Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Modeontwerp

Modeontwerper voor Kimono Merk

Opdracht ID: 46980

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 12 mrt
Reacties: 7
Laatst gewijzigd: 17 mrt
Status: Gesloten
Beste freelancers,

Heb je op dit moment interesse om te helpen bij het opzetten van een nieuw merk op het gebied van kimono's? Op dit moment ben ik bezig met een fabriek en die hebben art work nodig van diverse dingen zoals hangtag, label, giftbox et cetera. Daarnaast hebben we al een patroontekening, maar wellicht dat daar nog aan gesleuteld moet worden.

We willen het groots aanpakken en willen je daar alles over vertellen wanneer er interesse is. Reageer direct!

Freelance modeontwerpers die hebben gereageerd (7)

Liliya
Liliya
12-03-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Olga
Olga
12-03-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Julie
Julie
12-03-2021
9 referenties
Gemiddelde score
9.7
centaine
centaine
13-03-2021
1 referenties
Gemiddelde score
9.5
Larissa
Larissa
14-03-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Kristel
Kristel
15-03-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Petra
Petra
15-03-2021
1 referenties
Gemiddelde score
8.5
Toon meer reacties

Freelance mode ontwerp opdrachten

Ontwerp van Tasje Vertalen naar Technische Tekening, Patroon
Geplaatst: 26 nov
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een mode ontwerper die mijn geschetste ontwerp kan vertalen naar een patroon/technische tekening. Het gaat om een kleine tas/etui met daaraan twee hengels, er zit een leuk idee achter dat ik bij interesse graag verder toelicht! Ben jij de mode ontwerper die ik zoek? Dan kom ik graag met jou in contact!

Allround Mode Ontwerper Gezocht voor Streetwaer Brand
Geplaatst: 17 nov
Beste freelancers, Ik ben founder van een streetwear brand en we bestaan momenteel 1,5 jaar en zijn gevestigd in de omgeving Utrecht waar we met een klein team samenwerken. We hebben 6 maanden geleden onze eerste collectie online staan, we zijn bezig met onze nieuwe collectie voor 2022 en zoeken daarbij een versterking in het proces. We zijn opzoek naar iemand die ons kan helpen met: brand…

Mode Ontwerper Gezocht voor Tekening van Hoofddeksellijn
Geplaatst: 17 nov
Beste freelancers, Ik wil mijn eerste collectie maken voor mijn afrocentrische hoofddekselslijn. Op dit moment zou ik graag een werktekening willen hebben voor hoofddoeken en banden, waarvoor ik op zoek ben naar een freelancer die mij hiermee kan helpen. Ik iemand die op zeer korte termijn beschikbaar is. Als de samenwerking bevalt dan volgen volgend jaar naar mutsen, hoeden en andere hoofddeksels…

Designer Gezocht voor Proefcollectie Bikinilijn
Geplaatst: 15 nov
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die mij kan helpen bij het opzetten van een bikinilijn (1 proefcollectie om mee te beginnen). Ik heb een aantal ideeën in mijn hoofd, maar geen ervaring met het uittekenen/ontwerpen van bikini’s, noch met het fabriceren van deze ontwerpen en het uiteindelijke lanceren van de collectie. Ben je geïnteresseerd? Reageer direct!

Freelance Lingerie Ontwerper Gezocht
Geplaatst: 29 okt
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een lingerie ontwerper. De verdere details van de opdracht bespreken we graag persoonlijk met je door. Ben jij iemand die dit kan? Dan horen wij het graag! We zien graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Freelance Designer voor Diverse Beachwear
Geplaatst: 15 okt
Beste freelancer, Ik ben op zoek naar een beachwear designer die mij kan helpen met het uittekenen van mijn tekeningen / ideeën. Het gaat hierbij om badpakken, bikini's, jurkjes , topjes etc. Ervaring met fabrikanten, of nieuwe inzichten etc zou fijn zijn. Geïnteresseerd? Dan zie ik graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Freelance Fashion Product Development - Tech Pack
Geplaatst: 16 sep
Beste freelancers, We zijn een fashion brand (streetwear) en we zijn bezig met het ontwerpen van onze eigen collectie. Op dit moment zijn we aan het kijken naar het ontwerpen van een tech pack. We willen een tech pack voor een T-shirt, hoodie en sweater. We hebben al enkele samples waarvan we de fit willen overnemen. Kun je ons hiermee helpen en voel je je thuis in fashion, dan bespreken we graag…

Toon meer