Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Creatief Schrijven
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Inspirerend E-book Schrijven

Opdracht ID: 53736

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 05-09-2023
Reacties: 5
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 12-09-2023
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste,

We zijn op zoek naar een getalenteerde ghostwriter om een inspirerend e-book te schrijven dat zich richt op persoonlijke groei, empowerment en holistisch welzijn.

Dit e-book is bedoeld voor individuen die hun zelfvertrouwen willen vergroten, zelftwijfel willen overwinnen en streven naar een holistische benadering van welzijn.

Het e-book moet informatief en boeiend zijn, met praktische inzichten en tips voor persoonlijke groei, empowerment en zich los te koppelen van gelimiteerde overtuigingen.

De schrijfstijl moet motiverend en inspirerend zijn om lezers aan te moedigen hun groeireis te starten.


De schrijver moet in staat zijn om onderzoek te doen om de inhoud nauwkeurig en up-to-date te houden.

Freelance schrijvers die hebben gereageerd (5)

Anne
Anne
05-09-2023
8 referenties
Gemiddelde score
9.9
Bastiaan
Bastiaan
05-09-2023
4 referenties
Gemiddelde score
9.9
Yentl
Yentl
06-09-2023
2 referenties
Gemiddelde score
10
Noel
Noel
07-09-2023
8 referenties
Gemiddelde score
9.8
Mirjam
Mirjam
12-09-2023
3 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance creatief schrijven opdrachten

Begeleidingsplan Social Work MBO 4

Geplaatst: 07:05
Beste freelancers, Ik moet voor mijn opleiding Social Work MBO-4 een begeleidingsplan schrijven maar ik heb geen idee waar ik moet starten. Er zijn criteria voor die ik toe zal sturen. Ik zoek dus iemand die deze voor mij kan maken. Tarief is bespreekbaar.

Creatieve en grappige schrijver actief in krachttraining

Geplaatst: 21 mei
Wij zijn op zoek naar een tekstschrijver die zelf actief bezig is met een vorm van krachttraining. Binnen het content cluster waar het om gaat zal er vooral geschreven worden over (verstelbare) dumbbells. Het gaat om out-of-the-box artikelen met een creatieve inslag. Reageer vooral wanneer je met taal kunt spelen en graag een knipoog/grap in je teksten verwerkt.

Formulering van een nieuw boek (spannende roman)

Geplaatst: 14 mei
Hallo iedereen, Mijn naam is Laura, en ik ben bijna klaar met het schrijven van een boek. Enige tijd geleden had ik me aangemeld bij de hoofdkraan, maar toen besefte ik dat het nog te vroeg was—mijn boek was nog lang niet af. Dat is nu bijna wel het geval. Ik heb destijds kort contact gehad met iemand die een goede indruk achterliet, maar ik sta ook open voor andere mogelijkheden, en nodig die…

Storytelling een liefdesverhaal

Geplaatst: 6 mei
Beste, Bij mijn werk als ceremoniespreker zoek ik een schrijver die op een storytelling-wijze een liefdesverhaal kan schrijven a.d.h.v. aangeleverde informatie

Trouwspeeches schrijven

Geplaatst: 22 mrt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een goede schrijver voor mijn persoonlijke trouwspeeches welke ik als zelfstandig trouwambtenaar kan voorlezen tijdens de huwelijksceremonie, plm. 4000 woorden. Ik lever alle input aan. Budget per huwelijksceremonie is 250,00.

Redigeren van verhaal

Geplaatst: 8 apr
Geachte heer, mevrouw, Aangezien ik een eigen verhaal op papier heb gezet en hier in de toekomst wellicht een boekje van zou willen laten maken, is mijn vraag of iemand mijn verhaal zou kunnen na kijken op fouten, de juiste manier van plaatsen van punten en komma`s, de juiste alinea's en de juiste indeling voor een boekje. Welke kosten zijn hieraan verbonden? Met vriendelijke groet, Brigitte

Onze home-pagina herschrijven

Geplaatst: 20 mrt
Beste mensen, Wij zijn op zoek naar iemand die onze home-pagina van onze website zo aantrekkelijk mogelijk kan maken zodat 'ie het beste converteert.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht