Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Front End Development
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Nieuwe Marketingwebsite voor een Softwareplatform

Opdracht ID: 46788

Budget: > € 2000
Geplaatst: 01-03-2021
Reacties: 7
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 03-03-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

We zijn op zoek naar een front-end developer die een nieuwe website kan bouwen. Het gaat om een marketingwebsite voor een softwareplatform.

De opdracht in hoofdlijnen:
  • De website wordt opgezet volgens een JAMstack-architectuur. Dit betekent dat websitepagina's worden *pre-rendered* aan de hand van Markdown-files. We verwachten dus geen traditionele database of CMS. Denk hierbij aan Gatsby.JS, Next.JS et cetera.
  • Implementeren van 30-50 UI-componenten en -secties. Elk component kent meerdere variaties, bijvoorbeeld voor responsiveness, kleuren, layouts, thema's et cetera. Sommige componenten vereisen simpele animaties/-transities.
  • De technische SEO van de website moet in orde zijn. Denk aan laadtijd, sitemap, metadata, goede structuur en goede urls.
  • Het implementeren van cookie-mechanisme om cookie-instellingen op te slaan.
  • Het integreren van een aantal externe APIs (zoals Mailchimp en Hubspot).

Het op te leveren eindproduct is de broncode. Hiermee moeten onze marketeers zelf pagina's aanmaken en aanpassen en de navigatie aanpassen. Verder is het de bedoeling dat onze eigen developers de site zelf verder kunnen doorontwikkelen. Wij leveren het ontwerp aan. Graag zouden we het project op 1 april afgerond willen hebben.

Heb je interesse? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Freelance front end developers die hebben gereageerd (7)

Jos
Jos
01-03-2021
5 referenties
Gemiddelde score
9.8
Danny
Danny
01-03-2021
10 referenties
Gemiddelde score
7.8
Arnoud
Arnoud
01-03-2021
4 referenties
Gemiddelde score
9.4
Robin
Robin
02-03-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Jeroen
Jeroen
03-03-2021
4 referenties
Gemiddelde score
10
Raymond
Raymond
03-03-2021
4 referenties
Gemiddelde score
9.4
Frank
Frank
03-03-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance frontend development opdrachten

Mobiel Autopoetsplatform

Geplaatst: 1 feb
Goedendag, Ik ben opzoek naar iemand die mij met onderstaand kan helpen. Graag ontvang ik een prijsindicatie. Conceptbeschrijving: Mobiel Autopoetsplatform Doel: Het ontwikkelen van een mobiel platform dat als bemiddelaar fungeert tussen autopoetsprofessionals en klanten. Het platform maakt het voor klanten eenvoudig om autopoetsdiensten te boeken op hun locatie, terwijl autopoetsprofessionals…

VUE Ontwikkelaar voor uitbreiding filter Wordpress website

Geplaatst: 23 jan
Beste freelancers, Voor een bestaande Wordpress website ben ik op zoek naar iemand die overweg kan met VUE.js. Er moet op een productpagina een filter uitgebreid worden met een aantal extra filters. De filter werkt samen met Algolia Search voor het ophalen van de resultaten. Bronbestanden zijn aanwezig.

Display code voor Listing plugin FacetWP

Geplaatst: 8 jan
Beste freelancers, Op een WordPress website maken we op dit moment gebruik van de plugin FacetWP. We hebben een custom listing (Dev Mode) die opgemaakt moet worden. De quaery staat al, enkel nog de Display (code). De deadline voor deze klus ligt op 8 januari. 

Ondersteuning CSS; WordPress, Elementor, ACF, JetEngine

Geplaatst: 01-11-2023
Beste freelancers, Als goed doel voor duurzaamheid runnen we veel verschillende initiatieven en platforms. Regelmatig hebben we kleine tweaks of grotere opfrissers die we niet zelf kunnen doen en waar we eigenlijk onze developer niet meer kunnen/willen lastigvallen. Daarom zoeken we iemand die ons op uurbasis regelmatig kan ondersteunen. Ben jij diegene? Je bent goed bekend met Wordpress, CSS en Elementor…

Websites in Shopware 6

Geplaatst: 13-10-2023
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer die ons kan helpen een aantal nieuwe websites in shopware 6 op te richten. Dit gaat over front end development en backend. Er moeten API intergraties gemaakt worden met een ERP systeem en er moet 1 volledige nieuwe front end ontwikkeld worden ( deze word daarna gekopieerd met lichte aanpassingen voor andere websites ). De websites moeten functionaliteiten…

Ervaren Frontend Developer

Geplaatst: 06-09-2023
Freelance Ervaren Frontend Developer Gezocht voor ontwikkeling app Bedrijfsprofiel Wij zijn een klein en innovatief bedrijf dat zich richt op het creëren van hoogwaardige software-oplossingen. Voor een van onze eigen projecten zijn we op zoek naar een ervaren Frontend developer. Ons doel is om een super gebruiksvriendelijke, snelle en innovatieve app te ontwikkelen die het dagelijkse werk van…

Ervaren Frontend Developer gezocht (TailwindCSS, Laravel)

Geplaatst: 11-08-2023
Beste freelancers, Wij zijn opzoek naar een ervaren Frontend developer die onze (nieuwe) platformen kan (uit)bouwen in TailwindCSS en die eventueel onze app verder kan verbeteren welke is gebouwd in het Ionic Framework. Belangrijk is dat je gebruikers vriendelijke website weet te bouwen, die goed ranken op SEO. Lijkt je dit iets om aan gebruikersvriendelijke applicaties te werken? Stuur me dan een…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht