Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Creatief Schrijven
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Inspirerend E-book Schrijven

Opdracht ID: 53736

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 5 sep
Reacties: 5
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 12 sep
Status: Gepauzeerd
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste,

We zijn op zoek naar een getalenteerde ghostwriter om een inspirerend e-book te schrijven dat zich richt op persoonlijke groei, empowerment en holistisch welzijn.

Dit e-book is bedoeld voor individuen die hun zelfvertrouwen willen vergroten, zelftwijfel willen overwinnen en streven naar een holistische benadering van welzijn.

Het e-book moet informatief en boeiend zijn, met praktische inzichten en tips voor persoonlijke groei, empowerment en zich los te koppelen van gelimiteerde overtuigingen.

De schrijfstijl moet motiverend en inspirerend zijn om lezers aan te moedigen hun groeireis te starten.


De schrijver moet in staat zijn om onderzoek te doen om de inhoud nauwkeurig en up-to-date te houden.

Freelance schrijvers die hebben gereageerd (5)

Anne
Anne
05-09-2023
8 referenties
Gemiddelde score
9.9
Bastiaan
Bastiaan
05-09-2023
4 referenties
Gemiddelde score
9.9
Yentl
Yentl
06-09-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10
Noel
Noel
07-09-2023
7 referenties
Gemiddelde score
10
Mirjam
Mirjam
12-09-2023
3 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance creatief schrijven opdrachten

Autobiografie

Geplaatst: 24 sep
Beste freelancers, Ik wil heel graag een autobiografie schrijven. Ik heb nogal een bewogen leven achter de rug. Ik zoek iemand die me bij de hand wil nemen. Het schrijfproces in stukjes hakt en met wie ik het kan hebben over in welke persoon ik het schrijf. En op wat voor manier. Iemand die me helpt om het behapbaar te krijgen en die me stimuleert. Ik ben vaker al alleen begonnen maar ik kom maar…

Speech van een 60 jarige

Geplaatst: 22 aug
Hoi, Ik ben 60 jaar. geef een feest voor iets meer dan 100 man. Heb een speech geschreven. Wil deze laten finetunen en er mag meer humor in. Kan jij mij daarbij helpen?

Creatieve tekstschrijver

Geplaatst: 12 sep
Beste freelancers, Wij zijn opzoek naar een enthousiaste tekstschrijver. We hebben enorm veel opdrachten klaar liggen die jij zelf flexibel mag indelen. We betalen je 2.5 euro cent per woord. De onderwerpen zijn uiteenlopend van teksten over beroemdheden tot over het klussen aan je huis, specifieke producten en meer. Heb jij interesse? Stuur dan een PB voor een proefopdracht.

Wie wilt mij helpen schrijven voor een boek?

Geplaatst: 24 sep
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar iemand die het verhaal van mij duidelijk kan vast leggen op papier. ik heb zelf al wel een paar briefjes maar ik zou het graag wat duidelijker en lekkerder lees baar willen hebben. Ik zou mijn verhaal graag aan de wereld willen vertellen. Dat verhaal wil ik uit eindelijk uit geven in een boek.

Non fictie boek

Geplaatst: 22 sep
Beste freelancers, Ik wil een non fictie boek laten schrijven van pakweg 300 woorden. Over actualiteiten in de politiek en mensen in het publieke spectrum.

Biografie over mijn moeder

Geplaatst: 18 sep
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mij wilt helpen met een biografie te schrijven. Een biografie over mijn overleden moeder, mijn moeder verdient een platform. Waarom, omdat haar verhaal uniek is en dat het een inspiratie voor anderen mensen kan zijn want dat was ze.

Freelance redacteur/ schrijfcoach voor non-fictie

Geplaatst: 13 sep
Ik ben aan het schrijven over wat ik heb meegemaakt in een periode van 5 jaar: borstkanker, mijn man ontmoet, reizen, man ziek, getrouwd, man overleden, daarna zijn kindje gekregen; een dochtertje die als twee druppels op hem lijkt. Het verhaal bevat romantiek, verdriet, humor en hoop. Ik meen dat er voor elke lezer wel iets herkenbaars in zit. Ik zou heel erg graag hulp hebben bij het schrijven;…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht