Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Koppeling Realiseren tussen HostFact en MoneyBird

Opdracht ID: 47954

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 07-06-2021
Reacties: 5
Locatie: Enschede, Overijssel
Laatst gewijzigd: 08-06-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een freelancer die HostFact kan koppelen met MoneyBird. Wij willen graag een synchronisatie van HostFact naar MoneyBird waarbij we de volgende onderdelen willen doorzetten met 1 druk op de knop:
  • Debiteuren;
  • Crediteuren;
  • Inkoopfacturen;
  • Verkoopfacturen;
  • Producten;
  • Offertes;

Bovenstaande onderdelen dienen dus richting MoneyBird gesynchroniseerd te worden. Ook willen we graag de mogelijkheid dat wanneer een inkoopfactuur of verkoopfactuur betaald wordt, deze betaling ook geregistreerd wordt in HostFact.
Daarnaast willen we graag dat als een klant zijn gegevens wijzigt in HostFact, deze gegevens ook gewijzigd worden in MoneyBird. Het moet dus echt een synchronisatie worden en dit mag door middel van een druk op de knop.

Beide systemen werken met een uitgebreide API. We willen dit graag zelf kunnen hosten en het liefst een knop hebben in HostFact om zaken op te halen of door te zetten. Er zijn reeds koppelingen met Exact en Twinfield maar wij wensen dus een koppeling met MoneyBird. Het zou mooi zijn dat we handmatig ook zaken kunnen pushen wanneer er iets niet zou werken bijvoorbeeld.

Graag zien we serieuze reacties waarin ook richtprijzen kunnen worden genoemd. We willen graag direct weten of het binnen ons budget past en wat de mogelijkheden zijn.

Wij kijken uit naar jullie complete reacties!

Website bouwers die hebben gereageerd (5)

Norman
Norman
07-06-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Rida
Rida
07-06-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Evert
Evert
07-06-2021
5 referenties
Gemiddelde score
9.8
Egbert
Egbert
07-06-2021
1 referenties
Gemiddelde score
6
Folkert
Folkert
07-06-2021
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance website opdrachten

Duda website

Geplaatst: 18 jan
Beste freelancers, Ik zoek iemand die overweg kan met een Duda website liefst in combinatie met ervaring in Seo, Sea en social media marketing.

Shopify specialist

Geplaatst: 19 feb
Beste freelancers, Shopify specialist die onze webshop naar een hoger niveau kan brengen. Wij zijn tevreden over onze huidige webshop maar zouden graag met advies het een en ander willen aanpassen, luxere uitstraling, ons verhaal beter naar voren laten komen, veel gebruik maken van video beelden en eventueel wat design aanpassingen. Ik hoor het graag! Mvg Jim

Full stack webdeveloper voor social media platform

Geplaatst: 16 feb
Beste freelancers, Full stack webdeveloper voor social mediaplatform. Denk daarbij aan een platform met Chat en bel functie doormiddel van WebRTC, het posten van fotos, andere gebruikers volgen en nog meer. Uitgebreide document word gedeeld bij interesse. Zie bijlage voor alle benodigdheden.

Full-Stack Developer/Back-end Developer

Geplaatst: 24 jan
Beste freelancers, Full-Stack Developer/Back-end Developer voor een nieuwe internationale voertuigen marktplaats. Geen wordpress website maar een volledige ontwikkelaar de lay-out is er al we zoeken nu echt iemand om mee te starten en een mooie toekomst op te bouwen. Bij meer info neem gerust contact op Mvg kay

Ondersteuning bij webinar en (website) presentatie.

Geplaatst: 6 feb
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een website en webinar presentatie kan maken op het snij vlak van psychologie en management. Heb al veel uitgewerkte onderwerpen, maar wil het in een strakke en coherent geheel gieten mbv een professional. Budget ca € 2500

Webshop bouwen

Geplaatst: 8 feb
Beste freelancers, Graag een website met webshop en betaalfuncties, met een makkelijke, gebruiksvriendelijke 'achterkant' om makkelijk foto's etc te uploaden en prijzen aan te passen. Budget ~500euro

Website bouwen in Wix

Geplaatst: 30 jan
Hi! Wij zoeken iemand die in Wix een website voor ons wil bouwen. Het gaat om een informatieve website.  We willen graag samenzitten om de indeling en het ontwerp te bespreken en aanpassingen te doen. We hebben al een start gemaakt, maar zoeken iemand die het verder uitwerkt. Max. 500 euro. Groet, Eva & Sofia
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht