Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Kleine Aanpassingen aan EPS Bestanden

Geplaatst op:
6 november 2019 13:25
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Logo & Huisstijl Design
Opdracht ID:
41301
Status:
Match!
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 25 tot 40 p.u.
Locatie:
Rotterdam, Zuid-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar iemand die mij op korte termijn kan helpen met wat eenvoudige - hoofdzakelijk tekstuele - aanpassingen aan EPS bestanden. Het betreft de aanpassing van een onderregel op een logo in meerdere kleurstellingen, de aanpassing van tekst op een brief + visitekaart + bedanktkaart template (website URL + emailadres).

Als de samenwerking bevalt, ben ik op termijn ook nog op zoek naar iemand die me kan helpen met het maken van een eigen wordpress template in mijn huisstijl.

Heb je interesse, dan zie ik je reactie graag tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Jeroen Jeroen 06-11-2019
referentiesterren
4 referenties
Annemieke Annemieke 06-11-2019
referentiesterren
1 referentie
Renske Renske 06-11-2019
referentiesterren
3 referenties
Natascha Natascha 06-11-2019
referentiesterren
3 referenties
Erik Erik 06-11-2019
referentiesterren
7 referenties
Gino Gino 06-11-2019
referentiesterren
24 referenties
Jonathan Jonathan 06-11-2019
referentiesterren
3 referenties
Hessel Hessel 06-11-2019
Arlen Arlen 06-11-2019
Melissa Melissa 06-11-2019
referentiesterren
3 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Logo en Huisstijl voor Webshop Kidsdeco
Beste freelancers,    Voor onze nieuwe webshop in kinder decoratie hebben wij een logo design nodig. We zoeken iets waarbij gelijk duidelijk is om welke doelgroep het gaat. Ook zoeken wij naar een passend lettertype welke we in onze complete communicatie kunnen gebruiken. Daarnaast willen we een mooi kleurenpalet hebben dat we kunnen toepassen…
3 jun
Logo voor Leverancier Beauty Salons
Beste freelancers,    Wij zijn met spoed op zoek naar een grafisch vormgever die voor ons bedrijf een logo kan ontwerpen. Ons bedrijf is een allround leverancier voor de betere beauty salons van Nederland. Wij hebben al een naam en weten ook wat voor type logo wij willen.    Ben je geïnteresseerd? We zien je offerte graag tegemoet.
2 jun
Aanpassen en Opfrissen Bestaande Huisstijl
Beste freelancers,    Als onderneming (in VVE- en vastgoedbeheer) bestaan we in november 6 jaar, we hebben na een eerste aanzet (jaar) een huisstijl laten ontwikkelen. Deze huisstijl hebben we tot nu toe altijd in bezig en beheer  gehouden. Nu hebben we een nieuwe pay-off bij ons logo (we willen ons breder in de markt positioneren).…
2 jun
Huisstijl Ontwerpen voor Fotografe
Beste freelancers,    Ik wil graag een huisstijl ontworpen hebben voor een logo, visitekaartjes en briefpapier. Het logo moet geschikt zijn voor drukwerk.     Over mij  n 2007 ben ik begonnen met het fotograferen van huwelijken, kinderen & gezinnen. De sfeer, de liefde en de mooie momenten raken mij iedere keer…
28 mei
Oud Logo Digitaal Natekenen
Beste freelancers,    Ik zoek een digitaal tekenaar die een oud logo digitaal na kan tekenen zodat ik het kan gebruiken voor drukwerk. Het gaat om een man in klederdracht die een mand over zijn schouder draagt.    Ik zie jullie reacties graag tegemoet.
25 mei
Logo voor Arbeidsbemiddeling van Vluchtelingen
Beste freelancers,    Ik zoek een logo ontwerper voor mijn onderneming in de arbeidsbemiddeling van vluchtelingen. Ik ben specifiek op zoek naar iemand die mijn visie creatief kan neerzetten op papier. Ik ben op zoek naar iemand die dit zsm kan oppakken.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
22 mei
Look and Feel van Online Psycholoog Verbeteren
Beste freelancers,    Ik ben bezig om als psycholoog online te gaan en online programma’s aan te bieden om  zo veel meer mensen te kunnen bereiken en te helpen. Dit betekent dat ik veel te bieden heb aan mijn klanten als het gaat over gratis weggevers (e-books) maar ook Modules met uitleg en werkboeken, video's met content…
22 mei