Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
 1. Alle opdrachten >
 2. Websites & Applicaties >
 3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Mede-ondernemer en Software Ontwikkelaar Gezocht

Opdracht ID: 48581

Budget: > € 2000
Geplaatst: 17-08-2021
Reacties: 5
Locatie: Den Haag, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 18-08-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik zoek een mede-ondernemer die in eerste instantie de low-code software ontwikkeling van onze applicatie voor zijn rekening neemt en bij groei het ontwikkelteam aanstuurt.

Ben jij ondernemend, kan je software ontwikkelen en op zoek naar een leuke start-up. Werk je al een aantal jaar voor een baas maar ben je moe van het blaffen of werk je zelfstandig maar wil graag samen met anderen aan iets moois bouwen. En heb je een eigen richting voor ogen. Lees dan verder.

Eisen
 • Zelfstandig, verantwoordelijk, goed in samenwerken;
 • Kennis van, en ervaring met web applicatieontwikkeling en data modeleren;
 • Sterke affiniteit met front-end ontwikkeling;
 • Kennis en ervaring met het JSON-formaat;
 • In het bezit van goede soft skills.
 
Wensen
 • Ervaring met ontwikkelen met Javascript en/of VueJS is een pre;
 • Ervaring met ontwikkelen met PHP en/of Laravel is een pre;
 • Ervaring met het omgaan met ontwikkel-frameworks is een pre.

Beschrijving organisatie
Een startup met eerste klanten die Planning as a Service aanbiedt binnen de zorgsector. Zij biedt hiervoor een online SaaS oplossing aan voor planning van zorgmedewerkers en andere resources.
We hebben een eigen eigenwijze filosofie op werken en leven. We zijn dwars en loyaal. Servicegerichtheid staat hoog in ons vaandel. We houden van simpel maar kunnen complex aan.

Is je interesse gewekt, dan nodig ik je uit om vooral origineel te reageren op deze opdracht via Hoofdkraan.nl.

Website bouwers die hebben gereageerd (5)

Danny
Danny
17-08-2021
10 referenties
Gemiddelde score
7.8
Henk
Henk
17-08-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Jeroen
Jeroen
17-08-2021
4 referenties
Gemiddelde score
10
Jorrit
Jorrit
17-08-2021
6 referenties
Gemiddelde score
9.7
Roelf
Roelf
18-08-2021
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance website opdrachten

website maken

Geplaatst: 22 jul
Voor mijn startende praktijk ben ik op zoek naar iemand die mijn website met een online inplanning / agenda systeem kan maken. Teksten lever ik uiteraard zelf aan. Het zou wel fijn zijn als degene mij kan uitleggen hoe ik aanpassingen qua kleur, tekst en foto's uiteindelijk zelf kan aanpassen.

Multivendor webapplicatie - offertes om apparatuur te huren

Geplaatst: 8 jul
Beste Freelancers, Wij zijn een nieuw platform aan het creëren voor aanbieders en eindgebruikers (consumenten) van bepaalde apparatuur. Hiervoor hebben wij een op-maat-gemaakte webapplicatie nodig. Er is reeds een uitgewerkt plan voor de website en onderliggende pagina’s. Wij zijn op zoek naar een ervaren partner om de webapplicatie (voor zowel desktop als mobiel) te ontwikkelen. Daarnaast…

ModX developer

Geplaatst: 1 jul
Beste, Wij zijn op zoek naar een ModX developer. We hebben een site die soms bijgewerkt moet worden. Wij hebben alleen geen ModX developers in ons netwerk. Mocht je hier ervaring mee hebben zien we graag je portfolio.

Source code schrijven Crypto Presale website

Geplaatst: 18 jul
Opzoek naar een freelancer die een source code kan schrijven voor een Crypto Presale website. Een gehele website is niet nodig aangezien ik zelf ook codes kan schrijven. Ik ben meer opzoek naar iemand die de basis code kan schrijven voor de website en voor het connect en betalingsgedeelte. Aangezien het een Presale website wordt is in het gedeelte van het betalen wel belangrijk dat er een ‘claim’…

Website opnieuw opbouwen

Geplaatst: 28 jun
Beste lezer, wij hebben een website in de lucht die gebouwd is in WordPress met wat blijkt geen goede plugins, hierdoor kan deze niet meer goed aangepast worden. Deze website zit met andere websites samen al op een portaal, dit willen wij ook zo houden. Alleen willen wij deze website die dus niet meer goed is, compleet opnieuw bouwen zodat alles weer goed up to date is en makelijk aan te passen is…

Microsoft Azure AI Service

Geplaatst: 10 jul
Microsoft Azure AI Service Beste Freelancer, Ik ben op zoek naar een AI engineer/ Microsoft Azure specialist die 1 a 2 uur per week mij wilt coachen en samen een project wilt bouwen. Ik wil o.a. leren hoe ik AI kan implementeren in apps en API kan koppelen. Omdat ik nooit eerder heb gewerkt met Azure, moeten we met de basis beginnen. - 1 a 2 uur per week  - Online - Uurtarief tussen €30…

Webflow specialist gevraagd

Geplaatst: 14 jun
Voor een startup templates/ pagina's ontwikkelen in webflow zodat er een solide basis staat welke wij zelf verder kunnen uitbouwen. Het betreft een organisatie die trainingen en diensten aanbiedt voor (persoonlijke) ontwikkeling.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht