Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Overige Services >
  3. Juridisch
Specificaties
Status
Gesloten
Geplaatst op
24 september 2021 14:45

Budget
€ 40 tot 60 p.u.
Locatie
Rijswijk, Zuid-Holland
Betaalwijze
Per uur

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
48955

Jurist Gezocht voor Advies over een Juridisch Platform

40 tot 60 p.u. Rijswijk, Zuid-Holland (5) reacties
Status
Gesloten
Geplaatst op
24 september 2021 14:45
Categorie
Overige Services
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Plaats een opdracht
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Reageer op de opdracht

Freelance jurist of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Voor een nieuw en zeer leuk project heb ik advies nodig van een jurist of advocaat om ervoor te zorgen dat wij zelf volgens de wet handelen. Waar wij bezoekers op zouden moeten wijzen et cetera. Het betreft namelijk een online portaal waarbij bezoekers kunnen bellen voor juridisch advies.

Indien het een lucratieve en fijne samenwerking is, dan kunnen ook de algemene voorwaarden (2 verschillende) en verschillende informatiebrochures worden geschreven.

Note: er is geen sprake van echte spoed, maar het liefst rond ik het project zo spoedig mogelijk af.

Ik zie jullie reacties graag tegemoet.
Stuur deze opdracht door:

Freelance juristen die hebben gereageerd (5)

Arjen
24-09-2021
Mars
24-09-2021
Lisa
24-09-2021
Miranda
27-09-2021
Wanda
27-09-2021
Specificaties
Status
Gesloten
Geplaatst op
24 september 2021 14:45

Budget
€ 40 tot 60 p.u.
Locatie
Rijswijk, Zuid-Holland
Betaalwijze
Per uur

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
48955

ZZP jurist opdrachten

Hulp bij Vergunning Kansspelen op Afstand Aanvragen
Beste freelancers,    Ik zoek iemand me kunnen helpen om de vergunning kansspelen op afstand te krijgen bij kansspelautoriteit.    - Graag met relevant ervaring  - Kennen de kansspel wet van andere EU landen    Kun je mij hiermee verder helpen? Dan zie ik graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.
10 sep
Freelance Jurist Gespecialiseerd in Handelsnaamrecht Gezocht
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een jurist gespecialiseerd in handelsnaamrecht. Wij hebben een handelsnaam die erg lijkt op die van onze concurrent. Graag willen we advies of de handelsnaam in de toekomst voor problemen kan gaan zorgen.    Wie kan ons verder helpen? We zien graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.
5 aug
Freelancer Gezocht voor Herschrijven Juridische Tekst
Beste freelancers,    Wij zijn dé online winkel voor sfeervolle posters en schilderijen. Wij zijn op zoek naar iemand met juridische kennis die onze algemene voorwaarden kan herschrijven. De inhoud is goed maar het moet in eigen woorden gezet worden. De structuur en woordgebruik moet herzien worden zonder dat de juridische voorwaarden…
4 aug
Jurist op Gebied van Algemene Voorwaarden en Koopcontracten
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een jurist die mijn algemene voorwaarden op onze webshop kan na checken of alles wel in orde is. B2B webshop, ook heb ik een extra algemene voorwaarde nodig voor onze nieuwe shop.    Ook zoek ik hulp bij het opstellen van een geldig en goed koop contract. Hoef niet pagina lang te zijn, het…
2 aug
Ondersteuning van Jurist Gezocht voor Schade Verhalen
Beste freelancers,    We zijn een digitaal marketing bureau en wij hebben recent een social media campagne opgezet voor een extern project. Deze campagne liep in eerste instantie goed en naar verloop van tijd kopieerde wij de advertenties en publiceerde deze. Vervolgens gooide Facebook het account eruit en blokkeerde hij het account. Nu geeft…
16 jul
Juridisch Adviseur voor Naam en Merkrechten Gezocht
Beste freelancers,    Voor ons nieuwe bedrijf, product, app en naam zoeken we iemand die ons kan adviseren in de juiste juridische bescherming t.o.v. eventuele concurrentie om te voorkomen dat we daar wellicht veel geld op de verkeerde manier aan uit gaan geven.    Wie kan ons adviseren? We zien je reactie graag tegemoet.
7 jul
Toon meer