Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Interieurfotograaf voor Website en Brochure

Geplaatst op:
5 september 2017 10:25
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Fotografie
Opdracht ID:
30844
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 500 tot € 5000
Locatie:
Verschillende locaties door Nederland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Achtergrond
Onze website wordt uitgebreid met een pagina genaamd ‘projecten’. Op deze pagina komen projecten te staan waar ons product in de badkamer is geplaatst. Denk hierbij aan hotels, vakantieparken, en B&B’s. Het doel is om de potentiële klant te verleiden om onze douche uit te proberen en zo tot aanschaf over te gaan.

Daarnaast zullen de foto’s gebruikt worden in printuitingen.

Doelgroep
De foto’s moeten aantrekkelijk worden bevonden door potentiële klanten. Potentiële klanten zijn mensen die hun badkamer gaan renoveren (inbouw- & opbouwmodel) of mensen die geïnteresseerd zijn vanwege de gezondheidsvoordelen van het apparaat (opbouwmodel). De foto’s hebben dus een tweeledige functie: 1) het weergeven van locaties waar men het product kan uitproberen, en 2) interieurinspiratie voor de badkamer

Boodschap
De kernboodschap is dat mensen eerst kunnen uitproberen voordat ze het product aanschaffen. Doordat het voor de potentiële klant buiten de deur is kunnen zij er een ontspannen weekendje weg van maken. Dit is in lijn met de feeling – ‘Zet jezelf in het zonnetje’, ‘Bring sunshine into your life’ en ‘Create your own sunshine’.

Locatie
De locaties zullen door heel Nederland zijn. De lijst met locaties wordt later gedeeld.

Stijl van de foto’s
De feeling moet ook overkomen op de projectenpagina. De fotografie op deze pagina voldoet daarbij aan de volgende kenmerken:
• Kwaliteit
• Geschoten door één fotograaf in dezelfde stijl
• Lichte kleuren/zonnig gevoel

Gewenste formaat
Een combinatie van liggende en staande foto’s met de verschillende functies.

Gebruikslicentie
Vrij gebruik voor website, brochure et cetera.

Tarieven
Voor dit project spreken wij graag een tarief af per dagdeel in verband met de aard van het project.

Type fotograaf
Voor de fotografie van de badkamers zoeken wij een fotograaf gespecialiseerd in interieur- en badkamerfotografie.

Bij interesse vanuit beide partijen nodigen we je graag uit om een portfolio op te sturen en nodigen we je uit op kantoor om de betreffende producten te tonen.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Giuseppe Giuseppe 05-09-2017
referentiesterren
1 referentie
Mario Mario 05-09-2017
Andre Andre 05-09-2017
referentiesterren
5 referenties
Judith Judith 05-09-2017
EIKO EIKO 05-09-2017
referentiesterren
1 referentie
Anahi Anahi 05-09-2017
referentiesterren
1 referentie
Wilma Wilma 05-09-2017
Murk Murk 05-09-2017
referentiesterren
14 referenties
Tim Tim 05-09-2017
Stef Stef 05-09-2017
referentiesterren
1 referentie

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Fotograaf gezocht voor Groepsfoto's (Rotterdam)
Beste freelancers,    Een politieke Partij in Rotterdam zoekt een fotograaf voor het maken van sfeervolle groepsfoto's.    Wij willen dit op 2 december uitvoeren op diverse locaties in Rotterdam.  De verwachte tijdsinschatting is van 10.00 uur 's-ochtends tot ongeveer 15.00 uur.    Wie kan ons helpen?
16 nov
Fotograaf voor Kraamfeest (17 December, Amsterdam)
Beste freelancers,    Voor een (kraam)feest op 17 december zoek ik een fotograaf. Het gaat om 3 uurtjes (15.30u-18.30u). We willen graag leuke foto's als herinnering zonder zelf de foto's te hoeven maken.    Budget € 30 - € 50 per uur.  Foto's per mail of usb aanleveren.  Locatie: Amsterdam.
14 nov
Fotoboek Laten Maken van Trouwdag
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een fotoboek van onze trouwdag kan maken. Wij hebben alle foto's digitaal, maar komen er maar niet toe om hier een mooi fotoboek van te maken.    Graag een reactie bij interesse.
13 nov
Fotografie Binnen- en Buitenzijde Pand
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een fotograaf voor de buitenzijde (1 a 2 foto's) van ons pand in Den Bosch alsmede een fotoserie van de binnenzijde. Het pand bestaat uit 3-4 ruimtes die in beeld moeten worden gebracht.    Bij interesse hoor ik het graag.
8 nov
Fotografie van Huwelijk in Lisse (April 2018)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een spontane, gezellige & creatieve fotograaf voor een Bruiloft.    Onze bruiloft vindt plaats in een Kasteel in Lisse in April 2018. We houden er niet van om te poseren.    Wie wil ons helpen?
8 nov
Sfeer Portretfotograaf Gezocht
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een sfeer portretfotograaf voor het maken van foto's van mezelf voor zakelijk gebruik (social media, website ed.)    Sfeer portret liefst zowel buiten als buitens huis.    Omgeving Arnhem.    Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.
6 nov
Fotoshoot Zwangerschap, Baby en kind
Beste freelancers,    Voor onze eerste zoon hebben wij een fotoshoot gedaan van de zwangerschap en daarna een shoot met hem als baby. Nu is mijn vrouw weer zwanger (14 weken) en zouden we graag hetzelfde willen.    Een gave stoere shoot met z'n 3'en. Maar ook wat foto's van mijn vrouw alleen en ook onze zoon alleen. …
28 okt