Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Naomi

Naomi Goldsteen-Oostveen

Studio Naokies

Locatie: Purmerend
|
Actief sinds: 18-08-2016
|
Uurtarief: € 60
|
Profiel bekeken: 1054 keer
|
KvK-nummer: 55554504 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Studio Naokies

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Mijn naam is Naomi en ik ben zowel Grafisch Vormgever (afgestudeerd aan het Grafisch Lyceum Amsterdam) als Allround Stylist (Bachelor Artemis Academie Amsterdam). Daarnaast illustreer, fotografeer en handletter ik met veel passie. Dus als het nu om een visitekaartje, persoonlijke illustratie of tekst gaat, ik ben breed inzetbaar. Tevens kan ik verschillende objecten zoals kleding, tassen en schoenen technisch uitwerken voor productie, maar ook op interieurgebied is dit toepasbaar. Ik werk snel en ben flexibel, stuur me gerust een mailtje of kijk op www.naokies.com voor meer van mijn werk!

Portfolio

CO-NAOKIES.jpg

Logo & Huisstijl Design

Ik kan voor u een compleet huisstijl-pakket vormgeven en aanleveren. Bestaande uit een sterk logo, te gebruiken voor elk doeleinde en op elk formaat en de daarbij behorende andere elementen voor de huisstijl.
NAOKIES_illustration_collection.jpg

Illustratie

Mijn stijl van illustreren is te omschrijven als simplistisch & herkenbaar. Lijntekeningen van vrouwen/meisjes zijn mijn favoriet maar ik kan me ook aanpassen aan verschillende stijlen.
NAOKIES_illustration_Kimye.jpg

Illustratie

Mijn stijl van illustreren is te omschrijven als simplistisch & herkenbaar. Ik gebruik gecombineerde technieken: met de hand schetsen en digitaal bewerken zoals bij dit gezicht. Het digitale resultaat is voor ieder doeleinde en op elk formaat te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het bedrukken van een t-shirt.
Custom Handlettering.jpg

Custom Handlettering

Of u op zoek bent naar een speelse subtekst voor een nieuw logo of bijvoorbeeld een persoonlijk geschreven naam voor op een kaartje, dit kan ik voor u realiseren. Alles is mogelijk in de stijl die u hiernaast ziet, in alle kleuren. Omdat ik de tekst digitaliseer is het op elk formaat en voor alle doeleinden te gebruiken. You name it, I write it!
logos naokies grafisch ontwerp.jpg

Logo ontwerp

Ik kan voor u(w) (bedrijf) een passend logo ontwerpen en aanleveren. Strak, sierlijk, kleurrijk of simplistisch, het is allemaal mogelijk. Ook met persoonlijke handlettering bijvoorbeeld. Te gebruiken voor elk doeleinde en op elk formaat, snel aangeleverd!

Uitgevoerde opdrachten

Illustrator Gezocht voor een Prentenboekje
Beste freelance illustrators,    Momenteel ben ik op zoek naar een illustrator die de tekeningen wil verzorgen voor mijn kinderboek. Ik ben op zoek naar een illustrator die aansluit bij het fantasie een meisje en haar magische schoenen. Het boek is geschikt voor kindjes in de leeftijd van 2 - 6 jaar.    - Kernwoorden: Getint meisje,…
Almere 19 feb
Logo Ontwerp voor Nieuw Modelabel
Beste freelancers,    Wij zoeken een grafisch vormgever die voor een nieuw modelabel een logo kan ontwerpen. Ruwe schets, idee, richting en duidelijke briefing aanwezig.    Hiervoor hebben we een budget van 50 tot 100 euro. Wie kan kan ons hierbij helpen?    Wij zien jullie reacties graag tegemoet.
Leusden 30-04-2017

Vraag Naomi direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden