Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Webshops & Ecommerce
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Maatwerk verzendportaal -

Opdracht ID: 55157

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 28 mei
Reacties: 6
Locatie: Duiven, Gelderland
Laatst gewijzigd: 29 mei
Status: Gepauzeerd
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Wij zijn op zoek naar een maatwerk verzendportaal dat gebruik maakt van de PostNL API om onze pakketten te versturen. Dit nieuwe verzendportaal moet onder andere in staat zijn om orders te sorteren op gewicht en vervolgens de bijbehorende verzendlabels en pakbonnen te genereren.

Wij werken met een B2C Shopify store en gebruiken momenteel met Sendcloud. Echter, om onze verzendprocessen binnen ons verzendcentrum verder te optimaliseren, hebben we behoefte aan een oplossing die beter aansluit op onze specifieke wensen en vereisten. Zo hebben wij ook een viertal formaat verzenddozen, waarvan wij de etiketten/pakbonnen gesorteerd op doos willen uitdraaien. Verder zouden we ook willen dan op de pakbonnen als dezelfde producten in een bestelling meer dan 1x is besteld, dat dit omcirkeld wordt.

Daarnaast is een gebruiksvriendelijke interface essentieel voor het efficiënt beheren van verzendingen. De interface moet duidelijke dashboards en rapportages bevatten, terwijl het beheer van gebruikers en de beveiliging van gevoelige gegevens gewaarborgd moeten zijn. Tevens dient het ook 24/7 uptime te blijven en voldoende traffic aankunnen.

Wees uiteraard vrij erin om mee te denken en adviezen te geven!

Webshop developers die hebben gereageerd (6)

Jelle
Jelle
28-05-2024
0 referenties
Gemiddelde score
Adem
Adem
28-05-2024
7 referenties
Gemiddelde score
10
Wiebe
Wiebe
28-05-2024
1 referenties
Gemiddelde score
10
Basic
Basic
28-05-2024
1 referenties
Gemiddelde score
9
Dennis
Dennis
28-05-2024
1 referenties
Gemiddelde score
10
Jeroen
Jeroen
29-05-2024
4 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance webshop en E-commerce opdrachten

Kinderkleding Shopify webshop gemaakt...

Geplaatst: 6 feb
Heb je even voor mij....... Of zelfs iets meer tijd geachte Freelancer. Kinderkleding concept website finaliseren ( bedrijf bestaat al 20 jaar) Kleine aanpassingen in het thema SEO Aanbrengen Technische APK Budget beschikbaar en bespreekbaar boven markt condities Project mag als een main of een side worden gedaan. Wij luisteren graag naar jouw voorstel!  

Hobby webshop

Geplaatst: 23 feb
Beste freelancers, Graag zoek ik iemand die een gebruiksvriendelijke (zodat ik zelf makkelijk erin kan werken als het klaar is), mooie Woocommerce webshop met WordPress als systeem en een Ideal functie voor mij kan maken.Ik wil deze webshop graag opzetten voor mijn hobby. Liefst omgeving Deventer.

Woocommerce naar Gripp

Geplaatst: 2 feb
Beste freelancers, Wij zoeken een freelance programmeur die een zo simpel mogelijke koppeling kan maken van Wordpress Woocommerce naar Gripp. Het gaat om een soort webshop waarbij diensten kunnen worden uitgekozen, waarna een offerte moet worden toegezonden die direct ook in Gripp komt vanaf Woocommerce. Klanten dienen ook een offerte direct te krijgen met enkele variabelen. Meer details na overleg.

Wordpress / Woocommerce specialist voor bouwen keuzehulp

Geplaatst: 23 jan
Beste freelancers, Ik zoek een freelancer die een keuzehulp kan bouwen in Woocommerce. Voor een project dat binnenkort gaat spelen zoek ik voor een e-bike verkoper een Woocommerce specialist die een keuzehulp kan bouwen voor het kiezen van de juiste e-bike. Ik verwacht dat hierin grofweg 5 keuzes gemaakt moeten worden. - Type fiets - Jouw lengte - Budget - Motor - Merk Hieruit moet een bepaald aanbod…

webshop design en hulp met oprichten bedrijf

Geplaatst: 9 jan
Beste freelancers, ik ben oriënterend aan het zoeken naar iemand die mij kan helpen bij het oprichten van een webshop. Er moeten voornamelijk unieke producten voor in huis worden verkocht die je normaal niet zo snel zou kopen bij een nep uitziende website of een website waar je mega lang moet wachten op je bestelling, dus de website moet er betrouwbaar uitzien en een beetje catchy voor jongeren…

Shopify webshop opzetten en inrichten met producten

Geplaatst: 22-12-2023
Beste freelancers, Ik ben voornemens om een webshop te laten opzetten bij voorkeur in Shopify. Op het moment verkopen wij gebruikte apple producten op verschillende websites, graag willen wij deze aangeboden producten ook in een eigen webshop aanbieden. Via een partnerplatform is het mogelijk om een api-koppeling te leggen tussen Shopify en de genoemde verkoopplatformen. Graag een freelancer die bekend…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht