Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Arjen

Arjen van Baren

Van Baren Legal Advice

|
Locatie: Londen
|
Actief sinds: 06-01-2017
|
Uurtarief: € 0
|
Profiel bekeken: 235 keer
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Van Baren Legal Advice

Profiel

Ik ben een gedreven zelfstandig werkende jurist. Heldere, snelle en persoonlijke communicatie met mijn klanten vind ik belangrijk. Voor professioneel juridisch advies tegen betaalbare tarieven en zonder poespas bent u van harte welkom. Met name zelfstandige professionals, (kleine) bedrijven en start-ups vormen mijn klantenkring. Mijn specialisatie is het intellectuele eigendomsrecht, met name auteursrecht, merkenrecht en modellenrecht. Ook schrijf ik contracten voor allerlei situaties, zoals geheimhoudingsovereenkomsten, samenwerkingsovereenkomsten, service level agreements, disclaimers, privacy policies en algemene voorwaarden.

Voor zaken die buiten mijn expertisegebied vallen of waarbij een advocaat nodig is, werk ik samen met een in Amsterdam gevestigd klein advocatenkantoor en soms ook met juristen in mijn netwerk.

Ik heb gestudeerd in zowel Nederland (Rijksuniversiteit Groningen) als Engeland (King's College London). Ik beheers naast mijn moedertaal Nederlands ook het Engels op een professioneel academisch niveau (Pearson Vue Academic English certificate). Omdat ik thuis ben in beide rechtssystemen, kan ik zowel Nederlandse als Engelse klanten bedienen. Voor Nederlandse klanten die bijvoorbeeld willen uitbreiden naar Engeland, of daarmee zaken doen, is het een voordeel dat ik het recht van beide landen beheers en Nederlands spreek.

Referenties vindt u op mijn LinkedIn profiel.

Voor meer informatie kunt u op mijn website terecht. Voor vragen of een offerte kunt u altijd vrijblijvend contact met mij opnemen.

Portfolio

ARJEN2.jpg

Jurist gespecialiseerd in contracten en IE

Ik ben een gedreven zelfstandig werkende jurist. Heldere en persoonlijke communicatie met mijn klanten vind ik belangrijk. Voor professioneel juridisch advies tegen betaalbare tarieven en zonder poespas bent u van harte welkom. Met name zelfstandige professionals, kleinere bedrijven en start-ups vormen mijn klantenkring. Mijn specialisatie is het intellectuele eigendomsrecht, met name auteursrecht, merkenrecht en modellenrecht. Ook schrijf ik contracten voor allerlei situaties. Ook disclaimers, privacy-policies en algemene voorwaarden vallen daaronder.

Referenties

Datum:
06-09-2017
Van:
Jasper Verhaag
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren

Uitgevoerde opdrachten

Vertaling Juridische Tekst (NE-EN, 3500 Woorden)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar iemand voor de vertaling van de algemene voorwaarden inclusief Service Level Agreement horend bij onze creditmanagement software.    Het gaat om de vertaling van Nederlands naar Engels, 3500 woorden.    Graag zo snel mogelijk afgerond.    Wij horen het graag.
Noordwijk 21 aug
Jurist met Expertise op het Gebied van Auteursrechten
Beste freelancers,    Voor een nieuw platform ben ik op zoek naar een jurist met veel kennis en ervaring op het gebied van auteursrecht. Het platform verkoopt het werk van talentvolle internationale fotografen op fine art prints via een webshop.    Er dienen verschillende elementen te worden ingevuld Een contract…
23 jun

Vraag Arjen direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden