Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Integreren/Herstructureren van Bestaande Websites

Geplaatst op:
14 mei 2019 09:05
Categorie:
Websites & Applicaties
Subcategorie:
Overige Websites & Applicaties
Opdracht ID:
39151
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 200 tot € 1000
Locatie:
Eindhoven/thuiswerken, Limburg

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste Freelancers,

We zijn op zoek naar een web ontwikkelaar die de inhoud van twee verschillende websites (één Wordpress, één Tiki Wiki, voornamelijk informatie & downloads verdeeld over ongeveer 30 pagina's) kan combineren en herstructureren tot één gemeenschappelijke website in Tiki WIki. Een ontwerp (structuur & uiterlijk) van de gewenste website is binnenkort beschikbaar, maar eigen ideeën en voorstellen zijn van harte welkom.

De locatie van de webserver en projectteam is Eindhoven maar het werk kan grotendeels op afstand worden uitgevoerd. Bekendheid met css en enige ervaring met een of meerdere CMS is vereist, bekendheid met Tiki Wiki en/of Wordpress is een pré maar niet vereist, er is ruimte binnen dit project om de vereiste basisfuncties te leren gebruiken.

We horen graag wanneer u voor dit project beschikbaar bent en voor welk bedrag en onder welke condities u deze opdracht kunt afronden!
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Jeroen Jeroen 14-05-2019
referentiesterren
2 referenties
Ismaël Ismaël 14-05-2019
referentiesterren
2 referenties
Manolito Manolito 14-05-2019
referentiesterren
3 referenties
Frank Frank 14-05-2019
referentiesterren
1 referentie
Niels Niels 14-05-2019
danny danny 14-05-2019
referentiesterren
7 referenties
Tom Tom 14-05-2019
Bjorn Bjorn 14-05-2019
referentiesterren
2 referenties
Marielle Marielle 14-05-2019
referentiesterren
1 referentie
Joep Joep 14-05-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

SFDC Implementatie
Beste freelancer,    Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen Salesforce in te richten en te gaan gebruiken.    Wij zien graag een reactie tegemoet.
24 mei
Omzetten Website naar Andere Url
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het overzetten van de website naar een nieuwe domeinnaam.    (Oude alleen voor korte tijd laten omleiden en nieuwe website in benoemen)    Ik zie graag een reactie tegemoet.
22 mei
Bookingsysteem voor Kinder Dagverblijf / Logeren
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelance programmeur voor het maken van een online bookingsysteem voor het kinderdagverblijf (Logeren).    Wij hebben een Patiënten portal voor een kinderbegeleidingscentrum. Ouders kunnen hun kind aanmelden en uit de beschikbare datums kiezen. Zoiets als een hotel / B&B…
16 mei
Specialist Outlook, WordPress en Mailchimp (Spoed)
Beste freelancers,    Wij zoeken met spoed iemand die kennis en ervaring heeft met Outlook, WordPress en Mailchimp voor tijdelijke ondersteuning en het op orde houden van onze websites.    Omgeving: Gouda.    Wij zien graag een reactie tegemoet.
14 mei
Programmeur voor Web Parsing/Extract (Python)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een programmeur die goed met Python kan werken.    Hieronder vindt u een beschrijving in het Engels van de werkzaamheden die dienen gedaan te worden.     Certain tables need to be extracted from publicly downloadeable files. A parsing software should extract this data One…
10 mei
Applicatie voor Offertes Gekoppeld aan Wordpress Site
Beste freelancers,    Ik heb een bedrijf dat gespecialiseerd is in het polijsten en glascoaten van auto’s. Hiervoor hebben wij een mooie wordpress website met contactformulier.    Nu ben ik op zoek naar een (offerte) programma dat mij kan helpen om mijn offertes georganiseerder en gestructureerd te laten verlopen. …
8 mei