Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Logo Ontwerp Oefentherapie en Thuiszorg

Geplaatst op:
15 maart 2019 08:47
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Logo & Huisstijl Design
Opdracht ID:
38444
Status:
Gepauzeerd
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 80 p.u.
Locatie:
Den Haag, Zuid-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Ik heb een voorbeeld van een logo voor mijn bedrijf in de zorg voor oefentherapie en thuiszorg. De naam van het bedrijf is AW zorg. Graag zou ik een ontwerp willen hebben. Groetjes!
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (7)

Remzi Remzi 15-03-2019
Priscilla Priscilla 15-03-2019
referentiesterren
3 referenties
Pim Pim 15-03-2019
Thom Thom 15-03-2019
Giovanna Giovanna 15-03-2019
referentiesterren
6 referenties
Dylan Dylan 19-03-2019
referentiesterren
4 referenties
Maurice Maurice 19-03-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Customizen Logo + Huisstijldragers
Beste freelancers,    Wij zoeken een freelance ontwerper/designer voor het uitwerken van een logo.    Voor een klant met een klein budget hebben we een logo aangekocht. Deze willen we nog een beetje customizen.    Verder hebben we nog een paar huisstijldragers nodig:    visitekaartje briefpapier de landscape…
22 mrt
Logo voor Feestplatform
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een logo designer voor mijn website.  De logo is voor een feestplatform en moet dus pakkend en professioneel zijn.    Wie gaat mij hiermee helpen? Graag wil ik eerst een portfolio zien.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
13 mrt
Logo Digitaliseren (Kleine Opdracht)
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die het logo van onze fiets-3-daagse kan digitaliseren.  Wij hebben niet z'n groot budget maar we hopen toch dat iemand dit voor ons zou kunnen doen.  Voorbeeld van het logo kunnen wij toesturen bij interesse.    Graag een reactie bij interesse.
13 mrt
Paardenoog Logo Maken
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij een logo zou kunnen maken.    k wil graag een paardenoog, met in de reflectie zon, blauwe lucht en een stralend persoon. Maar sta open voor meer ideeën.    Ik ben paardencoach. Ik help mensen met dingen waar ze tegen aan lopen, doormiddel van een…
12 mrt
Logo en Flyer Ontwerpen
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een ontwerper voor logo en flyers .  Ik heb een nieuwe bedrijf wie gaat me hier mee helpen denk maar aan een professioneel logo.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
5 mrt
Krachtig Logo (Aanpassing Huidig Logo)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar designer die ons bestaande logo kan aanpassen of eventueel opnieuw kan maken.    Wij zijn een bedrijf in Utrecht en hebben al een logo, maar zijn niet helemaal tevreden.    We kijken uit naar jouw reactie!
4 mrt