Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Magazine Afmaken voor High-End Beauty Salon

Geplaatst op:
8 mei 2019 09:05
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Grafisch Ontwerp
Opdracht ID:
39078
Status:
Match!
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 60 p.u.
Locatie:
Terneuzen, Zeeland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een grafisch ontwerper die het magazine af kan maken voor een van onze klanten.

Onze vormgever is helaas door ziekte uitgevallen en is daarom niet meer in staat om de klus af te maken.

Het gaat om een seizoensgebonden magazine voor een klant uit de Beauty branche. Het desbetreffende bedrijf is een populaire en high-end beauty salon die werken met de nieuwste apparatuur, duurste merken en meest exclusieve behandelingen.

Er zijn op dit moment al 10 van de 32 bladzijden af dus de stijl en het design is al bepaald. Er zit wel een tijdsdruk van 12 dagen voordat het magazine af moet zijn dus er zit wel enigszins wat tijdsdruk achter. Verdere informatie en content volgt bij doorbespreking van deze opdracht.

Wie gaat voor ons het magazine voltooien?

Wij zien graag een reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

michelle michelle 08-05-2019
Amir Amir 08-05-2019
referentiesterren
1 referentie
Gerritjan Gerritjan 08-05-2019
referentiesterren
2 referenties
Robert Robert 08-05-2019
referentiesterren
19 referenties
Stephanie Stephanie 08-05-2019
referentiesterren
2 referenties
Henk Henk 08-05-2019
Joke Joke 08-05-2019
Eefje Eefje 08-05-2019
Jan Jan 08-05-2019
referentiesterren
1 referentie
Hans Hans 08-05-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Grafische 3D Afbeelding voor Software
Beste freelancers,    Ik wil graag een grafische 3D afbeelding laten maken. Een virtuele doos waarin ik een download product verkoop. Ik denk in Photoshop of een ander programma.    Wie kan mij hierbij verder helpen?
12 aug
Ontwerp A5 Flyer voor Straatvoetbal Evenement
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar iemand die op korte termijn (deadline def versie woensdag 14-8) een flyer op kan maken voor een groot straatvoetbalevenement. Gaat om een dubbelzijdige A5 formaat flyer waarvoor alle informatie, logo's en de huisstijl al klaar staat.    Bij wederzijdse klik werken we graag vaker samen!
8 aug
Opmaken van Whitepaper (Spoed)
Beste freelancers,    Voor een whitepaper zoek ik iemand die de opmaak kan doen. Dit zijn grafieken, tabellen etc. Er is enige spoed geboden.    Ik hoor graag wie mij op korte termijn kan helpen.
7 aug
Grafisch Vormgever voor Clickable PDF Document
Hallo, Wij willen een word document van zo'n 60 pagina's (inclusief foto's) mooi vormgegeven hebben in een clickable PDF. De deadline hiervoor is 10 september. Het document moet ingeleverd worden en waken wij tevens online beschikbaar. We hebben nog geen vaste huisstijl, dus je kunt je creativiteit de vrije loop laten.    Bij…
29 jul
Powerpoint Expert voor Ontwerp van Merkpresentatie
Beste freelancers,    Voor een merkpresentatie zijn wij op zoek naar een ontwerper met extreme powerpoint ervaring. Je bent zowel verantwoordelijke voor het ontwerpen van de presentatie (inclusief illustraties etc) als voor het implementeren van de juiste elementen in PPT om het spannend en professioneel te maken.    We hebben het…
25 jul
Tekening Omzetten naar Grafisch Design
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar iemand die een kindertekening kan omzetten naar een grafisch design. Deze tekening(en) willen wij namelijk gaan gebruiken bij het bedrukken van promotiemateriaal. (bv. mokken + schotels).  De tekening heb ik als bijlage toegevoegd.    Kan jij ons helpen, dan ben ik benieuwd naar je…
25 jul
Design Ontwikkelen voor Koekconcept
Beste freelancer,    Ik zoek iemand die in beperkte tijd een design voor een koekconcept kan opmaken en dit vertalen in een aantrekkelijke commerciële verpakking. De naam is zoals goed als rond, logo / uitstraling nog niet. Kan je mij aangeven wat je zou kunnen betekenen en tegen welke condities en termijnen?    Ben benieuwd…
24 jul