Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
 1. Alle opdrachten >
 2. Websites & Applicaties >
 3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Mede-ondernemer en Software Ontwikkelaar Gezocht

Opdracht ID: 48581

Budget: > € 2000
Geplaatst: 17-08-2021
Reacties: 6
Locatie: Den Haag, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 18-08-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik zoek een mede-ondernemer die in eerste instantie de low-code software ontwikkeling van onze applicatie voor zijn rekening neemt en bij groei het ontwikkelteam aanstuurt.

Ben jij ondernemend, kan je software ontwikkelen en op zoek naar een leuke start-up. Werk je al een aantal jaar voor een baas maar ben je moe van het blaffen of werk je zelfstandig maar wil graag samen met anderen aan iets moois bouwen. En heb je een eigen richting voor ogen. Lees dan verder.

Eisen
 • Zelfstandig, verantwoordelijk, goed in samenwerken;
 • Kennis van, en ervaring met web applicatieontwikkeling en data modeleren;
 • Sterke affiniteit met front-end ontwikkeling;
 • Kennis en ervaring met het JSON-formaat;
 • In het bezit van goede soft skills.
 
Wensen
 • Ervaring met ontwikkelen met Javascript en/of VueJS is een pre;
 • Ervaring met ontwikkelen met PHP en/of Laravel is een pre;
 • Ervaring met het omgaan met ontwikkel-frameworks is een pre.

Beschrijving organisatie
Een startup met eerste klanten die Planning as a Service aanbiedt binnen de zorgsector. Zij biedt hiervoor een online SaaS oplossing aan voor planning van zorgmedewerkers en andere resources.
We hebben een eigen eigenwijze filosofie op werken en leven. We zijn dwars en loyaal. Servicegerichtheid staat hoog in ons vaandel. We houden van simpel maar kunnen complex aan.

Is je interesse gewekt, dan nodig ik je uit om vooral origineel te reageren op deze opdracht via Hoofdkraan.nl.

Website bouwers die hebben gereageerd (6)

Danny
Danny
17-08-2021
8 referenties
Gemiddelde score
9.2
Henk
Henk
17-08-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Jeroen
Jeroen
17-08-2021
4 referenties
Gemiddelde score
10
Bjorn
Bjorn
17-08-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Jorrit
Jorrit
17-08-2021
6 referenties
Gemiddelde score
9.7
Roelf
Roelf
18-08-2021
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance website opdrachten

Squarespace Pagina Bouwen

Geplaatst: 12 aug
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar programmeur die een Squarespace pagina kan bouwen/veranderen. Het gaat om een evenementenpagina/agenda die niet naar onze wens is (is nu een summary pagina). Wij zouden graag een overzichtelijke lijst willen met directe ticketlinks. Interesse? Reageer direct!

Freelance Zapier Specialist Gezocht

Geplaatst: 2 aug
Beste freelancers, Wij zijn een marketing agency en zijn bezig met het optimaliseren van onze processen. Nu weet ik van het bestaan van Zapier en de mogelijkheden ervan maar ik ben niet bekend met welke processen we hier zoal mee zouden kunnen optimaliseren zodat het werk sneller gaat. Is er een specialist die ons een aantal van dit soort processen kan voordragen zodat we sneller en beter kunnen werken?…

Ervaren Developer voor Lange Termijn

Geplaatst: 9 aug
Beste freelancers, Ik zoek een handige en ervaren developer. Backend, frontend analytisch et cetera. Het gaat om een lange termijn klus. Tarief in overleg. We werken met Odoo (Python). Niet moeilijk wel lastig! Geen kantoor, sociaal of formeel gedoe. Gewoon thuis werken of waar je maar wilt. Super klus dus! Continuïteit, omzet, vrijheid. Geen gedoe. Even bellen?  

Medior of Senior Sitecore Developer Gezocht

Geplaatst: 9 aug
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelance medior of senior Sitecore developer: Startdatum: 1-10-2022 of 1-11-2022 Uren per week: 24-40 Doorlooptijd: naar verwachting 1 jaar Uurtarief: afhankelijk van ervaringsniveau, marktconform Binnen een dedicated team, bestaande uit diverse vakgebieden zoals UX, CRO, design, front- en back-end development en met een PO en een Scrum Master, wordt…

Schakel Tussen Development Team en Klant

Geplaatst: 25 jul
Beste freelancers, Rol/functie Na het eerste gesprek, zullen wij de vraag van het prospect en het budget zo duidelijk mogelijk in beeld brengen. Hiervoor worden meerdere documenten opgesteld wat voor beide partijen een accuraat beeld geeft van de komende samenwerking. Als het prospect hiermee akkoord gaat, kom jij aan de beurt. Vanaf dat punt zal jij de schakel zijn tussen ons development team en…

Installatie Account Outlook in Amsterdam

Geplaatst: 28 jul
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die mij kan helpen. Ik heb problemen om mijn outlook te installeren met mijn office 365 account. Als je mij hiermee kan helpen hoor ik graag van je.

Affiliate Feeds en Template Website

Geplaatst: 8 jul
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die mij kan helpen met het implementeren van affiliate feeds van o.a Bol.com. Deze worden nu via ftp aangeleverd en moeten dan nog worden voorzien van een stukje affiliate code door middel van een script. Verder een template wat vervolgens voor meerder sites kan worden gebruikt. Ik zie jullie offertes graag tegemoet.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht