Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Interieurfotograaf voor Website en Brochure

Geplaatst op:
5 september 2017 10:25
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Fotografie
Opdracht ID:
30844
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 500 tot € 5000
Locatie:
Verschillende locaties door Nederland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Achtergrond
Onze website wordt uitgebreid met een pagina genaamd ‘projecten’. Op deze pagina komen projecten te staan waar ons product in de badkamer is geplaatst. Denk hierbij aan hotels, vakantieparken, en B&B’s. Het doel is om de potentiële klant te verleiden om onze douche uit te proberen en zo tot aanschaf over te gaan.

Daarnaast zullen de foto’s gebruikt worden in printuitingen.

Doelgroep
De foto’s moeten aantrekkelijk worden bevonden door potentiële klanten. Potentiële klanten zijn mensen die hun badkamer gaan renoveren (inbouw- & opbouwmodel) of mensen die geïnteresseerd zijn vanwege de gezondheidsvoordelen van het apparaat (opbouwmodel). De foto’s hebben dus een tweeledige functie: 1) het weergeven van locaties waar men het product kan uitproberen, en 2) interieurinspiratie voor de badkamer

Boodschap
De kernboodschap is dat mensen eerst kunnen uitproberen voordat ze het product aanschaffen. Doordat het voor de potentiële klant buiten de deur is kunnen zij er een ontspannen weekendje weg van maken. Dit is in lijn met de feeling – ‘Zet jezelf in het zonnetje’, ‘Bring sunshine into your life’ en ‘Create your own sunshine’.

Locatie
De locaties zullen door heel Nederland zijn. De lijst met locaties wordt later gedeeld.

Stijl van de foto’s
De feeling moet ook overkomen op de projectenpagina. De fotografie op deze pagina voldoet daarbij aan de volgende kenmerken:
• Kwaliteit
• Geschoten door één fotograaf in dezelfde stijl
• Lichte kleuren/zonnig gevoel

Gewenste formaat
Een combinatie van liggende en staande foto’s met de verschillende functies.

Gebruikslicentie
Vrij gebruik voor website, brochure et cetera.

Tarieven
Voor dit project spreken wij graag een tarief af per dagdeel in verband met de aard van het project.

Type fotograaf
Voor de fotografie van de badkamers zoeken wij een fotograaf gespecialiseerd in interieur- en badkamerfotografie.

Bij interesse vanuit beide partijen nodigen we je graag uit om een portfolio op te sturen en nodigen we je uit op kantoor om de betreffende producten te tonen.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Giuseppe Giuseppe 05-09-2017
referentiesterren
1 referentie
Mario Mario 05-09-2017
Andre Andre 05-09-2017
referentiesterren
5 referenties
Judith Judith 05-09-2017
EIKO EIKO 05-09-2017
referentiesterren
1 referentie
Anahi Anahi 05-09-2017
referentiesterren
1 referentie
Wilma Wilma 05-09-2017
Murk Murk 05-09-2017
referentiesterren
14 referenties
Tim Tim 05-09-2017
Stef Stef 05-09-2017
referentiesterren
1 referentie

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Fashion Fotograaf Gezocht (Jurkjes Label)
Beste freelancers,    Op korte termijn zoeken wij een fotograaf die in zijn/haar studio een reeks foto's kan maken voor een nieuw kleding ( jurkjes) label.    Sfeer; sprankelend, warm, vrolijk. Hij/zij moet ook foto's kunnen bewerken, denk aan achtergrond wijzigen. Omgeving/locatie midden Nederland en randstad.   …
06:25
Creatieve Professionele Fotograaf (28 September in Wassenaar...
Beste freelancers,    Wij zijn voor onze nieuwe Healthbox editie op zoek naar een creatieve professionele fotograaf.    De nieuwe editie is samengesteld door een bekende health expert. Wij hebben de fotoshoot ingepland zoals hieronder:    Datum: 28 september aanstaande  Locatie: Wassenaar  Tijd: aanvang 14:00…
21 sep
Fotograaf en Videomaker voor Evenement Bussum
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een fotograaf en videomaker voor een evenement op 30 september in Bussum. Tijden en prijs in overleg.    Bij intresse hoor ik het graag.
21 sep
Fotograaf voor Zakelijke Portretfoto Gezocht
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een fotograaf die op korte termijn van twee personen een zakelijke portretfoto kan maken.    Wie wil mij helpen?
20 sep
Videograaf en Fotograaf Gezocht voor Bruidspaar (Purmerend)
Beste freelancers,    Wij gaan trouwen op 28 September 2018 in Purmerend en nu zoeken wij een fotograaf en een videograaf.    Wij vinden het belangrijk dat de ceremonie goed wordt gefilmd. Graag zouden wij dit willen vanaf 12.00 uur tot 21.00 uur. Zodat er ook wat van het avondfeest wordt gefilmd en gefotografeerd. Ons budget is…
19 sep
Fotograaf voor Bruiloft in Eindhoven (1-09-2018)
Beste freelancers,    Voor onze bruiloft op 1 sept 2018 in Eindhoven zijn wij op zoek naar een fotograaf die van 12 tot 17 uur foto's wil maken. Het gaat om de shoot + het vastleggen van het ophaalmoment, de ceremonie en het aansnijden van de bruidstaart.    Ben je geïnteresseerd dan horen wij het graag.
14 sep
Productfotograaf voor Webshop Gezocht (Amsterdam)
Bste freelancers,    Ik ben op zoek naar een productfotograaf die voor onze webshops o.a. helmen en sloten kan fotograferen.    Op dit moment dienen er 3 helmen en 1 slot gefotografeerd te worden waarvan ik 4 beelden nodig heb.    Uiteindelijk ben ik op zoek naar een lange termijn samenwerking.  Ik zie je reactie…
14 sep