Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Nieuwe Website Ontwikkelen voor Autobedrijf in Breda

Opdracht ID: 49557

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 01-12-2021
Reacties: 9
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 01-12-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste lezer,

Wij zijn een autobedrijf gevestigd in Breda en ons aan het oriënteren voor een nieuwe website en zijn benieuwd of u hier eventueel iets voor ons in kan betekenen.

Om te beginnen zal ik het bedrijf kort toelichten, wij zijn een autobedrijf waarbij het uitvoeren van reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan personenauto’s de main business is. Buiten deze afdeling beschikken wij ook over een verhuurafdeling, zo verhuren wij o.a. dakdragers, dakkoffers, sneeuwkettingen etc.

Voor dat laatste willen wij op de nieuwe website een webshop hebben met geïntegreerd voorraadsysteem zoals bijv. met Woocommerce rental gerealiseerd kan worden. Uiteraard staan wij ook open voor andere programma’s als deze een passendere oplossing zouden bieden.

Op de website willen wij minimaal de volgende pagina’s hebben:
• Home.
• Garage incl. een aantal van onze diensten.
• Verhuur incl. webshop en kenteken plug-in zodat de voertuiggegevens automatisch worden ingeladen.
• Over ons.
• Klanten reviews.
• FAQ.
• Onze werkwijze.
• Contact.
• Algemene voorwaarden.

Verder willen wij ook meerdere blogs over onze verhuurartikelen en garagediensten uiteraard incl. geschikte zoekwoorden. Wij vinden het dus ook belangrijk dat de nieuwe site op SEO-gebied goed in elkaar zit zoals o.a. juiste meta description, keywoords achter de afbeeldingen, koppen gebruik, anchorteksten etc. Uiteraard is usability incl. laadtijd en minimaal functionele cookies ook van belang.

Ook willen wij dat “klanten vertellen” op iedere pagina terugkomt, programma hebben wij al in ons bezit. Sinds twee maanden hebben wij een nieuwe huisstijl en de site dient dan ook aan de hand van deze huisstijl ontworpen worden. Evenals de URL deze dient ook aangepast te worden naar de nieuwe naam, hierbij is het wel van belang dat de oudere URL’s worden doorgelinkt naar de nieuwe URL.

Voor de webshop hebben wij al enige ideeën echter lijkt het mij makkelijker deze in een gesprek toe te lichten.

Uiteraard staan wij ook open voor eventuele aanvullingen van uw kant!

Graag hoor ik of u hierin iets voor ons kan betekenen en ontvang ik daarbij ook een prijsindicatie via Hoofdkraan.nl.

Website bouwers die hebben gereageerd (9)

Jos
Jos
01-12-2021
5 referenties
Gemiddelde score
9.8
Jeroen
Jeroen
01-12-2021
4 referenties
Gemiddelde score
10
Jos
Jos
01-12-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Adem
Adem
01-12-2021
6 referenties
Gemiddelde score
10
Annemarie
Annemarie
01-12-2021
5 referenties
Gemiddelde score
10
Erik
Erik
01-12-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Sander
Sander
01-12-2021
4 referenties
Gemiddelde score
10
Rik
Rik
01-12-2021
3 referenties
Gemiddelde score
10
Kevin
Kevin
01-12-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance website opdrachten

Eenvoudige Website met Quote of the Day

Geplaatst: 16 jan
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het ontwikkelen van een eenvoudige website. Hieronder de opdracht in het Engels: Aim is to realise a ‘Quote of the Day’ website, where one quote is prominently shown on the homepage every day. Part of the homepage should accommodate a standard size advertising banner. It should be possible to add quotes many weeks in advance (to…

Invulling Strato Website

Geplaatst: 21 jan
Beste freelancers, Ik heb een website bij Strato en deze wil ik graag invulling laten geven zodat het er allemaal even wat netter en professioneler uitziet. Budget komen we wel over uit. Interesse? Reageer direct!

Urenregistratie Database Omzetten (Amsterdam)

Geplaatst: 17 jan
Beste freelancers, Ik heb een urenregistratie database in access. Ik wil dit om laten zetten in een software met extra opties. Het gaat om urenregistratie van een uitzendbureau. Bij interesse hoor ik graag van je.

Interactief Wijnplatform Ontwikkelen

Geplaatst: 15-12-2022
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor de realisatie van een interactief wijnplatform. Automatische backend en front end simpel; géén betalingen; keuze wijnland, keuze uit gezochte wijngebied. Filters: als druivenrassen, prijzen, hoeveelheid. Elk wijnbedrijf staat vermeld met hun website, telefoonnummer en e-mail voor rechtstreeks contact en handel. Ik hoor graag…

Freelance Website Bouwer Gezocht

Geplaatst: 2 jan
Beste freelancers, Wij zoeken iemand die voor ons de website kan bouwen. Het moet een website worden waar een partij zich moet kunnen registreren. Er moet binnen de website een apart portaal komen voor werkzoekenden, en een apart portaal voor werkgevers. Ook moeten wij in staat zijn om met iedere individuele partij te communiceren. Het door de partijen opgegeven e-mail adres moeten we aan kunnen klikken.…

Custom Design Website Live Zetten

Geplaatst: 2 jan
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mijn custom design website “live” kan zetten via mijndomein.nl. De ontwerper van de website is helaas met vaderschapsverlof en heeft op dit moment geen tijd en interesse om er aan te werken. Het gaat om een Laravel framework. Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Confluence Specialist Gezocht

Geplaatst: 29-12-2022
Beste freelancers, Wij gebruiken Confluence als intern communicatiemiddel. Graag zouden wij dit nog breder in willen zetten binnen onze organisatie. Hiervoor willen we eerst Confluence laten herinrichten en zijn wij op zoek naar iemand die ons hier inzicht in kan geven en die dit voor ons kan organiseren. Ben jij degene die ons kan helpen? Dan horen we graag van je.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht