeling met Wordpress website en Nextcloud omgeving maken, 4. Af en toe zaken updaten, optimaliseren, bijwerken en ondersteunen bij het in de lucht houden van Nextcloud omgeving. Ik zoek iemand met aantoonbaar ervaring in Nextcloud!

Online Catalogus Website Opzetten

Geplaatst: 9 jun
Beste freelancers, Wij zijn opzoek naar iemand die 3 keer een online catalogus website kan opzetten. Dus eigenlijk een webshop maar dat je niet kan afrekenen. Alleen informatie bekijken en opvragen. CMS naar keuze maar we denken dat WordPress het beste is. Wij zien jullie offertes graag tegemoet.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht