Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Illustraties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Illustrator voor Prentenboek Gezocht (Sprookje)

Opdracht ID: 25998

Budget: € 50 tot € 250
Geplaatst: 19-09-2016
Reacties: 9
Locatie: Den Haag, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 13-01-2017
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Mijn naam is Rinske en trotse moeder van een kleine meid van 10 maanden. Na het verlies van een tweeling laat in de zwangerschap, heb ik een sprookje geschreven, zodat ik mijn meisje kan vertellen over haar zusjes op een vrolijke, luchtige manier. In de vorm van een prentenboek. Ik ben op zoek geweest naar een luchtig verhaal in de bestaande prentenboekencollectie, maar kwam er achter dat het blijkbaar een te zwaar onderwerp is om op een vrolijke, luchtige manier vorm te geven. En het (bijna) niet te vinden is. Dus ben ik mijn eigen luchtige verhaaltje gaan schrijven over deze zware en verdrietige gebeurtenis en het is naar mijn idee meer dan geslaagd. Meerdere mensen kregen tranen in hun ogen tijdens het vertellen van het verhaal. In eerste instantie is het voor privégebruik, maar houd in mijn achterhoofd ik het misschien wel zou willen uitgeven als er interesse in is. Er zijn namelijk heel veel variaties mogelijk met maar kleine aanpassingen.

Nu kan ik zelf best heel leuk tekenen maar dat maakt je zeker nog geen illustrator. Om o.a. iedere keer weer hetzelfde “poppetje” (hoofdpersoon) te tekenen moet je naar mijn mening echt wel een opleiding op creatief gebied hebben gevolgd en dat heb ik niet.Vandaar mijn oproep! Wie o wie wil met mij de sprong wagen en tekeningen maken voor mijn boek? Het verhaal dat ik geschreven heb Ik schat dat het wellicht uitgespreid kan worden over tien tot vijftien pagina's maximaal en dus zoek ik ook tien tot vijftien illustraties en een voorkant. Ik heb wel ideeën over hoe de tekeningen eruit zouden kunnen zien maar sta zeer open voor (andere) ideeën!

En dan, zoals het een echte Nederlander betaamd :) , het financiële; ik heb eigenlijk geen groot budget, maar wil natuurlijk graag een vergoeding betalen maar ik zie (bij research hieromtrent) ook prijzen voorbij komen van honderden euro's en dat kan ik helaas niet betalen. Maar ben je een beginnende illustrator en wil/kun je me helpen, laat het me dan even weten! Het is (in deze digitale tijd) geen must maar als je in (omgeving) Den Haag woont, is misschien wel handig!

Ik kijk uit naar uw reactie!

Freelance illustratoren die hebben gereageerd (9)

Paul
Paul
19-09-2016
5 referenties
Gemiddelde score
10
Jeroen
Jeroen
19-09-2016
6 referenties
Gemiddelde score
9.6
Monique
Monique
20-09-2016
0 referenties
Gemiddelde score
Lisa
Lisa
12-01-2017
0 referenties
Gemiddelde score
Hellen
Hellen
12-01-2017
2 referenties
Gemiddelde score
10
Laura
Laura
12-01-2017
0 referenties
Gemiddelde score
Lars
Lars
12-01-2017
0 referenties
Gemiddelde score
Roos
Roos
13-01-2017
0 referenties
Gemiddelde score
Mietta
Mietta
19-09-2016
2 referenties
Gemiddelde score
10
Toon meer reacties

Freelance illustrator opdrachten

Illustratie gezocht voor voorkant geboortekaartje

Geplaatst: 18 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een illustratie kan maken voor het geboortekaartje van onze toekomstige zoon, enigszins in lijn met de illustraties op het kaartje van onze eerste 2 kinderen. Zie illustraties van de eerdere geboortekaartjes in de bijlagen.  

Illustratie met een medisch-futuristisch tintje

Geplaatst: 17 apr
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een illustrator die een gave (bij voorkeur digitale) illustratie kan maken welke gebruikt gaat worden, in eerste instantie, in een flyer. Mag een beetje een futuristisch karakter hebben. De flyer is een aankondiging van een medisch congres in Belgrado met als thema 'Energy'. Graag zouden we de volgende elementen terug willen zien in de illustratie:…

Arbeidsovereenkomst in stripvorm

Geplaatst: 16 apr
Beste, ik ben op zoek naar een illustrator die ons op korte termijn kan helpen met het uitwerken van een arbeidsovereenkomst in stripvorm van 1 of (max) 2 pagina's. Deze strip is bedoeld voor mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt ofwel een licht verstandelijke handicap en die te vaak een arbeidsovereenkomst ontvangen (waar honden geen brood van lusten). Op deze manier willen we ze…

Illustraties voor mijn boek

Geplaatst: 22 mrt
Beste freelancers, Ik ben bezig met het schrijven van een boek. Op dit moment loop ik vast. Want hoe moet ik verder. Ik heb een 10 tal verhaaltjes geschreven. bij elk verhaaltje wil ik graag een tekening. Dit zou gaan om een tekening, op een A5 of half A5 formaat. Het boek gaat over een meisje dat een moeder met MS heeft. Ze beleefd leuke, minder leuke dingen. Sommige verhalen zijn zo geschreven dat…

Mijn mama is advocaat

Geplaatst: 5 apr
Beste freelancers, Ik zoek een illustrator voor mijn kinderboek, mijn mama is advocaat, een kort informatief boek voor kinderen tussen de 6 en 8 denk ik, budget in overleg.  

Twee praatplaten

Geplaatst: 12 apr
Beste freelancers. Ik zoek een illustrator die twee praatplaten wil tekenen voor mensen met een licht verstandelijke beperking. De handleiding/ input voor deze praatplaten zijn af.   

Bordspel ontwerper

Geplaatst: 25 mrt
Beste freelancers, Ontwerper gezocht voor een bordspel voor kinderen met als thema emoties. Budget 250 euro.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht