Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Logo Designer voor Online Autobedrijf

Geplaatst op:
14 april 2019 06:05
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Logo & Huisstijl Design
Opdracht ID:
38825
Status:
Match!
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 50 tot € 250
Locatie:
Den Haag, Zuid-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een logo-ontwerper voor een geschikt logo voor ons bedrijf. De kernwaarden van ons bedrijf zijn: laagdrempelig, kostenbesparend en down to earth. Dit willen wij dus terugzien in het design van het logo.

Over ons:

Ons bedrijf is een startup en richt zich volledig op het online aanbieden van auto's van alle bekende merken.

Ons bedrijf biedt jou de mogelijkheid om bij ons op kantoor te werken, maar als je liever vanuit je eigen plek werkt, vinden wij dat ook goed. Wij zoeken naar een gemotiveerde designer, die ook buiten kantooruren te bereiken is.

Wat wij graag van jou willen weten:

Stuur ons in het kort jouw motivatie, benoem je specialiteiten en vertel in het kort je plan van aanpak. Daarbij willen wij graag weten binnen welk temijn je beschikbaar bent.

Wij zien graag een reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Jamie Jamie 14-04-2019
referentiesterren
1 referentie
Natascha Natascha 14-04-2019
referentiesterren
1 referentie
Pepijn Pepijn 14-04-2019
referentiesterren
5 referenties
Joke Joke 14-04-2019
Dwight Dwight 14-04-2019
Hilde Hilde 14-04-2019
Amir Amir 14-04-2019
Diana Diana 14-04-2019
referentiesterren
4 referenties
Henk Henk 14-04-2019
Erik Erik 14-04-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Logo/huisstijl voor Facturen/Offertes
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij een nieuw logo kan maken. Daarnaast ook de huisstijl.    Huisstijl is niet zo heel erg uitgebreid. Het Is voor mijn facturen en offertes.  Max budget is: 150 euro    Ik zie graag een reactie tegemoet.
14 jun
Logo Ontwerpen Briefpapier (Accountant)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het ontwerpen van een logo voor briefpapier.  Dit is voor een geregistreerd accountant lid nba.    Het budget is in overleg (een vaste prijs is gewenst).    Ik zie graag een reactie tegemoet.
13 jun
Redesign E-mailhandtekening
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelancer voor het maken van een nieuw design voor onze digi-handtekening.    Eentje die past bij ons innovatieve merk en diensten. Ben jij creatief en vernieuwend, dan past deze opdracht helemaal bij jou.    Wij zien graag een reactie en offerte tegemoet.
12 jun
Branding / Huisstijl voor Webdevelopment Bureau
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelancer die voor ons een branding / huisstijl kan doen, inclusief website design.    Het gaat om een nieuw te branden bedrijf in app- en webdevelopment.  Het moet een strak, minimalistisch design worden dat professionaliteit uitstraalt.    Geen WordPress aanbiedingen…
7 jun
Logo Ontwerpen en Digitaal Teksten Plaatsen
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelance ontwerper voor het digitaal plaatsen van teksten op T-shirts en  het ontwerpen van een logo.    Ik start binnenkort namelijk met een eigen kledinglijn.    Het budget is in overleg.  Deadline: Zo snel mogelijk.    Ik zie graag een reactie en offerte…
6 jun
Logo Huisstijl en Afbeeldingen Bewerken
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die een logo kan ontwerpen en die mijn huisstijl kan aanpassen en wellicht enkele afbeeldingen kan bewerken.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
6 jun
Huisstijl Ontwikkelen voor Vakantieresort
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die voor en met mij een professionele huisstijl zou kunnen ontwikkelen voor een vakantieresort in de Cariben.    Ik zie graag een reactie en offerte tegemoet.
5 jun