Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Logo en Visitekaartje Maken

Geplaatst op:
2 april 2019 09:05
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Logo & Huisstijl Design
Opdracht ID:
38653
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 50 p.u.
Locatie:
Rotterdam, Zuid-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een logo kan maken voor mijn nieuwe bedrijf in Cryptocurrency / Online business.

Ik wil het logo graag kunnen gebruiken voor o.a. op mijn website. Daarnaast heb ik ook een nieuw visitekaartje nodig waar het logo ook voor gebruikt moet worden.

Kan jij mij hiermee helpen, dan zie ik je reactie voorzien van portfolio graag tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Merijn Merijn 02-04-2019
Pepijn Pepijn 02-04-2019
referentiesterren
5 referenties
Roel Roel 02-04-2019
referentiesterren
5 referenties
Naomi Naomi 02-04-2019
Robert Robert 02-04-2019
referentiesterren
16 referenties
Eva-Sophie Eva-Sophie 02-04-2019
referentiesterren
3 referenties
Giovanna Giovanna 02-04-2019
referentiesterren
7 referenties
Bastiaan Bastiaan 02-04-2019
Amir Amir 02-04-2019
referentiesterren
1 referentie
Diana Diana 02-04-2019
referentiesterren
4 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Creatieveling Gezocht voor Logo en Facebookomslag
Beste freelancers,    Op zoek naar een logo en een Facebookomslag.    Als life coach voor multiculturele jongvolwassenen ben ik op zoek naar een logo en een facebookomslag.  Ik zoek een echte creatieveling.    Let's talk voor overige informatie. 
17 jul
Ontwerp Logo en Promotiemateriaal van Kliniek
Beste freelancers,    Voor de opening van een kliniek zijn wij op zoek naar promotiemateriaal.    Het promotiemateriaal moet bestaan uit de volgende onderdelen: Bedrijfslogo ontwerpen 5000 visitekaartjes 2 x stempel 500 pennen 2000 flyers 3D logo voor binnen B: 2 m H: 70cm (voor op de muur) piepschuim, chroom of plastic. Logo sticker…
15 jul
Logo Designer Gezocht
Beste freelancers,    Ik zoek een logo designer die een logo voor mij kan namaken voor een restaurant. Het gaat om 2 ontwerpen die ik samen wil voegen tot 1 ontwerp.     Wie kan mij hiermee helpen?
9 jul
Logo voor Baptistengemeente Laten Maken
Beste freelancers,    Voor onze kerkelijke gemeente willen wij een nieuw logo laten maken. We kunnen onze website doorsturen bij interesse. Daar is ook ons oude logo terug te vinden.    Kernwoorden voor het logo: Bijbel, vrijheid, kruis    We zien graag een reactie tegemoet.
1 jul
Logo/Verpakkingsdesign (Powerbank Ond.)
Beste freelancers,    Wij zijn met spoed op zoek naar een logo designer die voor ons een logo kan ontwerpen, voor een powerbank onderneming wat wij binnenkort gaan opstarten.    Wij hebben al ongeveer in ons hoofd hoe we graag de logo willen.    Daarnaast zoeken we ook iemand die een design voor onze powerbank verpakking…
30 jun
Logo Ontwerpen voor Vastgoedbedrijf
Beste freelancers,    Wij zijn met spoed op zoek naar een logo designer die voor ons een logo kan ontwerpen, voor een vastgoed bedrijf wat wij binnenkort gaan opstarten.    Het logo moet een corporate uitstraling hebben. Wie kan ons hierbij helpen?    We zijn ook nog op zoek naar iemand die een Wordpress website kan maken…
27 jun
Logo voor Webshop in Diepvriesvoeding voor Honden
Beste freelancers,    Voor onze nieuwe webshop ben ik op zoek naar een freelancer die een logo kan ontwerpen.    Het betreft een webshop voor diepvriesvoeding voor honden. In principe wil ik de freelancer geheel vrij laten in het ontwerp. Zelf dacht ik wel aan een "cartoon" achtig logo met een hond.  …
27 jun