Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
 1. Alle opdrachten >
 2. Websites & Applicaties >
 3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Mede-ondernemer en Software Ontwikkelaar Gezocht

Opdracht ID: 48581

Budget: > € 2000
Geplaatst: 17-08-2021
Reacties: 6
Locatie: Den Haag, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 18-08-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik zoek een mede-ondernemer die in eerste instantie de low-code software ontwikkeling van onze applicatie voor zijn rekening neemt en bij groei het ontwikkelteam aanstuurt.

Ben jij ondernemend, kan je software ontwikkelen en op zoek naar een leuke start-up. Werk je al een aantal jaar voor een baas maar ben je moe van het blaffen of werk je zelfstandig maar wil graag samen met anderen aan iets moois bouwen. En heb je een eigen richting voor ogen. Lees dan verder.

Eisen
 • Zelfstandig, verantwoordelijk, goed in samenwerken;
 • Kennis van, en ervaring met web applicatieontwikkeling en data modeleren;
 • Sterke affiniteit met front-end ontwikkeling;
 • Kennis en ervaring met het JSON-formaat;
 • In het bezit van goede soft skills.
 
Wensen
 • Ervaring met ontwikkelen met Javascript en/of VueJS is een pre;
 • Ervaring met ontwikkelen met PHP en/of Laravel is een pre;
 • Ervaring met het omgaan met ontwikkel-frameworks is een pre.

Beschrijving organisatie
Een startup met eerste klanten die Planning as a Service aanbiedt binnen de zorgsector. Zij biedt hiervoor een online SaaS oplossing aan voor planning van zorgmedewerkers en andere resources.
We hebben een eigen eigenwijze filosofie op werken en leven. We zijn dwars en loyaal. Servicegerichtheid staat hoog in ons vaandel. We houden van simpel maar kunnen complex aan.

Is je interesse gewekt, dan nodig ik je uit om vooral origineel te reageren op deze opdracht via Hoofdkraan.nl.

Website bouwers die hebben gereageerd (6)

Danny
Danny
17-08-2021
10 referenties
Gemiddelde score
7.8
Henk
Henk
17-08-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Jeroen
Jeroen
17-08-2021
4 referenties
Gemiddelde score
10
Bjorn
Bjorn
17-08-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Jorrit
Jorrit
17-08-2021
6 referenties
Gemiddelde score
9.7
Roelf
Roelf
18-08-2021
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance website opdrachten

Beursstand Projectmanagement Tool (Portal)

Geplaatst: 22 nov
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer voor het volgende: Digitale oplossing (portal) die organisaties en exposanten helpt om gemakkelijk het evenement en de beursstand vorm te geven. Organisaties hebben een eigen omgeving waar de sponsoren/exposanten hun beursstand kunnen vormgeven. De organisatie geeft in deze omgeving aan welke beursstand de klant heeft. Hier is ook te zien wat…

Freelance Programmeur Gezocht

Geplaatst: 14 okt
Beste freelancers, Wij zijn een organisatie die organisaties en bedrijven helpt om werkelijk goede, productieve en energie-gevende teams mogelijk te maken. Dit doen we door middel van ons eigen gemaakte tool die gebaseerd is op systeemtheorie. Onze tool is een unieke online survey. Inmiddels goed functionerend en toegepast op ruim 90 teams in meerdere landen. Wij willen graag doorontwikkelen…

Website van Stichting Repareren

Geplaatst: 31 okt
Beste freelancers, De website van onze Stichting werkt om een of andere gekke reden niet meer. We willen jullie in de gelegenheid stellen om hem weer te repareren. We willen wel graag vooraf de kosten weten. Ik hoor graag van jullie.

Koppeling Webkul met Frontend WooCommerce

Geplaatst: 8 nov
Beste freelancers, Wij zoeken een developer/it-specialist die verstand heeft van en ervaring met de koppeling Webkul tussen WooCommerce en Akeneo om deze laatste twee met elkaar te laten communiceren. Het gaat voornamelijk om het doorvoeren van webkul/akeneo naar frontend.  Heb je interesse? Dan zien we je offerte graag tegemoet.

Software Automation Tools Maken

Geplaatst: 1 nov
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer die software automation tools kan maken en opbouwen vanaf 0 voor ons marketing bedrijf. Wij hebben meerdere ideeën op tafel liggen en wij zouden het enorm fijn vinden als je ons kan komen versterken. Bot zoals massa DM dingen op social media en andere dingen. Wij komen met de ideeën en jij werkt ze uit van A-Z. Ben jij degene die wij…

C++ Microchip Pic18F Applicatie

Geplaatst: 31 okt
Beste freelancers, Ik heb software opdrachten voor een ZZP'er of freelancer voor een C++ microchip pic18F applicatie. Gaat om bestaande software uit te breiden en te verbeteren van de zender als ook voor de ontvanger. Wil beginnen met de softwareroutines voor de MCP25625 toe te voegen aan de software voor de ontvanger. Maken van functie die een analoge waarde van een joystick over de Canbus verstuurd.…

Zendesk Klantenservice Inrichten

Geplaatst: 21 okt
Beste freelancers, Wij zoeken iemand met ervaring met inrichting en support van onze Zendesk klantenservice omgeving. Instellen van Triggers, Tags etc et cetera. Wie kan ons helpen?
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht