Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Webtekstschrijver
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Limousine Bedrijf zoekt Tekstschrijver voor Website

Opdracht ID: 45705

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 30-11-2020
Reacties: 8
Locatie: Schiedam, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 06-12-2020
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancer,

Onze organisatie is een luxe limousine & taxi bedrijf voor de regio Amsterdam en Rotterdam. Wij leveren hoogwaardige taxidiensten aan mensen die waarde hechten aan goede service, kwaliteit en persoonlijke aandacht. "Ouderwetse service in een moderne tijd."

Voor onze website ben ik op zoek naar een Nederlandse tekstschrijver. De website is nu engelstalig, we hadden gekozen om ons te richten op de buitenlandse reizigers en de website in het Engels te houden. Echter door de corona hebben we amper opdrachten uit het buitenland, waardoor ons bedrijf zich meer lokaal wil richten. (Nederlandse markt)

We willen 6 pagina's (Home- 4 service pagina's, about us pagina en boekingspagina) schrijven in het Nederlands zodat we ook onze Nederlandse klanten van dienst kunnen zijn. Deze teksten moeten compact en direct duidelijk maken waar onze dienstverlening voor staat. Dit is dus geen vertaling van onze engelse site, maar moet geheel opnieuw geschreven worden.

Bent u een tekstschrijver met ervaring in de limousine/taxi branche en die onze dienstverlening op een heldere manier kan verwoorden en ervoor kan zorgen dat onze website bezoekers tot actie overgaan? (bellen, mailen of online boeken)
Neem dan gerust contact met ons op met een goed voorstel.

Freelance content schrijvers die hebben gereageerd (8)

Anne
Anne
30-11-2020
8 referenties
Gemiddelde score
9.9
Nadine
Nadine
30-11-2020
0 referenties
Gemiddelde score
Vincent
Vincent
30-11-2020
5 referenties
Gemiddelde score
9.8
Joris
Joris
30-11-2020
0 referenties
Gemiddelde score
Brigitte
Brigitte
30-11-2020
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Linda Mei
Linda Mei
30-11-2020
4 referenties
Gemiddelde score
9.6
Catharina
Catharina
01-12-2020
0 referenties
Gemiddelde score
Erik
Erik
02-12-2020
1 referenties
Gemiddelde score
10
Toon meer reacties

Freelance tekstschrijver opdrachten

Website laten vertalen

Geplaatst: 7 okt
Website laten vertalen van het Nederlands, naar Engels en Duits. - Ervaren freelancer gezocht, starten aub zo spoedig mogelijk. (oktober 2023) - Deadline voor 1 november 2023 klaar.  - De opdracht mag op afstand uitgevoerd worden.   

Website Vertalen Engels naar Nederlands

Geplaatst: 20 sep
Beste vertalers, Wij zoeken een vertaler Engels-Nederlands om 13 websitepagina's te vertalen. Het gaat om onze website in IT and cyberveiligheid. Het aantal woorden per pagina is verschillend. Er zijn ongeveer 500 woorden per pagina. Graag tariefvoorstel met indicatie uren. Alvast bedankt!

Herschrijven tekst - webshop

Geplaatst: 26 sep
Beste, Wij zijn opzoek naar een persoon die voor onze nieuwe webshop teksten (SEO vriendelijke kan herschrijven). Wij hebben voorbeelden van teksten die wij graag terug willen zien op onze webshop maar deze dienen net anders te worden beschreven. Wij hebben 2 voorbeeld webshops waar wij de teksten vandaan zouden kunnen halen en herschrijven. Hoor het graag of je komende week beschikbaar bent. Met…

Tekstschrijver affiliate website

Geplaatst: 26 aug
Hallo Allemaal, Voor een website op het gebied van baby's ben ik op zoek naar een tekstschrijver. Het gaat vooral om het schrijven van vergelijkingsartikelen. Ontvang graag een bericht van schrijvers die mij kunnen helpen. Ik hoor graag iets over je ervaring, zie graag voorbeeldteksten en hoor graag wat de eventuele kosten zijn en waar dit van af hangt.

Webtekst schrijven

Geplaatst: 19 jul
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar een tekstschrijver die voor onze nieuwe website de tekst kan schrijven die ook nog eens Google vriendelijk is . Het zal niet heel veel tekst zijn. Ongeveer 500-1000 Woorden . ik hoor graag wie me kan helpen.

Tekstschrijver website

Geplaatst: 2 jun
Beste freelancers,  Ik ben op zoek naar een tekst schrijver voor mijn website. Dit kan in grote lijnen een vertaling zijn van een andere website (vanuit de fabrikant). Dus wanneer jij een Engelstalige website kan vertalen in het Nederlands, ben je ook van harte welkom.  

Schrijver inspirerende SEO teksten

Geplaatst: 28 apr
Beste freelancers, Voor mijn webshop in beddengoed waar kennis en persoonlijk advies kernwaardes zijn, ben ik op zoek naar iemand die inspirerende SEO teksten schrijft. Hierbij is het wel belangrijk dat de tekst ook echt aansluit bij waar mensen naar op zoek zijn. Een producttekst moet alle belangrijke informatie bevatten welke de gebruiker wil weten over het product. Het is daarbij goed om telkens…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht