Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Roos

Roos Sanders

Illustratie

Locatie: Arnhem
|
Actief sinds: 30-09-2016
|
Uurtarief: € 40
|
Profiel bekeken: 556 keer
|
KvK-nummer: 60841060 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Roos Sanders

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Ik heb een eigentijdse en verfijnde stijl. Mijn werk pik je er zo uit vanwege mijn uitgesproken signatuur. Al is het niet altijd te zien, ik werk uitsluitend op de computer. Strakke zwarte lijnen combineer ik met bestaande texturen en kleur. Speelse personages met eigenzinnige karakters spelen de hoofdrol in mijn eigen gecreƫerde droomwereld.

Ik laat me graag verassen!

Portfolio

Wenskaart Potverdorie - Buitenkant.jpg

Wenskaart: Potverdorie ik mis ballonnenglorie

Roos Sanders en Rosanne Bergsma. Het onafscheidelijke paar is de 27e editie van het Gelders Balkon, een podium in Museum Arnhem voor aan Gelderland gerelateerde kunstenaars of kunstinitiatieven.

In deze 27e editie van Gelders Balkon toont schoenontwerpster Rosanne Bergsma verschillende schoenen die geheel op ambachtelijke wijze op maat gemaakt zijn in haar atelier in het Modekwartier van Arnhem. Roos Sanders maakt voornamelijk interieuraccessoires en illustraties en zorgt voor de grafische lijn in de tentoonstelling. De schoenen van Rosanne en de grafische vormtaal van Roos zorgen samen voor een unieke samenwerking in deze editie van Gelders Balkon.

Promotie materiaal - Stoer-Design.jpg

Promotiewerk Stoerdesign

Voor Stoer Design ontwierp ik ansichtkaarten, als promotiemateriaal. Stoer Design is een online miniwarenhuis, vol met vintage meubels, woonaccessoires, handmade design en verrassende kinderkamerinrichting.

In mijn eigen werk worden vaak op speelse wijze bestaande voorwerpen of producten gecombineerd met mijn illustraties. Soms veranderen de karakters letterlijk in producten. Daarom besloot ik voor Stoer-Design hetzelfde te doen. Dit resulteerde in een serie illustraties waarin het Stoer-Design assortiment gecombineerd word met mijn wereld!
stoel-met-vlinders-8.jpg

Vlinderstoel

02-03-2017---Meisje-van-picasso11.jpg

Eigen werk

Untitled-2.jpg

Illustraties die ik maakte voor stichting Make a Memory. Deze stichting bied troost aan ouders die een pas geboren kindje verliezen. Ik mocht een bijdrage leveren door het door het nieuwe herinneringenboek te illustreren

Uitgevoerde opdrachten

Geboortekaart voor Meisje Laten Ontwerpen (Klassiek)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het ontwerpen van een geboortekaart voor meisje. Het gaat om een 4de kind. Thema's zijn klassiek en oud roze. Ik heb voorbeelden toegevoegd.    Maat van de kaart moet worden 390x130mm, het moet dus een 3-luik worden. Graag aanleveren in een pakket voor Indesign met…
Scherpenzeel 25-07-2017
Illustraties voor Cursussen Maken
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die voor mijn cursussen 'leren omgaan met stress', 'leren relativeren' en 'timemanagemet' illustraties wilt maken.    Het zou ook fijn zijn als je animaties zou kunnen maken. Ik ben op zoek naar iemand die dit tegen een kleine vergoeding zou willen doen. Ben…
Roosendaal 28-12-2016
Tien Illustraties voor een Herinneringenboek Gevraagd
Beste freelancers,    Er zijn legio ‘Ikke’-babyboeken beschikbaar. Voor ouders die hun kind niet zien opgroeien zijn deze boeken erg confronterend met het feit dat deze ouders hun kindje niet zullen zien opgroeien. Wij willen daarom de ouders die dit mee moeten maken een ‘herinneringenboek’ geven. Aangezien we een…
Westerhoven 20-10-2016

Vraag Roos direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden