Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Prosix B.V.

Adresgegevens

Papendorpseweg 97
3528 BJ Utrecht

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Wij ontwerpen en ontwikkelen websites en mobiele applicaties in Utrecht, Papendorp. Voor de starter en multinational, wij ontzorgen waar u dat nodig heeft tegen aantrekkelijke prijs met behoud van hoogwaardige dienst verlening. Van functioneel en technisch ontwerp tot aan drukwerk en uw nieuws brief.

Missie:
Onze missie is het verbeteren van de online identiteit van een organisatie, het verbeteren van gebruikerservaringen en het toegankelijker maken van online faciliteiten.

Dat doen wij door kritisch te kijken naar de haalbaarheid van een te realiseren project. Hierbij kijken wij detaillistisch waar de doelgroep behoefte aan heeft en wat voor meerwaarde het product heeft voor de eindgebruiker.

Visie:
In een wereld waarin we de waarde van onze kennis bundelen en steeds meer samen gaan werken geloven wij dat de online identiteit van een organisatie altijd beter kan. Door het delen van waardevolle kennis weten wij dat onze klanten alleen het beste van het beste verwachten. Het in de praktijk brengen van een idee kan alleen tot stand komen wanneer we met elkaar delen en daarmee vermenigvuldigen.

Portfolio

contacted-1s.jpg

Nieuwe website/branding

Voor Contacted realiseren wij IT consultancy en ontwerpen wij de volledige website op basis van een custom design in WordPress. Daarbij zijn wij in voorbereiding voor het maken van een functioneel en technisch ontwerp voor de ontwikkeling van de helpdesk applicatie.
mockup1.jpg

Nieuwe website/branding/teksten

Prosix kreeg de opdracht om de huidige website te wijzigen. Uiteindelijk bracht deze opdracht een totale make over met zich mee. Wij maakte voor UniProfs de volledige website op basis van WordPress. De website is uitgebreid met verschillende nieuwe mediabestanden en nieuwe pakkende teksten.
hvr.jpg

Webapplicatie

Voor de Hogeschool van Rotterdam hebben wij een custom applicatie ontwikkelt, welke gebruikt wordt door leraren en leerlingen. Voorheen was er een offline applicatie gebruikt, maar vanwege de hedendaagse digitalisering moest deze worden vervangen voor een geavanceerder model die tevens ook digitaal gebruikt kan worden.

Vraag Wesley direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden