Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Webtekstschrijver
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Inleidende Tekst voor Website (Entourage Verlovingsring)

Opdracht ID: 33306

Budget: € 45 tot € 50
Geplaatst: 15-02-2018
Reacties: 2
Locatie: Rhoon, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 14-03-2018
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers, 

Wij hebben een collectie verlovingsringen online staan, die de klant naar wens kan aanpassen op metaalsoort (platina, goud of zilver) en de edelsteenkeuze. Jouw verhaal gaat over de solitaire verlovingsring. Hierdoor krijg je een unieke ring. Daarnaast is het ook altijd mogelijk om een eigen ontwerp aan te leveren, die wij gaan vervaardigen.
Op onze website kun je een indruk krijgen van de mogelijkheden en de stijlen die wij aanbieden.
Ook in onze kennisbank kun je veel informatie terug vinden over onze werkwijze, de edelmetalen en edelstenen. Let op dat een verlovingsring veelal door mannen wordt aangeschaft.

Titel
Entourage verlovingsring

Hoofdkeyword
2-4% gebruiken in de tekst
Entourage

Overige keywords
Deze kun je terug laten komen in de twee soorten kopjes (liefst vooraan in de kop genoemd) en in de tekst (ca. 2%).
platina verlovingsring
entourage betekenis
aan welke hand verlovingsring
verlovingsring Kate Middleton
Kate Middleton verlovingsring

Let ook op de lijst met verwachtingen die wij hebben beschreven.
Neem dus ook de USP's en woorden uit het merkpersonage mee in je beschrijving van verlovingsringen.

Waar staat ons bedrijf voor?

Wij zijn niet…..            Wij zijn wel….
Massaproductie          Nieuwe ambacht
Trends volgen             Vernieuwend
Inkoop groothandel     Direct kopen bij ons
Geen diversiteit          Sky is the limit
Confectie                    Maatwerk
Geen kennis (in winkels) Vakmensen
Voorraad                     Bestelling on demand
Productie extern         Productie eigen huis

Merkpersonage
Innovatief, trots (op ons vak/nieuwe ambacht/onze producten), ambitieus, persoonlijk.

Audience
Die meer willen dan standaard. Ze willen iets exclusiefs. Ze willen zelf bepalen.

Doelgroepreactie
“Ik wist niet dat exclusieve, persoonlijke sieraden zo bereikbaar kunnen zijn. Komt doordat de goudsmeden werken volgens het nieuwe ambacht, een combinatie van het oude goudsmedenambacht met moderne technieken. Ze hebben daar enorm veel kennis en hebben me enorm geholpen. Dankzij *** kreeg ik waar ik al maanden naar zocht. Niks geen standaard, maar een bijzonder en handgemaakt sieraad zoals ik dat wil.”

Over ons
Wij zijn een jong en ambitieus webbedrijf dat als enige ter wereld exclusief sieraden op maat ontwikkeld. Wij combineren het eeuwenoude ambacht van goudsmid met moderne baanbrekende technologieën. Daardoor kunnen wij handgemaakte sieraden maken die je nergens anders zult tegenkomen. Gepersonaliseerde ringen, colliers, oorbellen en armbanden van de allerhoogste kwaliteit. Naast sieraden die je helemaal zelf naar eigen stijl en smaak hebt ontworpen. Dat doe je samen met onze ambachtelijke goudsmeden die je gedurende het hele ontwerpproces begeleiden. Om jouw moment op jouw wijze exclusief in platina of goud tot leven brengen.

Onze USP’s
ontwerp jouw eigen ring (deze is uniek en exclusief).
gratis verzending
30 dagen retourrecht op alle orders
ambachtelijk gemaakt & gebruik van nieuwste technieken
milieuvriendelijk & fairtrade
gebruik van edelmetalen en edelstenen, van hoge kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs.
wij hebben geen voorraad. Ieder sieraad wordt op maat gemaakt na bestelling.

Jouw tekst
Wat verwachten wij van jouw tekst?
Het gebruik van de aangegeven titel
Gebruik van tussenkopjes, waarin ook de keywords genoemd worden. Minimaal 3 headers, waarvan zowel h2 als h3 koppen.
Gebruik van keywords in de tekst, waarvan 1 hoofd keyword, moet tussen de 2-4% liggen. Deze worden door ons aangeleverd per tekst. Gebruik ook synoniemen en verwante woorden.
Tekstlengte 500 – 800 woorden
Gebruik van opsommingen wanneer mogelijk (1 of 2x).
Schrijf de tekst klantgericht (niet voor Google) en ga in op klantbehoeften (waarom moet ze deze producten kopen? Wat zouden ze graag willen weten?). Wij zijn enthousiast over ons product, gaan voor perfectie en de klant moet dat merken.
Vertel wat uniek is aan ons aanbod (zie onze USP’s en inleidende tekst). Vertel wat nuttig, nieuw, betrouwbaar, interessant en opmerkelijk is. Klantervaringen kunnen genoemd worden. Het moet vernieuwend, anders zijn dan de bestaande content. Raakvlakken mogen er blijven, maar breng iets nieuws. Zorg voor emotie en let op onze tone-of-voice. Geef de emotie weer die je zelf voelt bij het product en laat de klant delen in je enthousiasme. Vertel over de technieken die we gebruiken, dat we innovatief zijn.
Uiteraard verwachten wij correct taalgebruik. De teksten worden grondig gecontroleerd. Lettertype normaal. Eventueel een deel cursief, en enkele kernwoorden ‘bold’.
Tekst aan kunnen leveren binnen 1 week (sneller is altijd beter).

Freelance content schrijvers die hebben gereageerd (2)

Rosalyn
Rosalyn
15-02-2018
3 referenties
Gemiddelde score
10
Max
Max
16-02-2018
3 referenties
Gemiddelde score
9.8

Freelance tekstschrijver opdrachten

Tekstschrijver gezocht! Werk flexibel inzetbaar

Geplaatst: 7 mrt
Beste freelancers, Wij zijn opzoek naar een enthousiaste tekstschrijver. We hebben enorm veel opdrachten klaar liggen die jij zelf flexibel mag indelen. We betalen je marktconform. De onderwerpen zijn uiteenlopend van teksten over beroemdheden tot over het klussen aan je huis, specifieke producten en meer. Heb jij interesse? Stuur dan een PB voor een proefopdracht.

Content specialist (tekst schrijver)

Geplaatst: 1 feb
Beste freelancer We zijn op zoek naar iemand die de teksten voor op websites die we ontwikkelen kan schrijven. Onze huidige contentspecialist is gestopt en in vaste dienst gegaan ;-( De eerste opdracht zou gaan om een vraag en aanbod website/app. Het gaat om de content(tekst) voor op de website. Bij een prettige samenwerking, kan het gaan om meerdere opdrachten. Sta jij hiervoor open? Alvast bedankt.…

Interieur tekst schrijver gezocht

Geplaatst: 18 jan
Beste freelancers, Ben op spoed naar iemand die ervaring heeft om teksten te schrijven in de meubelbranche, die dus ervaring heeft met stoffen, vormen, aankleding, eigenlijk dus een interieur tekst schrijver, vooral gericht op slaapkamers en op het gebied van boxsprings.

Blog/case copywriter

Geplaatst: 6 jan
Beste Freelancers, We zijn op zoek naar iemand die elke maand een case of blog kan schrijven voor op onze website. De case kan gaan over een campagne of project die we recent hebben gedraaid, of over een interessant onderwerp waar wij bepaalde learnings of insights van hebben. Wat zijn precies je taken: 1. Je voert elke maand een kort interview met iemand die verstand heeft van de case of blog-onderwerp.…

SEO teksten schrijven voor reiswebsite (zonbestemming)

Geplaatst: 13-12-2023
Beste freelancers, Voor een reiswebsite over een zonbestemming, zoek ik een SEO tekstschrijver. Het gaat om ongeveer 70 pagina's met in totaal zo'n 35.000 woorden. Onderzoek naar de inhoud voor de teksten kan via Wikipedia, andere websites die erover geschreven hebben en ChatGPT. De teksten mogen niet worden overgenomen van ChatGPT en moeten volledig zelf geschreven zijn. Budget: €2500…

Website laten vertalen

Geplaatst: 07-10-2023
Website laten vertalen van het Nederlands, naar Engels en Duits. - Ervaren freelancer gezocht, starten aub zo spoedig mogelijk. (oktober 2023) - Deadline voor 1 november 2023 klaar.  - De opdracht mag op afstand uitgevoerd worden.   

Website Vertalen Engels naar Nederlands

Geplaatst: 20-09-2023
Beste vertalers, Wij zoeken een vertaler Engels-Nederlands om 13 websitepagina's te vertalen. Het gaat om onze website in IT and cyberveiligheid. Het aantal woorden per pagina is verschillend. Er zijn ongeveer 500 woorden per pagina. Graag tariefvoorstel met indicatie uren. Alvast bedankt!
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht