Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

IT / AWS Architect Gezocht

Opdracht ID: 33468

Budget: € 30 tot € 40 p.u.
Geplaatst: 28-02-2018
Reacties: 2
Locatie: Rotterdam, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 02-03-2018
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Best freelancers,

Ik zoek een IT architect (AWS architect) met uitstekende ervaring met database en server infrastructuren voor de volgende opdracht:

Voor een webapplicatie (Java, Spring) wordt binnenkort de backend afgerond en moeten de webserver en de relationele database (SQL) worden gekoppeld. Voor de koppeling met de database wordt gebruik gemaakt van Hibernate.

Ik ben op zoek naar een freelancer die kan adviseren over de mogelijkheden (computerkracht, netwerk functionaliteit, database opslag, schaalbaarheid) en tevens de inrichting (samen met ons) verzorgt. Het gaat hier om een startup waarbij advies en eerste inrichting dus prioriteit hebben met mogelijk uitbreiding naar onderhoud.

Het advies zal moeten bestaan uit een uitgebreide toelichting waarom een bepaalde inrichting, de verschillende grote spelers (Amazon Web Services vs Microsoft Azure) of bij ons onbekende kleine spelers, etc. het beste is.

We zoeken iemand die op korte termijn kan schakelen, het interessant vind om veel te vertellen over infrastructuren en in de toekomst voor een paar uur per week betrokken te blijven (uitbreiding, onderhoud etc.).

Van freelancers die zichzelf herkennen in bovenstaand profiel, zien we graag een up-to-date CV of een verwijzing naar de LinkedIn, een korte motivatie, het gewenste tarief.

 

Website bouwers die hebben gereageerd (2)

Danny
Danny
28-02-2018
10 referenties
Gemiddelde score
7.8
Wesley
Wesley
28-02-2018
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance website opdrachten

SEO optimalisatie

Geplaatst: 21 mei
Seo lokaal taxibedrijf budget €500

Verbeteren van Zendesk implementatie en efficientie.

Geplaatst: 21 mei
Beste freelancers, Wij zijn een internationaal opererende marktplaats in de reisindustrie, met HQ in Amsterdam. Wij zoeken iemand met ervaring met inrichting en support van ons Zendesk klantenservice omgeving, voor teams in Argentinie en Bangkok. (Suite professional) We zien graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

EA MT5 onwikkelaar

Geplaatst: 21 mei
Op zoek naar een EA MQL 5 ( metatrader 5 ) ontwikkelaar, prijs is nader overeen te komen.

Specialist in e-learning game

Geplaatst: 21 mei
Beste ZZP-er, Mijn collega en ik willen graag een fysieke jaaropleiding omzetten in een virtuele e-learning beleving/'game' met de volgende elementen erin: - Een e-learning beleving/game met 8x een uur of 16x een half uur spel (even kijken wat handiger is). - Deelnemers kunnen in energie met ons/elkaar verbinden en krijgen verschillende ervaringen/belevingen (dmv opdrachten). - Een energiek/lichte…

MQL5 Metatrader 5 software programmeur

Geplaatst: 17 mei
Beste, Voor mijn handelssysteem zoek ik een software programmeur voor het trading platform Metatrader 5 ( MQL5 ) Het gaat om het programmeren van automatische handel op het bovengenoemde platform. Het ontwikkelen gaat in overleg met mij en het heeft geen haast. Ook de prijs is nog nader overeen te komen. Het werk hoeft niet op locatie uitgevoerd te worden, het overleg kunnen we online doen via Zoom…

Part-time (front-end) WordPress-developer

Geplaatst: 15 mei
Beste freelancers, Per direct zijn wij op zoek naar een part-time (front-end) WordPress-developer. Jij zorgt ervoor dat de website soepel en snel blijft draaien en dat we de volgende stappen kunnen nemen. Daarnaast voeg je waar nodig functionaliteiten toe om de site nog beter te maken. Waar zijn we naar op zoek De ideale kandidaat is een meerderjarige student die ervaring heeft met het onderhouden…

Online platform bouwen

Geplaatst: 3 mei
Beste freelancers, Ik zoek iemand voor het bouwen van een Online platform. Een plek waar Nederlandse huishoudens een taak, vraag om oppas of bijvoorbeeld schoonmaak klus kunnen plaatsen.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht