Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Logo Ontwerpen voor Organisatieadviesbureau

Geplaatst op:
4 mei 2020 08:25
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Logo & Huisstijl Design
Opdracht ID:
43329
Status:
Match!
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 50 tot 350
Locatie:
Utrecht, Utrecht

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Een aantal weken geleden hebben mijn vrouw en ik samen een bedrijfje opgericht. Een klein organisatieadviesbureau dat zich richt op het bieden van vitale oplossingen voor organisaties die zich bezighouden met complexe vraagstukken op het gebied van (top)sport, bewegen en een gezonde levensstijl. Denk aan sportbonden, hogescholen / universiteiten, gemeenten, provinciale sportraden, sportbedrijven en welzijns/zorgorganisaties. We richten ons enerzijds op het managerial of inhoudelijk ondersteunen van directeuren, bestuur, raden van toezicht en management en anderzijds op het geven van gastcolleges of workshops.

We onderscheiden ons door:
- Kennis en kunde over maatschappelijke vraagstukken en organisatieontwikkeling;
- Korte adviestrajecten en kernachtige, realistische adviezen;
- Gezonde dosis pragmatisme;
- Het zijn van een gelijkwaardige gesprekspartner.

We verzoeken jou om een offerte uit te brengen voor het aanleveren van een aantal voorbeeldlogo’s, waaruit we er 1 kunnen kiezen. Dit logo willen we gebruiken voor de profilering van ons bedrijfje via email, website en briefpapier en dient de volgende associaties op te roepen:
- Sprekend en stijlvol;
- Geeft de weg aan van vraagstukken / probleemstelling naar een vitale oplossing;
- Straalt beweging uit, maar geen drukte;
- Zakelijk/professioneel.

Verder hebben we nog een aantal additionele wensen:
- Een woord-beeldmerk combinatie;
- Combinatie van onze voorletters (M en W) is subtiel verwerkt in het logo van het bedrijf.

Een aantal suggesties die ons aanspraken is onderstaand bijgevoegd, echter niet met de intentie jouw creatieve ruimte te beperken:
https://images.app.goo.gl/adMeJ5DDLjTZWdEQ6
https://images.app.goo.gl/EwGzvMJk6ADjFLbQ9
https://images.app.goo.gl/n3ThFemfXCKBduEM6

We kijken uit naar jouw offerte, dank daarvoor.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Manda Manda 04-05-2020
referentiesterren
5 referenties
Joep Joep 04-05-2020
referentiesterren
2 referenties
Ara Ara 04-05-2020
referentiesterren
7 referenties
Roy Roy 04-05-2020
Danny Danny 04-05-2020
Ivanka Ivanka 04-05-2020
Kasia Kasia 04-05-2020
Sylvia Sylvia 04-05-2020
referentiesterren
2 referenties
Ilze Ilze 04-05-2020
referentiesterren
1 referentie
Amy Amy 04-05-2020
referentiesterren
3 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Huisstijl Ontwerpen voor Fotografe
Beste freelancers,    Ik wil graag een huisstijl ontworpen hebben voor een logo, visitekaartjes en briefpapier. Het logo moet geschikt zijn voor drukwerk.     Over mij  n 2007 ben ik begonnen met het fotograferen van huwelijken, kinderen & gezinnen. De sfeer, de liefde en de mooie momenten raken mij iedere keer…
28 mei
Oud Logo Digitaal Natekenen
Beste freelancers,    Ik zoek een digitaal tekenaar die een oud logo digitaal na kan tekenen zodat ik het kan gebruiken voor drukwerk. Het gaat om een man in klederdracht die een mand over zijn schouder draagt.    Ik zie jullie reacties graag tegemoet.
25 mei
Logo voor Arbeidsbemiddeling van Vluchtelingen
Beste freelancers,    Ik zoek een logo ontwerper voor mijn onderneming in de arbeidsbemiddeling van vluchtelingen. Ik ben specifiek op zoek naar iemand die mijn visie creatief kan neerzetten op papier. Ik ben op zoek naar iemand die dit zsm kan oppakken.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
22 mei
Look and Feel van Online Psycholoog Verbeteren
Beste freelancers,    Ik ben bezig om als psycholoog online te gaan en online programma’s aan te bieden om  zo veel meer mensen te kunnen bereiken en te helpen. Dit betekent dat ik veel te bieden heb aan mijn klanten als het gaat over gratis weggevers (e-books) maar ook Modules met uitleg en werkboeken, video's met content…
22 mei
Logo voor Bedrijf in Trainingen op Maat
Beste freelancers,    Ik wil graag mijn logo in de vorm hebben van Johnny Depp die je kan zien bij deze link: https://www.dropbox.com/s/1lcmrvanoo8cq9x/ideeën huisstijl en logo.docx?dl=0    Over ons  Wij verzorgen workshops en trainingen op maat. Onderwerpen zoals leren presenteren, interculturele communicatie en het gebruik…
14 mei
Logo van Twee Honden (Spoed)
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die een logo/plaatje kan maken van twee honden (koppen plus halsband) in een cirkel.  Ze moeten lijken op onze bestaande honden. Graag in Fullcolor en comic achtig. Het logo moet geschikt zijn voor drukwerk en graag binnen 5 werkdagen aanleveren.    Kan jij mij hiermee helpen? Dan zie ik…
13 mei
Logo voor Trauma Verwerking bij Bevallingen
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die een logo kan ontwerpen voor mijn bedrijf: trauma verwerken van bevallingen en geboortes. Ik wil zelf ook de naam kunnen aanpassen en dit niet steeds te hoeven vragen aan een ander.    Kan je mij hierbij helpen? Ik zie je offerte graag tegemoet.
12 mei