Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Logo Designer voor Online Autobedrijf

Geplaatst op:
14 april 2019 06:05
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Logo & Huisstijl Design
Opdracht ID:
38825
Status:
Match!
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 50 tot € 250
Locatie:
Den Haag, Zuid-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een logo-ontwerper voor een geschikt logo voor ons bedrijf. De kernwaarden van ons bedrijf zijn: laagdrempelig, kostenbesparend en down to earth. Dit willen wij dus terugzien in het design van het logo.

Over ons:

Ons bedrijf is een startup en richt zich volledig op het online aanbieden van auto's van alle bekende merken.

Ons bedrijf biedt jou de mogelijkheid om bij ons op kantoor te werken, maar als je liever vanuit je eigen plek werkt, vinden wij dat ook goed. Wij zoeken naar een gemotiveerde designer, die ook buiten kantooruren te bereiken is.

Wat wij graag van jou willen weten:

Stuur ons in het kort jouw motivatie, benoem je specialiteiten en vertel in het kort je plan van aanpak. Daarbij willen wij graag weten binnen welk temijn je beschikbaar bent.

Wij zien graag een reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Jamie Jamie 14-04-2019
Natascha Natascha 14-04-2019
referentiesterren
1 referentie
Pepijn Pepijn 14-04-2019
referentiesterren
5 referenties
Joke Joke 14-04-2019
Dwight Dwight 14-04-2019
Hilde Hilde 14-04-2019
Amir Amir 14-04-2019
Diana Diana 14-04-2019
referentiesterren
4 referenties
Henk Henk 14-04-2019
Erik Erik 14-04-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Logo en Huisstijl Ontwerpen (Reisbranche)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die een huisstijl kan ontwerpen voor mijn bedrijf in de reisbranche op social media & YouTube.    Ik zou graag een logo, landscape banner voor op Facebook/Youtube en een visitekaartje ontwerp willen.    Logo zou ik graag als vectorbestand ontvangen. Van het visitekaartje…
19 apr
Logo en Visitekaartje Maken
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een logo kan maken voor mijn nieuwe bedrijf in Cryptocurrency / Online business.    Ik wil het logo graag kunnen gebruiken voor o.a. op mijn website. Daarnaast heb ik ook een nieuw visitekaartje nodig waar het logo ook voor gebruikt moet worden.    Kan…
2 apr
Logo voor Psychotherapiepraktijk
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het ontwerpen van een logo voor onze psychotherapiepraktijk.    Belangrijk is dat het ondanks dit zware onderwerp geen soft ontwerp wordt, maar een ontwerp waar hoop en vertrouwen uit spreekt.    Onze praktijk ondersteunt en behandelt mensen, van jong tot oud,…
29 mrt
Customizen Logo + Huisstijldragers
Beste freelancers,    Wij zoeken een freelance ontwerper/designer voor het uitwerken van een logo.    Voor een klant met een klein budget hebben we een logo aangekocht. Deze willen we nog een beetje customizen.    Verder hebben we nog een paar huisstijldragers nodig:    visitekaartje briefpapier de landscape…
22 mrt
Logo Ontwerp Oefentherapie en Thuiszorg
Ik heb een voorbeeld van een logo voor mijn bedrijf in de zorg voor oefentherapie en thuiszorg. De naam van het bedrijf is AW zorg. Graag zou ik een ontwerp willen hebben. Groetjes!
15 mrt
Logo voor Feestplatform
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een logo designer voor mijn website.  De logo is voor een feestplatform en moet dus pakkend en professioneel zijn.    Wie gaat mij hiermee helpen? Graag wil ik eerst een portfolio zien.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
13 mrt