Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Koppeling Realiseren tussen HostFact en MoneyBird

Opdracht ID: 47954

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 07-06-2021
Reacties: 6
Locatie: Enschede, Overijssel
Laatst gewijzigd: 08-06-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een freelancer die HostFact kan koppelen met MoneyBird. Wij willen graag een synchronisatie van HostFact naar MoneyBird waarbij we de volgende onderdelen willen doorzetten met 1 druk op de knop:
  • Debiteuren;
  • Crediteuren;
  • Inkoopfacturen;
  • Verkoopfacturen;
  • Producten;
  • Offertes;

Bovenstaande onderdelen dienen dus richting MoneyBird gesynchroniseerd te worden. Ook willen we graag de mogelijkheid dat wanneer een inkoopfactuur of verkoopfactuur betaald wordt, deze betaling ook geregistreerd wordt in HostFact.
Daarnaast willen we graag dat als een klant zijn gegevens wijzigt in HostFact, deze gegevens ook gewijzigd worden in MoneyBird. Het moet dus echt een synchronisatie worden en dit mag door middel van een druk op de knop.

Beide systemen werken met een uitgebreide API. We willen dit graag zelf kunnen hosten en het liefst een knop hebben in HostFact om zaken op te halen of door te zetten. Er zijn reeds koppelingen met Exact en Twinfield maar wij wensen dus een koppeling met MoneyBird. Het zou mooi zijn dat we handmatig ook zaken kunnen pushen wanneer er iets niet zou werken bijvoorbeeld.

Graag zien we serieuze reacties waarin ook richtprijzen kunnen worden genoemd. We willen graag direct weten of het binnen ons budget past en wat de mogelijkheden zijn.

Wij kijken uit naar jullie complete reacties!

Website bouwers die hebben gereageerd (6)

Norman
Norman
07-06-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Rida
Rida
07-06-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Evert
Evert
07-06-2021
5 referenties
Gemiddelde score
9.8
Egbert
Egbert
07-06-2021
1 referenties
Gemiddelde score
6
Folkert
Folkert
07-06-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Bjorn
Bjorn
07-06-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance website opdrachten

Schakel Tussen Development Team en Klant

Geplaatst: 25 jul
Beste freelancers, Rol/functie Na het eerste gesprek, zullen wij de vraag van het prospect en het budget zo duidelijk mogelijk in beeld brengen. Hiervoor worden meerdere documenten opgesteld wat voor beide partijen een accuraat beeld geeft van de komende samenwerking. Als het prospect hiermee akkoord gaat, kom jij aan de beurt. Vanaf dat punt zal jij de schakel zijn tussen ons development team en…

Installatie Account Outlook in Amsterdam

Geplaatst: 28 jul
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die mij kan helpen. Ik heb problemen om mijn outlook te installeren met mijn office 365 account. Als je mij hiermee kan helpen hoor ik graag van je.

Freelance Zapier Specialist Gezocht

Geplaatst: 2 aug
Beste freelancers, Wij zijn een marketing agency en zijn bezig met het optimaliseren van onze processen. Nu weet ik van het bestaan van Zapier en de mogelijkheden ervan maar ik ben niet bekend met welke processen we hier zoal mee zouden kunnen optimaliseren zodat het werk sneller gaat. Is er een specialist die ons een aantal van dit soort processen kan voordragen zodat we sneller en beter kunnen werken?…

Affiliate Feeds en Template Website

Geplaatst: 8 jul
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die mij kan helpen met het implementeren van affiliate feeds van o.a Bol.com. Deze worden nu via ftp aangeleverd en moeten dan nog worden voorzien van een stukje affiliate code door middel van een script. Verder een template wat vervolgens voor meerder sites kan worden gebruikt. Ik zie jullie offertes graag tegemoet.

FileMaker Pro Expert Gezocht in Delft

Geplaatst: 7 jul
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een Nederlandse FileMaker Pro expert die op korte termijn een Excel overzicht kan ombouwen in FileMaker Pro. Ik zie jullie offertes graag tegemoet.

Programma om declarabele uren bij te houden

Geplaatst: 20 jun
Het maken van een eenvoudig en overzichtelijk programma om uren te schrijven ( declarabele uren bij te houden) voor een juridisch advieskantoor van 3 personen. Functionaliteiten: uren/ tijdseenheden invoeren; omschrijving van bestede tijd invoeren, liefst met keuze uit een aantal standaardomschrijvingen; keuze uit een aantal verschillende uurtarieven per medewerker. Dit alles gaat normaal per dossier,…

Python Developer voor Integratie Dashboards

Geplaatst: 21 jun
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een Python developer voor het integreren van 3 of meer online dashboards tot 1 overzicht. Interesse? Reageer direct!
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht